Brezo 20. februar 2010 Prijavi Deli 20. februar 2010 So se dogajale še stvari, o katerih zaenkrat ne bi, ..Bi pa tole: da če tega ne doživiš skozi osebno izkušnjo... so drugačne predstave...Heh, ko že omenjaš sanje, ja, tekel je pogovor tudi o sanjah in je sploh prva oseba, ki ni debelo gledala, ko sem omenjala nekatere, ki so bolj "nenavadne sorte"... **ok, mogoče sploh ni primerno, da pišem o tem zdaj, samo.. so dogodki tako vplivali, ubistvu sem se znašla v situaciji, bila "vržena v dogajanje" takorekoč..kaj vem.. Jap, nekaterih stvari se pač ne govori vsakemu zlasti pa ne po forumih. Sanje so pa itak astral in mešanica svega i svačega. In tako se je tudi meni dogajal svašta, zlasti ko sem se igral z nižjimi silami. Zdaj se pa malo z višjimi pa je nekak bolj cool. Pa še en link, ki sem ga že enkrat ubacio. Sanje Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.