Vojko 3. november 2004 Avtor Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>modra, svetlo modra, svetlo lila Počutje...pomirjeno 3 5 3 Pozdravček Ooooj Strelka Lep pozdravček..Prav luštne barve si si izbrala.Zanimivo mi je, da je danes poleg tudi lila - najbrž zelo nežna in pastelna!? Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. november 2004 Avtor Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Temno modre jeans hlače,modra bluza z belimi črtami, črno perilo, črni čevlji in črna usnjena jakna. Počutje komsi-komsa! 187! Dobro si to povedala. Upam, da ti posli tečejo.4. novembra bo pa velika dinamika in ves tvoj izraz pride do svoje moči.... Izkoristi to! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 danes lepo tko k morm bit. kavbojke, rdeči čevli in majčka, črna jopca. počutje zaspano (se nisem dost naspala), drugače pa v redu. 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marya 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Pozdravljeni, jaz sem danes oblečena v modro črne barve, počutim se rahlo otožno. Verjamem, da bo mojo otožnost kmalu nadomestila vera in zaupanje v pozitivne sile. Za Vojkota in Contesso pošiljam informacijo o mojem rojstnem datumu: 10.11.1972. Vsem forumovcem želim uspešen dan in naj vas spremlja ljubezen. Marya Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. november 2004 Avtor Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pozdravljeni, jaz sem danes oblečena v modro črne barve, počutim se rahlo otožno. Verjamem, da bo mojo otožnost kmalu nadomestila vera in zaupanje v pozitivne sile. Za Vojkota in Contesso pošiljam informacijo o mojem rojstnem datumu: 10.11.1972. Vsem forumovcem želim uspešen dan in naj vas spremlja ljubezen. Marya Evo Marya - tudi tvoje številke so 1 8 7, tako kot Contessine.Samo, da si ti zimska - 1 za Conteso pa ne vem. Lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Modro-bela cel dan! Crknen sm! Uh,kok mam že cifre? Točn-656! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ooooj Strelka Lep pozdravček..Prav luštne barve si si izbrala.Zanimivo mi je, da je danes poleg tudi lila - najbrž zelo nežna in pastelna!? Vojko Ja pa je res bila... Danes pa črni pulover, pa kavbojke...modre počutje, dopoldne bolj utrujeno...sedaj čudovito! 3 5 3 pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. november 2004 Avtor Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ja pa je res bila... Danes pa črni pulover, pa kavbojke...modre počutje, dopoldne bolj utrujeno...sedaj čudovito! 3 5 3 pozdravček Super! Hvala za povratno informacijo. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Pozdravljeni! 3 4 4 Danes v črno, modro, rjavi, počutje kar O.K., moja cifra je na dvojki, kar pomeni malo pozornosti pri prehrani, da mi ne pokvari počutja, lep petek, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 rdeče superge, kavbojke, črn pulover... važn da sta črna pa rdeča počutje je dobro... 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marya 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Danes sem cela oblečena v modre barve, moje počutje je zelo dobro - pozitivna naravnanost, sigurnost, obdajajo me energije ljubezni.Verjetno je to pogojeno tudi s tem da je petek in je pred mano vikend, ko bom lahko naredila kaj zase, čisto po svoji volji. Moja števila: 1 8 7 Pozdravček, Marya Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelus 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Bodite vsi skupaj ful lepo pozdravljeni. Lahko povem, kako sem jaz danes oblečen? OK. Svetlo modra v kombinaciji z rumeno... Sem pomirjen, srečen in predvsem odprt za...vse Don't worry, be happy Citiraj Lepo se igrajte skupaj. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelus 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Aja, pa še to: moje številke so 1 6 9. Lep pozdrav. Citiraj Lepo se igrajte skupaj. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 črno črna, počutje pa kar fajn 124 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. november 2004 Avtor Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>rdeče superge, kavbojke, črn pulover... važn da sta črna pa rdeča počutje je dobro... 1 9 6 Usklajena z energijo, kajti bela voda je v hiši 9 - črna - rdeča - bela - viola lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. november 2004 Avtor Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Bodite vsi skupaj ful lepo pozdravljeni. Lahko povem, kako sem jaz danes oblečen? OK. Svetlo modra v kombinaciji z rumeno... Sem pomirjen, srečen in predvsem odprt za...vse Don't worry, be happy Živijo pozdravljen-a na forumu Devetzvezdni KI. Usklajen-a z energijo 6, ki je v rumeni prsti 5. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 točno take barve imam danes na sebi... počutje: malo glavobola, posledica pihanja menda...sicer pa je dan za presenečenja...če je to karmični mesec zame, potem je bila setev zgleda obilna in vreme ugodno... vojko hvala... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. november 2004 Avtor Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Črne hlače,srebrno-siva bluza, s črno srebrnimi listki,črno perilo in čevlji,črn usnjen plašč,črno-siva torbica! Počutje-dobro! 187! Živijo Vodice v črnem ! Najbrž najboljše pristoji 1-ki, dvojki in devetki. Zato je tako univerzalna barva. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. november 2004 Avtor Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>točno take barve imam danes na sebi... počutje: malo glavobola, posledica pihanja menda...sicer pa je dan za presenečenja...če je to karmični mesec zame, potem je bila setev zgleda obilna in vreme ugodno... vojko hvala... Amis Žal ne vidimo katere so "točno takšne" barve! sem najbrž prehitro poslal naslednji post. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Ojla, fino, ko je glih na broju - ravno namrec ugotavljam, da mi bela barva prav zares ne pase.Imam namrec obleceno belo majico, sinjemodre kavbojke, pa pocutim se ok, sveze pa vse, kul, sam zgledam pa v belem kot bi bila v pizami ali spodnjem perilu al kaj jaz vem, taka 'bledicna'... :||| No, tolk... 941 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 popravljam vojko ...črna, vijolična bela, nekaj bordo rdeče... 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Jaz tud, glih v kaksnem taksnem obdobju. Pa tu nisva tolk bliz kot pri zahodni astrologiji (jaz sem 941). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 ja jst tud, razen še kavbojke zraven, obvezno črn puli, je mami alergijo dobivala zadnje čase sem v popolnoma drugačnih barvah kot dosedaj... roza, svetlo modra, rjava, ok črna.. ne vem, al sem iz ravnovesja padla, al pa se spreminjam178 moja malenkost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. november 2004 Avtor Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Jaz tud, glih v kaksnem taksnem obdobju. Pa tu nisva tolk bliz kot pri zahodni astrologiji (jaz sem 941). Oj Marsa Tvoje osnovno število je 9.In 9tke ste rade oblečene v črno rdečo kombinacijo.Vode pa v črno. Črna je poleg bele najbolj pogosta in tako je zame najtežje ugotoviti pravi položaj. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. november 2004 Avtor Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ja jst tud, razen še kavbojke zraven, obvezno črn puli, je mami alergijo dobivala zadnje čase sem v popolnoma drugačnih barvah kot dosedaj... roza, svetlo modra, rjava, ok črna.. ne vem, al sem iz ravnovesja padla, al pa se spreminjam178 moja malenkost Voda kot voda Barva vode se prilagaja letnemu času, času dneva in noči, okolici.Kar poglej vodo na morju, reko sredi gozda, gladino mirnega jezera.Kakršna je okolica, takšna je voda. To je vodina največja prednost in največja težava. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.