Vojko 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 ne morem verjet aiwa...to sem hotla oblečt danes, pol sem se pa za črno in oker odločila počutje: še kar nekam... 1 9 6 Amis Saj se ga da poboljšati - počutje, mislim. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 Aiwa in Amis, a cist isto imata tole al kaj? Kot Sanjalica in jaz, pa mroda tudi MucaMaca, sam da ima ona drugacen vrstni red cifer al kako ze... Jaz tud danes - modrosive kavbojke, crna jopica, pocutje pa kot Contesa, komsi komsa. Kadar so osnovne KIjevske številke enake, je dobro vedeti tudi letni čas. Kajti tudi letni čas da svoj pečat. Le tu ne pišem veliko o tem, saj bi potem postalo preveč zapleteno. In dan tudi seveda, pa še ura ..... Je pa dovolj za človeka, da ve 3 številke, tako se boljše vidi pomembne lastnosti in pomembne smernice v življenju. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 vojko... obedve sva škorpjonke...bl točno pa ne vem. mi je že povedala, pa si lih ne zapomnem vse stvari. danes sem zelo črna, s čisto malo rdeče. počutje je ok. sam bi rada da bi bil bolš. se bom potrudla. 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 ne morem verjet aiwa...to sem hotla oblečt danes, pol sem se pa za črno in oker odločila počutje: še kar nekam... 1 9 6 Amis Saj se ga da poboljšati - počutje, mislim. Vojko oooo vojko, me veseli, da si spet mal tle. se da izboljšati definitivno....zato pa danes rdeče in črno z aiwo imava zelo blizu rojstni dan...sam nekaj let je vmes ...in leta niso tako strašno pomembna ....sem dobre volje, pa se mal hecam... 1 9 6 aiwa jutrček Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 AMIS!!!! kok let? razlike? jz firbček. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 ojla kr neki Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Ojla dame in ostali!3 4 4 Danes pretežno v modrem in sivem, ampak ne po počutju, ta je pa za devetko , po mojem, tudi, če bi bil v klovnskem kombinezonu se ne bi nič drugače počutil ....lep torek, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 smotka smotana! pa nič. saj je tak vseeno. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 smotka smotana! pa nič. saj je tak vseeno. točno...sam da se štekamo borism pa klovnovski kombinezon, si me nasmehljal Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
urshy 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Hoj UrshyPrav lepo te pozdravljam na forumu Devetzvezdni KI.Vesel sem, da nas je vedno več, ki spreminjamo svoje življenje prav na vseh področjih svojega delovanja. In vesel sem, da si si že izračunala svoje KIjevske številke.Vse dobro, Vojko Dobro jutro,Vojko,hvala za dobrodošlico, danes pa spet v belem,svetlo plavem in malo roza... nežna že drugi dan... odlično194 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 ah sej ne vem kaj sploh pišem.... seveda sem rdeča rdeč puloverček in čeveljčki... in danes kavbojke počutje super duper x!x Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Jaz pa imam črno bluzo, rdeče krilo, mrežaste najlonke, ampak višek vsega so pa spodnje hlače, ki sem jih dobila od prijateljice za rojstni dan (sama si prej ne bi takih kupla) torej gate so bledo modre, bistvo pa je punčka iz enega stripa s čopki, ki je gor. Danes si grem kupit še ostalo kolekcijo teh pup.Človek ne sme bit preveč resen. Včasih se pozimi tako grozno (pod hlačami) oblečem, npr. debele žabe in dokolnke čist druge barve. Amlak klinc, če je mrzlo, je mrzlo. Samo, da mi ne bi bilo treba takrat hlačt slečt:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 rdeče in črno (skoraj kot žverca, s povdarkom na skoraj ) počutje: hja, do popolnosti ne fali prav dosti 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 kaj pomeni 196 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 žverca, to so številke po DZK-ju (devetzvezdni ki). prva pomeni notranjo energijo ali število (pri meni je to 1=voda), drugo je naš zunanji jaz, tudi mladostni jaz (9=ogenj), tretja pa način na katerega delujemo, razumemo (6=kovina)....če klikneš na vojkov podpis, prideš na najegovo stran, kjer si lahko številke sama izračunaš (glede na rojste podatke)...če kaj ne bo šlo, pa prosi vojkota za pomoč....se splača it tja mal pogledat 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 tale rdeča je res popularna zadne čase... sploh za nas k smo vedno tok dobre volje in polne energije. superca... ja zverca pejd si zračunat! jz tud 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Ojlala!) Jaz pa danes v belo-črni kombinaciji. Le kaj naj bi to pomenilo? LP, Misa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Ojlala!) Jaz pa danes v belo-črni kombinaciji. Le kaj naj bi to pomenilo? LP, Misale kaj? hm? hi hi hi lepa kombinacija Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 se opravičujem moji ignoranskostiampak,kakonaj najdem vojca?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 probaj mu poslat os. ker pa je ziher precej zaseden, vklopi zraven potrpežljivost in počakaj na odgovor, ki bo sledil Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Ojlala!) Jaz pa danes v belo-črni kombinaciji. Le kaj naj bi to pomenilo? LP, Misale kaj? hm? hi hi hi lepa kombinacija He he.......hvala!)) Lep dan ti želim!. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 probaj mu poslat os. ker pa je ziher precej zaseden, vklopi zraven potrpežljivost in počakaj na odgovor, ki bo sledil Hmmmm ja kdo pa je vojc k je tko iskana in zasedena oseba.?!Ja no.......sem še nova pa ne vem ane.... Lep dan vsem!!!Misa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 na njegovmu forumu smo zdej... teli Devetzvezdni Ki so njegovi. Tako da on vse ve o tem. Če bi rada številke izračunala ga najd tle na forumu, kakšno stran nazaj, in klikneš na njegov podpis pa bo. Drugače mu pa tudi tukaj lahko kaj napišeš in ko bo imel čas bo 100% odgovoril. aja! danes mam vsega dost na seb... črna, modra, siva, rdeča, belo spodnje perilo... počutje tud tako zmiksano... 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 oker, bordo-vijolično, belo počutje: zdaj lepo, kaj bo pa dan prinesel, bom pa še videla 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.