borism 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 Vojko napovej forumcem,kako se naj jutri ob srečanju oblečejo za boljše razpoloženje. Mislim,da ti bodo hvaležni!! Upoštevaj vremensko napoved! Lp,Borism! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2003 Ekola........pepelnato siva jakna, črna majica, svetlo modre kavbojke, sive nogavice in rjavi čevlji.......Moji številki.....9 in 5. Si bom zapisal Mick. Ko bo več podatkov, bom pa morda znal tudi kaj sklepati iz tega. Zaenkrat pa to prepuščam ženskemu delu občinstva Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2003 Vojko, moje številke so 5 1 9. Moja garderaoba je glede barv pusta, v glavnem črna in bela, vmes pa kaj rdečega in bež, čeprav sem pri izbiri materialov in krojev zahtevna.Tudi nima rada nobenih močnih barv, vzorcev, čipk, samo enobarvne materiale.Dejstvo je, da se najbolje počutim v črno beli kombinaciji, ali samo v črnem, počutim se nakako močno in samozavestno. Včasih se zavestno odločim za kaj drugega, pa se ne počutim dobro in ponavadi se preoblečem.Tudi danes sem vsa v črnem, razen bele majčke.Tako je v službi.V prostem času, poleti, za šport, pa je drugače. Ta garderoba je modra, svetlo modra, bež, veliko bele barve in rdeče. SonceO sole mio..... Se mi zdi, da so oblačila, ki jih oblačiš zase samo tista - popoldanska. Za službo pa se najbrž oblečeš v skladu z nekimi pogledi, ki si si jih zgradila skozi leta ali se stvari naučila od drugih, morda pa je takšno okolje. Okolje kot vemo, ima na nas močan vpliv. In meni bi se na primer bilo težko (skoraj neodgovorno - do sebe ) za v službo obleči tako, da bi imel na sebi Hawai srajco, pa rutko zavezano na glavi (nekatere že uhan strašno moti - tudi kadar sem v obleki - ali pa še posebej takrat) - posebej, ko bi imel v službi poslovni sestanek z resnimi Angleži, ali pa bi takrat mimo prišli revizorji! Saj bi me direktor najbrž vprašal po zdravju....... Hvala, pa še kdaj kaj napiši. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2003 Vojko napovej forumcem,kako se naj jutri ob srečanju oblečejo za boljše razpoloženje. Mislim,da ti bodo hvaležni!! Upoštevaj vremensko napoved! Lp,Borism!Ja Boris Le kako? Morda takole: Oblecite perilo, ki vas osrečuje, povrh pa nekaj toplega, kar se zlahka odgrne, da lahko - če je potreba pokažete svoj okus in razpoloženje!!!! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 perilo, ki vas osrečuje ( 252 ...danes vsa osrečena v temno vijoličnem perilu xrosex ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2003 perilo, ki vas osrečuje ( 252 ...danes vsa osrečena v temno vijoličnem perilu xrosex ) Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 4. oktober 2003 Prijavi Deli 4. oktober 2003 Ahoj, 1 7 tukajčrno perilo, kavbojke, črna mikica, črna jakna - če boš šla kaj ven, ha ha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. oktober 2003 Prijavi Deli 4. oktober 2003 Morda takole: Oblecite perilo, ki vas osrečuje,Vojko , to mi deli . Sicer sem bila vceraj v hudem sopingu in te ne bom morila z tem zdaj. (mogoce malo kasneje;) ) Mick sam en mal bi se vtaknila...siva pa rjava nista ravno idealna barvna kombinacija (ceprav tudi jaz vcasih kaj pihnem mimo vecina mojih hlac je sivih, tudi vceraj sem si jih zopet kupila-bad bad me- in pa najljubsa jakna je rjava, tako da se vedno znova prepricam,da ni ravno idealno, ampak ko sem **v razpolozenju** mi itaq vse pase in se ) Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 4. oktober 2003 Prijavi Deli 4. oktober 2003 Vojko, pliiiiiiiz! V torek 07.10. je eden najpomembnejših dni v mojem življenju. Kaj mi svetuješ glede barvnelestvice? Delovati moram resno, preudarjeno, odločno in mirno... skratka ne gre za poroko ali kaj z -ki . 1 9 6 Muca MacaMucaMaca Zastavila si mi težko nalogo. - Če pogledaš na začetek tele tematike, sem jo odprl zato, da bi znali biti pozorni tudi na tem delu našega življenja, da bi čutili energijo, ki nas preveva v tistem času, ko se oblačimo, da se zavedamo našega počutja v različnih oblačilih ob različnih priložnostih in ne nazadnje, da bi sam skušal vse to povezati v nekaj več znanja kot ga imam sedaj. Torek 7. oktober je zate prav lep in prijeten dan in menim, da če boš sama izbirala oblačila po svojem občutku, da boš zagotovo izbrala pravilno. Ta dan je dan 8, to je dan, ko ste vode v hiši 7, ko vam cel svet okrog vas želi pomagati in vam bo tudi zares pomagal, če le te pomoči ne boš vehementno odklanjala (kar se ti lahko zgodi, saj boš tudi pod vplivom energije ognja. Če pa se boš tega dejstva zavedala, boš znala sprejeti ponujeno ti roko. Predvsem je pomembno, da se v tem času - do 7. oktobra dodobra spočiješ, saj, če si čitala moje zadnje poste, sem večkrat opozoril bele vode 1, da bo od 9. oktobra naprej za vas najbolj dinamičen in naporen, lahko pa tudi uspešen, skoraj zvezdniški mesec v vseh devetih letih - in čisto nič ne pretiravam!. Torej: - bodi spočita- vsak dan začni z nežno telovadbo- izogibaj se hrane težke za zgornje prebavne organe - mastno, svinjsko, začinjeno in alkohola- ni ti treba čisto na vsako stvar, kamor te kdo povabi - vedeti moraš kaj je tisto kar odtehta urico spanja.- bodi točna tako v prihodih kot v dokončevanju zadev RESNO!!!!- ničesar ne skrivaj, saj bo vse prišlo na dan: plačaj račune, vrni dolgove, knjige.....- bodi vedno (prav vedno) urejena do pikice (morda rezervne nogavice v torbici) pa blazinica za čevlje! - za ličila tako vem, da jih imaš vedno s seboj! Oblačila:- boš pa tako ali tako izbirala brez, da bi se kaj dosti ozirala na tuje predlogein se boš najbrž oblekla črno, belo, rdeče in zlato (naj tega ne bo preveč, saj boš že sama sijala)morda pa boš namesto čisto bele našla kakšen kos oblačila, ki bo beš, da te naredi malo manj ostro. Veliko sreče in uspeha ti želim, Vojko Hej Vojko,al ti uganeš že cel teden nekako "vem" v kaj bom oblečena 7.10., malo sem kolebala med črno in temno modro. Hm, ampak v čistilnico sem pa dala črni kostim, da bo pripravljen.. Plačilo računov mi ni bil nikoli problem, razen v zadnjem času, ko mi elektronska banka dela par ur na dan,pa še takrat ne veš pri čem si :xx!:, ker ti vmes ene parkrat crkne... Zdaj pa še vsem ostalim belim vodam sotrpinkam... upam, da bomo uspešno preživele turbulentni oktober! Vojko, hvala! MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2003 Men so pa piflarke všeč... po možnosti z očali A vidiš Sanjalica, vidiš, kaj Bobnar pravi! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2003 Ahoj, 1 7 tukajčrno perilo, kavbojke, črna mikica, črna jakna - če boš šla kaj ven, ha haOtožna Ti si se danes oblekla v skladu s svojim "zunanjim jazom". Najbrž zato, ker je tvoj "zunanji jaz" prišel v hišo vode, hiša vode pa podpira tvoje srce (notranjost - 1) in tako si spet poudarila energijo, ki jo potrebuješ v svoji notranjosti. Menim, da si izbrala kul! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2003 Hello Vojko! Prihajam s srečanja,kjer smo se imeli peklensko lepo! Oblečena pa sem bila v temno moder jeans,kamel barve puli in bluzo in kamel kavbojske škornje! Sem dobro izbrala!!? Jasno, da ste se imeli peklensko lepo,ko ste pa v Peklu bili! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 VOJKO, hi,hi,hi, 1 7 danes v zeleni in vijolčni,hi,hi,hile kje je danes črna, pa bela, pa bež, pa...Lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
askrab 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Prošnja Mene pa zanima od kje ste te barve vzeli in kaj pomenijo.Nekaj o barvnih .. spektrih poznam.....samo vsega pa nevem-HVALAMir in vse dobro. Citiraj http://www.findial.si/kristali/forum/LEP DAN! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Men so pa piflarke všeč... po možnosti z očali A vidiš Sanjalica, vidiš, kaj Bobnar pravi! Da nebi bilo preveč "piflarsko" sem res v trgovini dala očala dol... Kot da bi začutila, da je baba tik pred menopavzo (definicija Aakhuta žensk naših let) ki izgleda kot piflarka, ubitačna kombinacija za okolico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2003 VOJKO, hi,hi,hi, 1 7 danes v zeleni in vijolčni,hi,hi,hile kje je danes črna, pa bela, pa bež, pa...Lep danOtožna je danes Vesela! Dobro veš, da je tale tema zanimivost za vse nas in nekakšen učni projekt zame.Zato ti lepa hvala, da mi z veseljem sporočaš, barvne kombinacije, ki si jih oblekla. Krasno! Točno se zavedam javne napovedi enemu človeku in to celo tako, da on za napoved ve. Lahko se oblečeš po občutku - občutki pa ti lahko povedo, da NIHČE ne more napovedati tvojih oblačil, kar je konec koncev res. To bi veljalo vsaj zame: Najbrž se za običajen dan nikoli ne bi oblekel tako, kot bi mi kdo napovedal !!! Lepo se imej in uživaj še naprej, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2003 Prošnja Mene pa zanima od kje ste te barve vzeli in kaj pomenijo.Nekaj o barvnih .. spektrih poznam.....samo vsega pa nevem-HVALAMir in vse dobro.Pozdravljena Askrab Malo zares in malo za hec je tole Askrab.Ker se ukvarjam z Devetzvezdnim KIjem, ki upošteva tudi energijo barv, mi forumovci z opisovanjem svojih dnevnih oblačil pomagajo, da s svojem poznavanjem njih samih, njihovega dnevnega občutka in njihove "zvezdne konstelacije" - v Devetzvezdnem KI-ju skušam povezati, kako je to povezano z energijami, ki jih nosimo mi sami s svojim bitjem in energijami tega stvarstva. A sem zakompliciral? Hvala za odziv, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2003 Men so pa piflarke všeč... po možnosti z očali A vidiš Sanjalica, vidiš, kaj Bobnar pravi! Da nebi bilo preveč "piflarsko" sem res v trgovini dala očala dol... Kot da bi začutila, da je baba tik pred menopavzo (definicija Aakhuta žensk naših let) ki izgleda kot piflarka, ubitačna kombinacija za okolico Sem pa Bobnarjevo pripombo razumel ko tkompliment Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Ahoj, jaz nase mislila za barve kot črna itd. ker sem vedno v teh bavah, dans sm pa odbita, pa se še kar crkljam v njih, hi hi. Sej jutri bom pa spet v črnem al pa rjavem, al pa ma kva pa vem.pa tud jaz sem vzela tisto kot kompliment Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Sem pa Bobnarjevo pripombo razumel ko tkompliment Saj tudi jaz... (v trgovini okrog mene bila večja gneča kot na blagajni in da se jih "losam" sem si vzela očala dol) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2003 Včeraj je bil dan 2 1 v temnozelenem drevesu 4 - temnozelena, rjava2 v rumeni prsti 5 - rumena, rumenorjava3 v beli kovini 6 - srebrna, bela, siva4 v rdeči kovini 7 - rdeča5 v beli prsti 8 - bež variante6 v ognju 9 - rdeča, oranžna, živa vijolična7 v vodi 1 - črna, bela, vsi nežni odtenki mavrice8 v črni prsti 2 - črna, rjava9 v svetlozelenem drevesu 3 - sv. zelena, sv. rjava Vojko 6 2 bil oblečen v črne hlače, rdeč puli, črna jakna, rjave čevlje Danes dan 1 1 v rumeni prsti 5 - rumena, rumenorjava2 v beli kovini 6 - srebrna, bela, siva3 v rdeči kovini 7 - rdeča4 v beli prsti 8 - bež variante5 v ognju 9 - rdeča, oranžna, živa vijolična6 v vodi 1 - črna, bela, vsi nežni odtenki mavrice7 v črni prsti 2 - črna, rjava8 v svetlozelenem drevesu 3 - sv. zelena, sv. rjava9 v temnozelenem drevesu 4 - temnozelena, rjava Oblečen sem bil v črne hlače, bel puli, črna jakna, rjavi čevlji Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Ne včeraj, ne danes...jutri me zanima...danes je že tak ali tak...samo pidžama na meni V temi je pa tk ali tk vseeno kako se blešči p.s. Vojko, zakaj pa si imel rjave čevlje??? In nogavice me zanimajo, kakšne so bile... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Ej Vojko kaj pa vesele tangice? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 misliš tiste, ki osrečujejo Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2003 Ne včeraj, ne danes...jutri me zanima...danes je že tak ali tak...samo pidžama na meni V temi je pa tk ali tk vseeno kako se blešči p.s. Vojko, zakaj pa si imel rjave čevlje??? In nogavice me zanimajo, kakšne so bile...Sanjalica To se sem se tudi sam vprašal - potem, ko sem bil že v mestu Sicer pa so zelo svetli! A je še slabše :xx!: Jutri je dan 9 - tvoj karmični dan, sanjalica Če pogledava "vse" KIjevske energije v katerih boš jutri: Leto 69 v beli gorski prsti 8 - bež, sv. rjava, sv. rjava siva .....4 v svetlozelenem drevesu 3 - sv. zelena, sv. rjava itn mesec 79 v rdeči kovini 7 - rdeča4 v črni prsti 2 - črna, temnorjava dan 99 v rumeni prsti 5 - rumena, oker .....4 v vijoličnem ognju 9 - rdeča, rumena, oranžna..... Skoraj vse te energije ti jutri odgovarjajo - razen energija kovine 7. Vendar je to kul energija, v kateri se človek krasno druži z drugimi ljudmi na vse možne načine...... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.