Skoči na vsebino

Barva mojih oblačil danes!

Vojko

Recommended Posts

ja, ga poznam x^x in res je na prepihu!!! :inocent: (mam vedno vsa okna odprta, k ful čikcam, pa mi gre na živce, če je vse zakajen...) :eek: :xx!: kako pa si vedu za prepih??!!

pokrit pa je že :palec: , sem ga šla pogledat xsrcx

Deli na socialnih omrežjih

Ojla Strelka02!

Te številke pomenijo kam spadaš po DZK-ju(devetzvezdnem kiju-vzhodnjaška astrologija), če želiš sem ti pripravil bližnjico, pa si lahko sama pogledaš kam spadaš, lepo soboto, B. x;)x  :palec:

Izračunaj si svoje številke po DZK-ju!

Hvala...znimivo in dokaj točno xDDx

Ja jaz tudi drevo...mlado zeleno drevo x:Dx 3 5 3

Še vedno črna...počutje še vedno zelo dobro

pozdravček xsrcx

sem ugotovila, da mi zadnje čase zelo paše rdeča barva na počutje... tako da sem si včeraj kupila eno luštno rdečo majčko ki jo imam danes na sebi, kavbojke in rdeče supergice...

počutje... utrujena sem zarad premalo spanja, drugače sem pa zelo uredu.

1 9 6 x:o)x

spet se mi je na bolš poslabšal

Danes(v bistvu zadnje čase kar večkrat) v temnem,črno perilo,temno zelena in črna majčka,temne kavbojke,

tudi make up bolj izrazit-bojne barve x:Dx ;

počutje neka srednja žalost...niha gor,dol,levo,desno.Se mi zdi da se me nekaj loteva :xx!:

194

črne hlače, brezrokavnik in čevlje, črno belo bluzo...

počutje: ne utegnem opazit, ker sem ful v gužvi :xx!: ...sicer pa drug teden kakšen dan dopusta, če bo uspelo, da mal nafilam lasten akumulator, preden škripne...zaenkrat mi gre ok....with a lot of help from my friend/s x:Dx x^x x:Xx

1 9 6

:vio: x:)x :vio:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

sem ugotovila, da mi zadnje čase zelo paše rdeča barva na počutje... tako da sem si včeraj kupila eno luštno rdečo majčko ki jo imam danes na sebi, kavbojke in rdeče supergice...

počutje... utrujena sem zarad premalo spanja, drugače sem pa zelo uredu.

1 9 6  x:o)x

mmm se mi kar sline cedijo... rdeča ja .. :)

zdele mam tud js lepe rdeče zadevce gor, tak ful hud pulover rdeče svetlo rdeč, temno rdeč, temno zelen vijoličast pa še mal temno moder, in celo malo temno siv ;) tak ful v easy zemeljski zelo dolg, pa neko trenirko ;) hmmm jeah jeah..

pa gledam tamle conteso ;) jezik na mizo ... oči na plan, paint it black a ? :D dobr da si še mal globko siva...

766 :) tak na uč se mi zdi da je to tista moja številka kar spodaj pišete, ne pa številka vaših oblekc....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Black is beautiful? al kaj.... :P še zmer prisegam na conteso v beli barvi.... no taki bolj kremasti... pravzaprav :) brez barve... em x:Ix :inocent:
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

To pa prav moram napisat x:)x Privlekla iz omare bel pulover.. se ne spomnim kdaj sem nazadnje bila v beli barvi.. pa temno modre kavbojke..

pocutje veliko bolje kot vceraj, samo ne ravno na visku...

pozdravcek, 124 x;)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

danes v novem črnem hlačnem kostimu... in bel puli brez rokavov.

hi hi hi ta je pa dobra. lih je moja direktorca uletela.... skor čist isto oblečena x:Dx x;)x črne hlače, bel puli in eno črno jaknco ma... x:Dx x:Dx

počutje uredu... mal energije manjka... ampak je še vseeno super... :palec:

1 9 6

spet se mi je na bolš poslabšal

:flower:

Pozdravljen Vojko!

Danes v rjavem kostimu z belo kombinacijo.

Pocutje v redu, se posebej me je razveselilo dejstvo, da grem s prijateljico na koncert D. Zecica. Me je ful presenetila, se so prijatelji... x;)x x:)x

ogenjcek

Zelim vam vsem skupaj nadvse prijeten dan in veliko soncka v srcu :2src:[/color] :flower:

http://www.kupid.com/pics/she.jpg

Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...