borism 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Sama "drevesa" Čakaj, ti pišeš za strelca , ga verjetno poznaš , potem ga pa pokrij, če je na prepihu, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 ja, ga poznam in res je na prepihu!!! (mam vedno vsa okna odprta, k ful čikcam, pa mi gre na živce, če je vse zakajen...) :xx!: kako pa si vedu za prepih??!! pokrit pa je že , sem ga šla pogledat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Ojla Strelka02! Te številke pomenijo kam spadaš po DZK-ju(devetzvezdnem kiju-vzhodnjaška astrologija), če želiš sem ti pripravil bližnjico, pa si lahko sama pogledaš kam spadaš, lepo soboto, B. Izračunaj si svoje številke po DZK-ju!Hvala...znimivo in dokaj točno Ja jaz tudi drevo...mlado zeleno drevo 3 5 3 Še vedno črna...počutje še vedno zelo dobro pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Občasn rdeča pižama, največ pa brez vsega,hehehehehe! 656-razpoloženje-živo Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Občasn rdeča pižama, največ pa brez vsega,hehehehehe! 656-razpoloženje-živo a čisto rdeča al mal s črnim obrobljena Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Dons pa skoz u belem(celodnevni in še nočni šiht,bemu) 656-Crknen Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Dons pa skoz u belem(celodnevni in še nočni šiht,bemu) 656-Crknen vsega lepga enkrat konec...tudi Lune v Scorpii Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Danes sem bila črno-bela (oziroma bolj smetanasta, ne bela) kombinacija. In kar 4 kolegice (od skupno 5-ih, ki sem jih danes srečala) so mi rekla, da dobro zgledam! To se mi namreč redkokdaj zgodi. A ja, moje cifre pa so 4 2 7. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 sem ugotovila, da mi zadnje čase zelo paše rdeča barva na počutje... tako da sem si včeraj kupila eno luštno rdečo majčko ki jo imam danes na sebi, kavbojke in rdeče supergice... počutje... utrujena sem zarad premalo spanja, drugače sem pa zelo uredu. 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
urshy 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Danes(v bistvu zadnje čase kar večkrat) v temnem,črno perilo,temno zelena in črna majčka,temne kavbojke,tudi make up bolj izrazit-bojne barve ;počutje neka srednja žalost...niha gor,dol,levo,desno.Se mi zdi da se me nekaj loteva :xx!: 194 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 črne hlače, brezrokavnik in čevlje, črno belo bluzo... počutje: ne utegnem opazit, ker sem ful v gužvi :xx!: ...sicer pa drug teden kakšen dan dopusta, če bo uspelo, da mal nafilam lasten akumulator, preden škripne...zaenkrat mi gre ok....with a lot of help from my friend/s 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 danes malo svedska vrianta...rumeno modro...pase 225 vceraj in cel vikend pa vsa bela Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 sem ugotovila, da mi zadnje čase zelo paše rdeča barva na počutje... tako da sem si včeraj kupila eno luštno rdečo majčko ki jo imam danes na sebi, kavbojke in rdeče supergice... počutje... utrujena sem zarad premalo spanja, drugače sem pa zelo uredu. 1 9 6 mmm se mi kar sline cedijo... rdeča ja .. zdele mam tud js lepe rdeče zadevce gor, tak ful hud pulover rdeče svetlo rdeč, temno rdeč, temno zelen vijoličast pa še mal temno moder, in celo malo temno siv tak ful v easy zemeljski zelo dolg, pa neko trenirko hmmm jeah jeah.. pa gledam tamle conteso jezik na mizo ... oči na plan, paint it black a ? dobr da si še mal globko siva... 766 tak na uč se mi zdi da je to tista moja številka kar spodaj pišete, ne pa številka vaših oblekc.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Black is beautiful? al kaj.... še zmer prisegam na conteso v beli barvi.... no taki bolj kremasti... pravzaprav brez barve... em Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Hehehehehe,zdej pa govoriš u mojem jeziku, Nino! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 belo zeleno modra 225pocutje malo megleno ampak na plus Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 črno in sivopočutje: 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 To pa prav moram napisat Privlekla iz omare bel pulover.. se ne spomnim kdaj sem nazadnje bila v beli barvi.. pa temno modre kavbojke.. pocutje veliko bolje kot vceraj, samo ne ravno na visku... pozdravcek, 124 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 danes v novem črnem hlačnem kostimu... in bel puli brez rokavov. hi hi hi ta je pa dobra. lih je moja direktorca uletela.... skor čist isto oblečena črne hlače, bel puli in eno črno jaknco ma... počutje uredu... mal energije manjka... ampak je še vseeno super... 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 skoraj tako kot aiwa črne klače, siva bluza počutje: prepis aiwine spodnje vrstice 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 no jst pa ne črno perilo, kavbojke zelena mikica, 178počutje - nekaj moram še razrešiti, pa bo bolje, upam.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 selenca držim pesti!! pa poljubček amis... midve sva itak usklajene Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 aiwa, selene Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Pozdravljen Vojko! Danes v rjavem kostimu z belo kombinacijo. Pocutje v redu, se posebej me je razveselilo dejstvo, da grem s prijateljico na koncert D. Zecica. Me je ful presenetila, se so prijatelji... ogenjcek Zelim vam vsem skupaj nadvse prijeten dan in veliko soncka v srcu [/color] Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Pozdravljeni ! Danes v rjavi, modri in črni, ob počutju za 7,5 ...lep vikend vsem, tebi MBmetuljčica pa dobro se imej na koncertu 3 4 4 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.