Mana 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 mene pa zanima kje se lahko še drugje slika avra, razen tam v Kamniku in kako to izgleda? Ampak v čem je pol keč slikanja, če se neprestano spreminja Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 ... v čem je pa keč zdravniške diagnoze... najbrž v tem, da se bolezen ozdravi... Včasih vemo, da nas neki daje... pa ne najdemo vzroka, vira... pri slikanju avre zveš katera čakra te zeza in zato lahko delaš na tej čakri... Pred 2 leti sem bila v Tunjcah na slikanju avre... takrat sem bila totalno na tleh... zavedat sem se začela da izgubljam... da se mi čisto vse sesuva... Moje psihične težave je potrdila tudi slika avre... okoli glave je skoraj ni bilo... takrat sem se odločila, da naredin nekaj za to... Danes sem mnogo bolša!!! Sem vesela zate Valkira, da si bolje Kako pa to izgleda? A potem ti tudi povejo kako si lahko pomagaš? A to se morš naročit? Kolk časa se čaka?Vem da neki z mano ni čist ok, ker sem popolnoma spraznjena, brez energije...Pa še zdravje me daje Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Hvala Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 mana ce bos drugace kaj v savinjsko zahajala se pa lahko zlahka pri men oglasis na slikanju - for free valikra, jeap, das prstke v luknjico pa ti jih ozon scvre si si povonjala kaj prste po slikanju? men to ful smrdi :xx!: Avra ni lih "takoj trenutno stanje" delno ja, delno ne... dolocene stvari se v avri velik prej pokazejo kot se kasneje lahko izrazijo na telesni ravni itk pa mas najmanj stroskov, blemov, prevozneih km...ce se jo naucis sama gledat, opazovat, cutit... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 sem danes že hotla napisat, da morjo tebe, kapica, vprašat če jih zanima...ti pa glih uletiš.... ...super Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 ...To lahko vidis sama, ce das obe dlani na bel (siv) list papirja. Dvignes jih za 3 cm, obrnes tako da so prsti obrnjeni drug k drugemu (kazalec k kazalcu...) in se zazres na tocko med prsti, ki lezi na listu papirji in nekaj casa nepremicno zres v to tocko. Pomembno je, da ne trzas z ocmi in ne mizikas. Kmalu bos opazila, da prsti zarijo. Kasneje bos morda videla belo vijolcne odtenke in med prst nitke (ja, nitke!). In, ja barva se lahko spreminja, a o tem drugic...bodi dovolj za danes sm probov.. najprej z dlanmi navzdol (nisem nc vidu), potem pa z dlanmi navzgor. zanimivo. moji prsti so odsevali nekaksno sinje modro barvo.. a dolocene barve kej pomenijo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 sem danes že hotla napisat, da morjo tebe, kapica, vprašat če jih zanima...ti pa glih uletiš.... ...super aja ti mislis napisat, js pa lih pisem super imava zgleda poslihtano to zadevo z intucijo (al kakorkoli bi se temu napisalo) LP Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 sm probov.. najprej z dlanmi navzdol (nisem nc vidu), potem pa z dlanmi navzgor. zanimivo. moji prsti so odsevali nekaksno sinje modro barvo.. a dolocene barve kej pomenijo? pomen njih se da naucit, najboljse je pa, da jih sam dojames! drugace teoreticno bi naj sinje modro odtenek pomenu tvojo predanost (v tistem trenutku) duhovnim "idealom"... kar v bistvu drzi: trudil si se videti avro, se skoncentriral, umiril na njo in dobil + rezultate...nosl, po dolocenem urjenju-ocesnih vajah lahk vsak zazna vse aurine barve, nihanja...tko, da kr tk naprej, ce ti je to v interesu Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Spet se moram malo oglasiti. Avra je izžarevanje telesne energije (tudi zato toplote) in jo ni mogoče videti, lahko pa nekdo to začuti. Vidijo jo le tisti, ki imajo probleme z fokusom oči, po domače povedano, ki imajo okvare oči. Lahko odpreš v sebi programček, da začutiš avro, a to kar vidiš samo misliš da vidiš, ker nimaš izostrenega vida. Včasih so učili, da na list papirja narišeš pokončno črto, na drug konc lista pa vodoravno in tako poškiliš, da se črti prekrijeta in da vidiš + (plus). Potem pogledaš z to globino osebo in "kao" vidiš avro. To je vse zgrešeno, ker v resnici vidiš tako, kot pričakuješ, da boš videl. Avra se da slikati, to je pa tudi vse, še najbolj ajnfog je pa, če kar z dalnogledom za nočno gledanje pogledaš saj v bistvu samo to vidiš. Da pa telo različno seva notranjo energijo je pa dejstvo, ker se prav za vsako funkcijo posameznega organa pretvarja v tako obliko, kot jo organ potrebuje in če je pri teh pretvorbah določena nesimetrija, se tudi odrazi. Vendar je zopet delovanje tega organa povezano z programom, ki upravlja z delovanjem, torej smo zopet pri vzroku nesimetrije, ki pa prav gotovo izvira zoped iz možganov. Torej je treba zopet iskati vzrok v nas samih, odkriti zakaj je prišla nesimetrija, kaj nam je ustvarilo to blokado, kjer je obololost ali blokada (nesimetrija) samo posledica in ne vzrok. Vzrok tiči v možganih, in ga je treba ozavestiti. Torej tisto kar naj bi v avri videli je tudi samo posledica. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 tomazslo... avro vidijo tisti, ki imajo okvare oci? dej no dej... ja dobr no..., potem imajo jasnovidci tudi neko okvaro v telesu, pa zdravljenje s polaganjem rok, imajo te osebe tudi kaksno okvaro v telesnih tkivih, pa uglavnem vsi, ki imajo kakrsne koli "sposobnosti" so v "okvari"??? avra se strinjam je izzarevanje, samo ni samo to: je nihanje energije! vsak elementaren delec katerega koli organa, vkljucno z nasimi misli, niha! zakaj bi bilo po tvoje izzarevanje telesne toplote? avro izzarevajo tako zive (rastline, clovek) kot nezive (kamenje) stvari...! nezive nimajo, svoje telesne toplote. in ne rabis, okvarjenih oci, da jo vidis! v bistvu jo lahko z urjenjem zazna vsak, s tem, da nekateri vidijo podrobneje kot drugi zaradi individualne nadarjenosti. tko kot glasba: vsak se lahko nauci igrati kaj vem klavir, pa le doloceni ratajo svetovni virtuozi. Vzroki blokad seveda ticijo samo v nas samih avrine vrzeli pa so posledica teh blokad, niso pa posledica samega stanja na telesu! prej simptomi, ki ti lahko nakazejo v katero smer naj gres, da odstranis to blokado. Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 tomazslo... avro vidijo tisti, ki imajo okvare oci? dej no dej... ja dobr no..., potem imajo jasnovidci tudi neko okvaro v telesu, pa zdravljenje s polaganjem rok, imajo te osebe tudi kaksno okvaro v telesnih tkivih, pa uglavnem vsi, ki imajo kakrsne koli "sposobnosti" so v "okvari"??? avra se strinjam je izzarevanje, samo ni samo to: je nihanje energije! vsak elementaren delec katerega koli organa, vkljucno z nasimi misli, niha! zakaj bi bilo po tvoje izzarevanje telesne toplote? avro izzarevajo tako zive (rastline, clovek) kot nezive (kamenje) stvari...! nezive nimajo, svoje telesne toplote. in ne rabis, okvarjenih oci, da jo vidis! v bistvu jo lahko z urjenjem zazna vsak, s tem, da nekateri vidijo podrobneje kot drugi zaradi individualne nadarjenosti. tko kot glasba: vsak se lahko nauci igrati kaj vem klavir, pa le doloceni ratajo svetovni virtuozi. Vzroki blokad seveda ticijo samo v nas samih avrine vrzeli pa so posledica teh blokad, niso pa posledica samega stanja na telesu! prej simptomi, ki ti lahko nakazejo v katero smer naj gres, da odstranis to blokado. Mal si vse skupi zmetala v en koš Toplota je tudi EM, samo frekvence so različne. Polaganje rok in ostalo kar omenjaš so čisto druge fizikalno kemične resnice, da o jasnovidnosti sploh ne govorim. Če gledaš samo iz božanskega vidika, je tvoja razlaga še nekako na mestu, a fizilkalno ne vzdrži. Jasnovidnost je samo pretvorba kvantnih informacij iz nečasovnega v časovno materialno obliko miselnih vzorcev posameznika, ki tako informacijo potrebuje za svojo nalogo, predvsem, ker že ima podobne miselne vzorce v svoji podzavesti in se zaradi tega tudi ta pretvorba ustvari, tisti, ki pa to napovedujejo drugemu je pa čisto drugačna razlaga, pa pustiva to, da ne bova preveč iz teme zašla. Da se informacije nahajajo v različnih nivojih astrala, da so oblikovane in dodelane v določene uporabne veje je predvsem način pretvorb in seveda tudi načinu zapisa v astralu, časovni zamik v plus ali minus pa predvsem kroji ukrivljenost in pa zapisu prostora, po domače povedano samo to od kot se informacija pretvori. Pa še to, a poznaš koga, ki vidi avro in nima problememov z očmi? Da se naučiti a tudi istočasno se moraš naučiti škiliti. Avro lahko začutiš, če jo pa vidiš, pa misliš da jo vidiš. Prav nobene oči niso sposobne zaznati teh frekvenc, zato jo je pa potrebno avro slikati in frekvenco pretvoriti v tako obliko, da jo klahko tudi vidimo...to je pa slika, ki jo preko kamere zaznamo. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 kapica.......sej jaz jop tud vidim, tale Tomaš je en nejeverni tomaž......................začel se je ko sm jo na prstih vidla, mofdro, pa zlato itak, p azeleno...pa vidim še kej druzga kot samo avro, sej veš kaj Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 kapica.......sej jaz jop tud vidim, tale Tomaš je en nejeverni tomaž......................začel se je ko sm jo na prstih vidla, mofdro, pa zlato itak, p azeleno...pa vidim še kej druzga kot samo avro, sej veš kaj nea Smo naredili nekaj poizkusov, kjer so sodelovali tisti ki so trdili da avro vidijo (tudi zavestno verjeli da vidijo in še verjamejo), istočasno posneli avro kot jo je dotični gledal, a tudi v enem primeru se ni ujela. V detaljih se res avra spreminaj glede na našo trenutno psihično stanje, v osnovi pa ostane ista glede na naše energetsko stanje telesa.Trdim samo to, da preko drugih čutil zaznamo neko energetsko stanje, ki se oblikuje podobno kot nekakšna intuicija, če to znamo pretvoriti v misel imamo lahko občutek, da jo vidimo in tudi verjamemo da jo. Vendar naši sprejemniki v očesu ne znajo zaznati in pretvoriti teh frekvenc, ker niso v frekvencah našega vidnega polja. Sicer je spekter frekvenc nekoliko širši od tistih, ki jih imamo tudi sprogramirane, a toliko odstopanja pa ne more biti, ker je to čisto drugo frekvenčno področje. Tudi pri nekaterih telefonih skoraj ne slišimo pozivnika, a nekako začutimo, da telefon zvoni, podobno je tudi pri avri. Saj ne zaznavamo samo avre, zaznavamo vsak prehod iz enega v drugačno EM polje, zavedamo se ga pa povečini ne, ker nismo sprogramirani za to, ker ne rabimo, "narava nas ni priilagodila temu namenu". Podzavest pa to odlično zazna in tudi zaradi tega se nam nalagajo vzorci, ki jih kasneje v neki nalogi ozaveščamo. Seveda to pišem samo zaradi svojih izkušenj, mogoče kdo kaj vmes zase najde, ni pa moj namen nekoga prepričevati, saj je prav vsak "prav" tudi ta prav, če ti je na nek način odgovorjeno, s tem pač zapreš svoj "firbec". Eni smo pač res nejeverni Tomaži, in prav nič mi ni žal, da sem. Pol sveta sem že zarad tega prepotoval in marsikaj od tega odnesel, predvsem zase, za svojo dušo. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Tomazslo, a pol tisti jasnovidci bioenergetiki, ki vidijo avro (cloveka), imajo okvare oci? Jaz ne stekam skoraj nic od tega, kar si tako strokovno napisal. Lahko bolj preprosto opises, ce se ti da? avre videti ne moreš, lahko jo pa tako začutiš, da misliš, da jo vidiš...to je preprosto povedano bioenergetiki ali bolje zdravilci koristijo avrično polje predvsem v namenu, da te "kupijo", ker na nek način morajo priti do tvojega zaupanja, če jim zaupaš in verjameš, je pa že tričetrt narejenega. Ko te premakne, ko ti poženejo kri po žilah, ko ti zaćutiš toploto, takrat tudi verjameš, ključ vsega je verjeti....(pa ne mi sedaj o dojenčkih pisat, ker tudi ti dobijo tak vzorec). V resnici je čisto navadna fizika odbijanja in privlačenja energetskega polja. Vendar uspeh nastane zaradi tebe, ker mu verjameš in s tem sproščaš blokado, ki te je spravljala v neuravnovešeno energetsko stanje. To da pa vidiš avro, da preko teh videnj ugotavljaš delovanje čaker in podobno, ti pa prav nič ne bo pomagalo, še poslabšalo se ti bo, tudi če nimaš nesimetrije jo boš ustvarila, ker bo strah pred posledico opravil svojo funkcijo. Sam imam kar nekaj mojih slik avre, pa se nikoli nisem poglabljal v barve in debelino, sam zase sem prepričan, da sem zdrav in zato sem tudi zdrav. V kolikor nimaš odvečnih blokad telo samo od sebe poskrbi, da se normalno energetsko uravnoveša, če je pa nesimetrija je pa treba vzrok nesimetrije najti in zopet bo vse v redu...vendar če vidiš "kao" v avri, da je napaka na ledvicah, niso vzrok nesimetrije ledvice, to je samo posledica, vzrok je pa drugje. Samo najti ta vzrok tudi premaga blokado. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Tale Pavel Rak, ki pise knjige o energetskem svetu, ki ga vidi s prostimi ocmi... Ni ravno tip, ki bi sluzil s tem. Zdi se mi en fenomen, niti pravega imena noce izdat. No mogoce pa je on izjema Še tole bom napisal, pol pa uapam, da bom tih mantis, to je sklop veliko poglavij, različnih zadev, ki jih ne moremo povezovati samo preko ene smernice. To o Pavelnu je čisto druga zadeva, ki nima z avro prav nič skupnega. To bi bolj spadalo v temo prenos informacij, telepatije, kvantnih pretvorb in podobno. Saj vsi kaj vidimo, če smo odprti do teh informacij vsake toliko kaj vidimo. Samo predpogoj je pa odprtost do teh poti pretvorb, tu je pa pogoj cel kup drugih psihičnih zadev, ki nas obremenjujejo, predvsem je največja ovira naš ego. Manj imamo opravka z egom, bolj smo odprti. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 ZDRAVO A je kdo prebral knjigo MOČ ZDRAVILNIH ROK? Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 NO v glavnem v knjigi opisuje,da se določeni ljudje s to sposobnostjo rodijo,je pa mogoče da jo pridobiš!Če sem prav dojel se jo pridobi z zelo visoko sprostitvijo in doseganjem določenega stanja duha.Kao v tem smislu da ko v življenju dosežeš stanje duha miru,da si dejansko sproščen,takrat se te stvari same odpirajo?Hm možno---opisuje Barbara Ann Brennan(ženska visoko izobražena dela pri NASI) Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 Ja jo je možno pridobit. Z dobroto in čistim srcem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 Vsekakor opisuje,da največjo sprostitev dosežemo ravno v naravi!Z veseljem bi nekatere svoje dogodivščine delil z vami!Veliko se mi je dogajalo v mladih letih,dokler nisem dojel za kaj pravzaprav gre!Danes sem na dobri poti,da se vsega naučim.Vendar delo z energijo ni šala,za moje dogodivščine pa obstajajo tudi znanstvene razlage-tako da-skeptično sem na začetku mislil da gre za magnetizem , ki ga pač opisujejo za določene kraje na zemlji?Danes sem prepričan da temu ni tako! Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 itak da ne....vse se vidi......in vsak lahko to, samo prebuditi je treba.....in res je, zelo sproščen moraš bit............. Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Vsekakor opisuje,da največjo sprostitev dosežemo ravno v naravi!Z veseljem bi nekatere svoje dogodivščine delil z vami!Veliko se mi je dogajalo v mladih letih,dokler nisem dojel za kaj pravzaprav gre!Danes sem na dobri poti,da se vsega naučim.Vendar delo z energijo ni šala,za moje dogodivščine pa obstajajo tudi znanstvene razlage-tako da-skeptično sem na začetku mislil da gre za magnetizem , ki ga pač opisujejo za določene kraje na zemlji?Danes sem prepričan da temu ni tako! nč narobe, če kaj napišeš o tem... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 UF JA--MAL JE ČUDN ZA VERJET,NAPIŠEM PA LAHKONekoč pred kakimi 10 leti sva se s frndom pelala z motorjem in z njega padla,sicer sva šla v klanc pa še ful počas tko da sva se dobesedno sam prevrnila.Padu sm pred eno staro hruško na asvaltu.ko sem vstal,sem se obrnu proti hruški in takrat se je zgodil.Iz tiste stare-res stare hruške me je sunkovito bliskajoče se s svetlobno hitrostjo udarla krogla,ki sem jo dobesedno vidu,k je švignila vame,pa čeprav pri tej hitrosti.Izgubil sem nadzor nad svojimi nogami in zafleširalo me je v glavi,da se mi je cel film zvrtel.padu sem na tla na kolena in čutil sem tako toplino in srečo,kot je prej še nikol nisem.Kot bi štel do tri se je energija prelila po mojem telesu in brezpogojno brez kakršnegakoli dvoma sem vedu da je ,karkoli že je bilo le čisto,dobro,toplo in namenjeno da me predrami,sam solze sm spustu,pa čist nemočen sem bil.Nisemse mogu ne opret pa ne predat,energija me je enostavno čiiiiiiiiiiist preplavla.Zadeve ne znam opisat drugač,to enostavno moraš doživet,da veš ampak res veš za kaj gre!!!!!!! Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 UF JA--MAL JE ČUDN ZA VERJET,NAPIŠEM PA LAHKONekoč pred kakimi 10 leti sva se s frndom pelala z motorjem in z njega padla,sicer sva šla v klanc pa še ful počas tko da sva se dobesedno sam prevrnila.Padu sm pred eno staro hruško na asvaltu.ko sem vstal,sem se obrnu proti hruški in takrat se je zgodil.Iz tiste stare-res stare hruške me je sunkovito bliskajoče se s svetlobno hitrostjo udarla krogla,ki sem jo dobesedno vidu,k je švignila vame,pa čeprav pri tej hitrosti.Izgubil sem nadzor nad svojimi nogami in zafleširalo me je v glavi,da se mi je cel film zvrtel.padu sem na tla na kolena in čutil sem tako toplino in srečo,kot je prej še nikol nisem.Kot bi štel do tri se je energija prelila po mojem telesu in brezpogojno brez kakršnegakoli dvoma sem vedu da je ,karkoli že je bilo le čisto,dobro,toplo in namenjeno da me predrami,sam solze sm spustu,pa čist nemočen sem bil.Nisemse mogu ne opret pa ne predat,energija me je enostavno čiiiiiiiiiiist preplavla.Zadeve ne znam opisat drugač,to enostavno moraš doživet,da veš ampak res veš za kaj gre!!!!!!!in znanstvena razlaga ???? Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 mah znanstvene razlage jaz ne upoštevam,ker sem dojel,da se vsega ne da obrazložit,slišal sem pa že-oz sem gledal eno oddajo o nekem mestecu,kjer švigajo krogle.Znanstveniki so ugotovil da gre za tektonske premike,pri čemer nastajajo elektromagnetne krogle,ki nato sekajo po mestu--baje celo prebijajo stene.Stvar je le drugačna,ker mene ni prebil,saj bi me drugače skuril,edino,če sem bil prevoden sam--eh---ne sem reku takrat in za tem stojim---bilo je nadnaravno,vsaj takrat sem to občutil in tudi danes to zagovarjam---kaj pa vi mislite? Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Vsekakor opisuje,da največjo sprostitev dosežemo ravno v naravi!Z veseljem bi nekatere svoje dogodivščine delil z vami!Veliko se mi je dogajalo v mladih letih,dokler nisem dojel za kaj pravzaprav gre!Danes sem na dobri poti,da se vsega naučim.Vendar delo z energijo ni šala,za moje dogodivščine pa obstajajo tudi znanstvene razlage-tako da-skeptično sem na začetku mislil da gre za magnetizem , ki ga pač opisujejo za določene kraje na zemlji?Danes sem prepričan da temu ni tako! vprašal sem te po znanstveni razlagi iz vzroka, ker si ga zgoraj napisal o znanstvenih razlagah in magnetizmu...zato sem mislil, da bom dobil iz tvoje strani razlago....pač sem mim brcnil....... Sem pa prepričan, da tudi za to obstaja razlaga, vendar jo ne vidimo. Mogoče je ena od teh, da si doživel obsmrtno izkušnjo, da si aktiviral v sebi programček, ki se zalavfa ko zapustiš materialni svet, ko se energije pretvorijo. Takih razlag je kar nekaj, kar nekaj jih je tudi to izkušnjo imelo in vse so podobne, sicer je tvoja podobna le v grobem, ker bi moral bolj podrobno napisati, je pa verjetnost velika, da je bilo tako. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.