Pinka 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 Črna, bela in rdeča...počutje uredu...umirjeno... 4 8 1 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 temno rjava, svetlo rjava, okr na trenutke jezna na sebe, ker v določeni situaciji preveč mučkam 822 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 178prevladuje črna..vsa prepričanja so mi danes padla v "vodo"... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 modra...rjava...bež...počutim se precej mirno... 4 8 1 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 modra, bela in rjava...sem uredu... 4 8 1 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 995 črne hlače, črn brezrokavnik in bela bluza...počutim se super. sem bila pa včeraj v zelenem in ni blo dobr :xx!: jezna sem nase zato k sem smotana in si želim ljudi, ki mi sploh ne pritičejo tisti ki pa hočjo biti z mano, gredo pa meni na živce Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 modre kavbojke, črna oprijeta majčka, z mašnco svileno okoli vratu (sem kot darilo zavita ) in črni usnjeni škornji na petkkkkoooo, aja, pa črna usnjena jakna ja, črna pri meni kr pali Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 Vojko, vprašanje zate. v službi smo dobile kao mikice za uniformo... se mi zdi, da je tud barva pomembna za delo mar ne? kaj za 178 v letošnjem letu prinaša recimo nekakšen moder odtenek in bel napis ... mogoče ni ravno točna barva ampak sej nianse ne igrajo vloge Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 hlače SMB (smedže maslinasta boja), bela majca, obšlesana travato zelena jakna zjutraj sem tudi jaz malo potegnila, sem imela pameten izgovor zdaj sem malce lenobna, vendar dobro razpoložena 294 Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 Temno modre hlce in temno modra majica s svetlo modrim napisom .Pocutje: utrujeno A bi mi lahko kdo an zasebno sporocilo poslal kaj sploh so te stevilke...na zacetku te teme so ene stevilke ampak sta samo 2...in mi ni nic jasno... thx ce si bo kdorkol uzev cas za obralozitev Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 temna jeanske in zelena majica...pa malo tudi bele..počutje izmozgano utrujeno 4 8 1 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 No ja da ne govorimo o pravilu jesenske mode (umirjene barve toplih odtenkov), ker je na sporedu živo zelen flis in pa oranžna jopca ... ja temu se pa reče žive barve Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Črna in rdeča...Počutje pa kul... 4 8 1 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2007 Črna in rdeča...Počutje pa kul... 4 8 1 Počutje bo še bolj 'kul' novembra! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 črna in oranžna utrujena 822 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2007 črna in oranžna utrujena 822 Lepa hvala Klarus In, če nisi spočita, kaj lahko narediš? Lahko noč in 'zlate sanje' (menda rečejo Italijani) Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Se zelo dobro počutim v rdeči....včerj sploh Tudi drugi to opazijo.288 Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2007 Se zelo dobro počutim v rdeči....včerj sploh Tudi drugi to opazijo.288 Rdeča je zate povezava med tvojo 2 in 8, ki skozi rdečo (7 ) pretoči energijo k 8 v1. Na ta način se seveda lahko počutiš veliko boljše, kajti 2 je ta mesec v 4 in tako lahko od 8 v vodi dobi novo energijo. Ko znaš v svoje življenje vključiti še nekaj ognja (pogled naprej, igrivosti, ognjevitost, lahkotnost), je krog sklenjen in počutje odlično. Le tako naprej Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 o fajn, jst sem pa modro nevidna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*wena 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 (popravljeno) danes sem bila oblečen v temno rdeč pulover in jeans hlače z roza vzorcem. imela pa sem tudi oblečen črn brezrokavnik. 7 6 6 Popravljeno 22. oktober 2007 -> *wena Citiraj ''Ne lovite življenja le za rep, uživajte ga!'' (Angelsko sporočilo) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gala 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 297, črn pulover, temno modre kavbojke, rdeč šal. Počutje - hmm, kar zaskrbljeno. Pa to najbrž nima zveze z obleko. Citiraj Bodi dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2007 danes sem bila oblečen v temno rdeč pulover in jeans hlače z roza vzorcem. imela pa sem tudi oblečen črn brezrokavnik. 7 6 6 7 je ta mesec v hiši vijoličnega ognja 9Za 9tke je značilno, da se rade oblačijo v črno in rdečo, pa tudi belo in črno hkrati, roza je redkejša. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Počutje bo še bolj 'kul' novembra! Vojko mi svetuješ tudi kakšno posebno barvo? In zakaj mi je zdaj tako zelo všeč zelena barva? danes pa je počutje res super in to brez razloga Modra barva 4 8 1 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 temno modra in turkizna Pinka, meni je tudi zelena vedno bolj všeč, vsi možni odtenki, od olivne, do turkizne, do petrolejsko zelene, lipovo zelene. vse skratka. najbolje se počutim v zeleni. 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Črtasta oblačila dans... Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.