Vojko 31. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 31. oktober 2004 Jutri pa vsi v črnem! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. november 2004 Avtor Prijavi Deli 1. november 2004 Danes je dan bele vode 1 1 - v hiši 56 - v hiši bele vode 1 Danes ves v modrem - še celo copati so modri. Počutje - mirno, kul. Vojko 6 2 9 Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 O, jaz pa ze dva dni cist v crnem (ne glede na to, da je pac dan mrtvih, ampak mi prav pase..., tko sem si vsec danes in vceraj v crni. (941) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 črno in oker črno...že par dni...ali pa vijolično črno počutje: popoldan mirno in skulirano... 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Jaz pa danes na svoj rojstni dan v crnih hlacah, crno sivi jopici, bez jakni in bez cevljih pocutje mirno, prijetno Mojca 234 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. november 2004 Avtor Prijavi Deli 1. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa danes na svoj rojstni dan v crnih hlacah, crno sivi jopici, bez jakni in bez cevljih pocutje mirno, prijetnoMojca 234 xrosex Vse najlepše Mojca Zanimivo je, da je danes dan 2 in čez nekaj dni bo tudi mesec 2! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 O, Mojca, vse najboljše ... danes pretežno v temnomodri... in zelo na iziiiiii (252) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 o mojčiča vse naj naj... čeprav mičken zamujam... moj brat je tudi imel včeraj rojstni dan. jaz sem danes v svoji najljubši kombinaciji zadnje čase... črno-rdeča... mislim, da je to zato ker so to naše škorpjaste barve in mi ful paše bit v njih še posebej v tem obdobju... počutim se enkratno 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 svetlo modro, belo svetlo sivo in črno počutje: jah...se izboljšuje...počas in ziher...jp, tud največji naspidiranci smo kje počasni 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 ok kr na enkrat sem ratala ful lena in zaspana in se mi čist nč več ne da. šla bi v postlo in nina nana..... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Pozdravljeni! 3 4 4 Danes v sivočrnem žametu, nekaj modre in zelene je vmes, počutje pa za osmico, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Camel hlače in športna bluza, črn top in perilo, kačasti čevlji,prav tako torbica! Počutje,čisto cool! 187! Contesa, poglej barve mojega foruma, če se skladajo z današnjim dnem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. november 2004 Avtor Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>o mojčiča vse naj naj... čeprav mičken zamujam... moj brat je tudi imel včeraj rojstni dan. jaz sem danes v svoji najljubši kombinaciji zadnje čase... črno-rdeča... mislim, da je to zato ker so to naše škorpjaste barve in mi ful paše bit v njih še posebej v tem obdobju... počutim se enkratno 1 9 6 Dobro si to ugotovila Aiwa Črna je tako barva devetke kot enkein rdeča je barva devetke. Tako se ti najbrž tudi največkrat ujemata s tvojo energijo. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 saj se mi je zdelo, da sem danes zaj* stvar...falila barve...vsaka šola nekaj stane.... ...hvala vojko Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sstane, barve so super, samo moj odgovor je nekam izginil! Kam, saj ga vidim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Camel hlače in športna bluza, črn top in perilo, kačasti čevlji,prav tako torbica! Počutje,čisto cool! 187! Vse mi je jasno, samo kakšna barva je ŠPORTNA pa .(Hec. ) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>V tvojem forumu sem eni odgovorila in to dvakrat, pa ni nikjer mojega odgovora! Veliko sporočil je bilo tematsko razporejenih in skoraj ne verjamen, da si se ravno ti izgubila. Nekaj se jih je pa res, ko je programer preoblikoval star forum.Bom pogledal, če te kje najdem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. november 2004 Avtor Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Tamara, enake barve kot hlače, sem mislila, da je jasno iz besedila! Meni se je zdelo jasno, ko pa človek upošteva način komunikacije - uf, smo pa tako različni . . . Hvala vsem! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Jaz pa, ko mi 100x pojasniš, takoj zastopim. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 barve: rdeče in črno.... ....končnoooo počutje: oblečena v nasmeh....paše 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 lubica moja!!! no viš kako barve dobr vplivajo. jz sem pa dones čist v črnem (mam pa temno rdeče nohtke) in sem tud fajn. Mam svetlo spodnej perili (roza-belo), da mi črna ne posrka vse energije... čeprav se mi zdi da mi jo dostkrat tud da ker mi tko paše. razpoloženje in počutje.... okidoki! 1 9 6 uh vojko hvala za komentar.. sem taku pametna Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 bravo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Zaenkrat roza pidzamca, pa rumeni copatki...pa skustrana v glavo... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 modra, svetlo modra, svetlo lila Počutje...pomirjeno 3 5 3 Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.