aiwa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 amis!!! pozdravček... kar tako. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 o hvala aiwa...paše ...tebi tudi Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 orka a bo kej dan dons al bomo kr u temi? nč se neče dan narest. šment... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 maš prou...dost je teme, dežja...HOČEMMMM SOOOONNNNCCCCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 jz tuuuuuuuudddddddd!!!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Dobrrrr dann! Samo, da vas malo pozdravim.....ste v redu? Aja pa aiwi hvala lepa za odgovorčka! LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 smo fajn... mal nas polna luna daje... ampak bomo pregurali. in ti? ne boš nič povedala kakšne barve danes naokoli hodiš? in kakšno počutje te daje? smo lih v tej temi ni zakejček za odgovorčke Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 smo fajn... mal nas polna luna daje... ampak bomo pregurali. in ti? ne boš nič povedala kakšne barve danes naokoli hodiš? in kakšno počutje te daje? smo lih v tej temi ni zakejček za odgovorčke ooo seveda bom povedala!Počutim se fenomenalno..........okolk hodim pa danes v rdečo-belo-črni kombinaciji! Pa ti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 sem že napisala... no pa zate še enkrat...danes sem šarena.. siva, črna, modra, rdeča, bela... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 O pridna....napisala še zame.... šarena-mogoče te pa zato mal lunca nos:))) joke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 kaj pa jz vem... al pa luna, pa škorpjon, pa jz škorpjon pa je preveč vsega... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 kaj pa jz vem... al pa luna, pa škorpjon, pa jz škorpjon pa je preveč vsega...Opala....strastna škorpjonka!) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Danes bordo in roza (spodaj krem) Ugotavljam, da me še kar drži obdobje prevladujoče rdeče barve... sicer v vseh variantah od opečnate do bordo, a vendar dobesedno 'rdeča nit' 187 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Totally BLACK Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 kaj pa jz vem... al pa luna, pa škorpjon, pa jz škorpjon pa je preveč vsega...Opala....strastna škorpjonka!) Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Totally BLACKman in black! jz pa dons tko nekak k včeri....počutje itak ne bi moglo bit bolš... res ne!!! 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 pa to ni res... tudi barve kot včeraj...pa še: oblečena v nasmeh počutje: težko bi bilo bolje... 1 9 6 ...ap az atokjov ne jacilk Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marya 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Jaz sem danes oblečena v bele in svetlo rjave barve. Počutim se po približno tednu dni zelo umirjeno, kar mi zelo ustreza. Sicer se najraje oblačim v modre barve; doma pa sem povečini oblečena v rdeče in oranžno. Moje številke so 1 - 8 - 7. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marya 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Zanimivo Marya, imava enake številke,samo oranžne pa nikoli ne nosim!Pozdravljena Contesa, tudi jaz oranžno barvo nosim šele kakšne pol leta, pred tem mi še na misel ni prislo obleči kaj oranžnega. Ampak prija tako zelo, da sem najraje kar cela oranžna, čeprav je zanimivo to, da jo nosim samo doma, zunaj pa niti ne. Poskusi. Name oranžna barva vpliva tako, da se počutim zelo odprta in sprejemljiva ter močna. Ravnokar me je prešinilo, da se bo pametno obleči v oranžne barve ko bom šla na kakšen "opasen" poslovni sestanek. O kijevskih številih prav veliko še ne vem, ker sem jih zasledila šele pred nekaj dnevi in sem si samo našla svoja števila. Verjetno pa je tudi tukaj tako, da so si osebe z enakimi števili podobne po lastnostih... Naj vas spremlja ljubezen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 ....ap az atokjov ne jacilk Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 he he...vohunstvo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 HEHEE, hiroglifi, še dobro, da poznam to pisavo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 ni blema, ni nič prepovedanega Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 29. oktober 2004 Zanimivo Marya, imava enake številke,samo oranžne pa nikoli ne nosim!Pozdravljena Contesa, tudi jaz oranžno barvo nosim šele kakšne pol leta, pred tem mi še na misel ni prislo obleči kaj oranžnega. Ampak prija tako zelo, da sem najraje kar cela oranžna, čeprav je zanimivo to, da jo nosim samo doma, zunaj pa niti ne. Poskusi. Name oranžna barva vpliva tako, da se počutim zelo odprta in sprejemljiva ter močna. Ravnokar me je prešinilo, da se bo pametno obleči v oranžne barve ko bom šla na kakšen "opasen" poslovni sestanek. O kijevskih številih prav veliko še ne vem, ker sem jih zasledila šele pred nekaj dnevi in sem si samo našla svoja števila. Verjetno pa je tudi tukaj tako, da so si osebe z enakimi števili podobne po lastnostih... Naj vas spremlja ljubezen. Pozdravljena Marya Dobrodošla na forumu Devetzvezdni KI. Komaj prišla, pa imaš tako zanimive komentarje. Hvala, hvala. To je zelo dobrodošlo. No, me je pa tudi presenetilo to, ko opisuješ, da se oblačiš v oranžne barve. Morda mi zaupaš svoj rojstni datum (lahko na OS)? Vesel sem tvojega sodelovanja in upam, da boš še kakšno stvar pokomentirala. Vse dobro, Vojko P.S. Pa si obiskala spletno stran? Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. oktober 2004 Prijavi Deli 30. oktober 2004 Pozdravljeni! 3 4 4 Danes v rjavo, črni kombinaciji ob počutju za osmico, lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.