triple x 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Bela hala, spodi jeans in modra majica,superge,modro perilo, modri štunfi! Delam kt zamorc! 656 Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Pozdravljeni! 3 4 4 Danes v svetlorjavih (srajca & hlače) odtenkih in črni usnjeni jakni .....saj počutje je, ni pa to tisto kakor mora biti , zato ne bom nič ocenjeval , lepo soboto Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2004 Pozdravljeni! 3 4 4 Danes v svetlorjavih (srajca & hlače) odtenkih in črni usnjeni jakni .....saj počutje je, ni pa to tisto kakor mora biti , zato ne bom nič ocenjeval , lepo soboto Saj veš Boris Trojka v kovini 7 in še v prsti 5. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2004 Bela hala, spodi jeans in modra majica,superge,modro perilo, modri štunfi! Delam kt zamorc! 656Ja, včeraj je bil dan 2 6 v hiši vijoličnega ognja 9 - intenzivnost - vsak te je hotel zase. Pa na dan 2 je običajno veliko manjših nesreč - no tudi kakšna velika, zaradi zaustavitev, šoka, ..... A si v bolnišnici "doma"! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Saj veš Boris Trojka v kovini 7 in še v prsti 5. Lep pozdrav, VojkoTočno to, kovina izmozga les, če ga že podreti ne more :xx!: , lp, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 roza pižama z zelenimi račkami počutje zaspano... 1 9 6 se beremo zjutraj. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 uf Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2004 Saj veš Boris Trojka v kovini 7 in še v prsti 5. Lep pozdrav, VojkoTočno to, kovina izmozga les, če ga že podreti ne more :xx!: , lp, Borism Lepo si rekel Boris! Pa saj imaš letno situacijo dobro, to je pa tudi nekaj, ali ne?. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 O, Vojko, ze dva dni sem v pink, da se mi smejita tule... (*kao - 'kmeticka'). aja, 941 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2004 Vsi odtenki modre barve! Počutje-dobro! 187!Torej si izgledala kot "modra mavrica" lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2004 O, Vojko, ze dva dni sem v pink, da se mi smejita tule... (*kao - 'kmeticka'). aja, 941 Čisto normalno Kako ne bi bil ogenjček v vijoli, ko pa ga vse dviguje v tej smeri! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 O, 'azurnost nad vse'! Thanx Vojko! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2004 O, 'azurnost nad vse'! Thanx Vojko! Poskušam, ko se le da. Lahko noč, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Pa saj imaš letno situacijo dobro, to je pa tudi nekaj, ali ne?.Pozdravljen Vojko! Tole pa tudi drži, glavno, da je leto s katerim sem zadovoljen...lep ponedeljek Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 danes črno rdeča kombinacija. super. počutje normalno... za enkrat še energično. 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 ne morem verjet aiwa...to sem hotla oblečt danes, pol sem se pa za črno in oker odločila počutje: še kar nekam... 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Po kratkem premisleku sem si nataknila oranžne nogavice in oranžne čevlje in to mi nabije energijo in me spravi v dobro voljo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
urshy 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Dobro jutro vsem,dons pa v belem, belem, in še enkrat belem pa tudi malo svetlo plave zraven. Počutje pa nekam nežno za spremembo odlično 194 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 ah amis... si dvomila! men je pa rdeča ful vredu, k me z energijo nabije. k drugač bi mi zih primanjkovala pri vseh teh obveznostih.. tko pa kr sfuram in sem polna energije. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 contesa, midve bi morale k črni dat rdečo, zgleda...sam če ne bi bilo potem ...he he...aiwa, saj nisem dvomila 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Aiwa in Amis, a cist isto imata tole al kaj? Kot Sanjalica in jaz, pa mroda tudi MucaMaca, sam da ima ona drugacen vrstni red cifer al kako ze... Jaz tud danes - modrosive kavbojke, crna jopica, pocutje pa kot Contesa, komsi komsa. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Po kratkem premisleku sem si nataknila oranžne nogavice in oranžne čevlje in to mi nabije energijo in me spravi v dobro voljoNo ce prej nisem, zdaj vem... Samo ne vem, kaj si mroala pol tolk razmisljat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 rumeno-oranzno (majica) in modro(majica cez in cevlji) ...v bistvu tako kot LNF danes, samo malo svetlejse modra in z malo svetlo rjave (hlace)... pocutje odlicno 225 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 Po kratkem premisleku sem si nataknila oranžne nogavice in oranžne čevlje in to mi nabije energijo in me spravi v dobro voljoŽivijo Ti Ti Žverca Dobrodošla v forumu Devetzvezdni KI. Veseli me za vsakega, ki nas tukaj "obišče". Upam, da bom videl tvoje prispevke tudi v drugih temah. Če te pa zanima le ta, pa tudi dobro. Vabim te na ogled spletne strani - link pa je tako ali tako skrit v naslovu. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 Dobro jutro vsem,dons pa v belem, belem, in še enkrat belem pa tudi malo svetlo plave zraven. Počutje pa nekam nežno za spremembo odlično 194Hoj Urshy Prav lepo te pozdravljam na forumu Devetzvezdni KI.Vesel sem, da nas je vedno več, ki spreminjamo svoje življenje prav na vseh področjih svojega delovanja. In vesel sem, da si si že izračunala svoje KIjevske številke. Vse dobro, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.