Skoči na vsebino

Barva mojih oblačil danes!

Vojko

Recommended Posts

če se zvečer vprašam, kaj je tisto, kar bi bilo dobro obleči naslednji dan, mi je to popolnoma jasno. se pa kdaj zgodi, da se zmotim. kot na primer v ponedeljek, ko sem čist mimo usekala.

če pa si ne vzamem časa in zjutraj oblečem "kr neki" pol je pa včasih ok, včasih pa ne. zraven tega ugotavljam, da so tudi dnevni dogodki lahko velik pospeševalec ali zaviralec počutja , sploh takrat, ko nekako "nisem v toku" ali pa mi ne uspe potovati z njim. kadar mi ni ok, pomaga sprememba barv, priklic določene barve, ali pa kakršna koli druga "finta"...če pa še to ne pomaga, si ponavljam to, kar pravi tudi selene: tudi to bo minilo....in počakam na naslednji dan ....

sicer pa danes: črno, pa skrito belo...pa vonj masažnega olja x:px

počutje: božansko, kar je po tajski masaži tudi pričakovati...pa tudi sicer x;)x

1 9 6

:vio: x:)x :vio:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Črn spodnji del trenirke, bela majca brez rokavov........hm, hm, hm......bemu, to je to  :o|o: .....pa glih sm se mislu mal razpričat za spremembo.... x:o)x  :vragec:

Saj si dobro povedal Mick! xDDx

Danes bež pulover, modri jeans, modre čevlje, belo perilo.

Počutje - kul!

Uf, šele zdajle sem pogruntal, da je to kar dobra kombinacija:

Bež spada k beli prsti 8 in ker je 6 ta mesec v hiši ognja 9 je torej dober prevodnik

k prstem in te h kovinam.

Vojko 6 2 9

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Guest sanjalica

Živi še ta tema...dolgo me ni bilo...

Prejšnji mesec bil en čuden dan, nakupovalni dan...kupovala stvari; barve, katerih si nikoli nisem nadela in jih verjetno nikoli ne bom... rumen in roza pulover, roza hlače, neke pisane majičke...; sploh ne vem, kako sem lahko to kupovala..., da bi si pa nadela, me pa kar zmrazi.

Oblekla bi se pa v črnobelino in se počutila zaSanjano........

<{POST_SNAPBACK}>Živi še ta tema...dolgo me ni bilo...

Prejšnji mesec bil en čuden dan, nakupovalni dan...kupovala stvari; barve, katerih si nikoli nisem nadela in jih verjetno nikoli ne bom... rumen in roza pulover, roza hlače, neke pisane majičke...; sploh ne vem, kako sem lahko to kupovala..., da bi si pa nadela, me pa kar zmrazi.

Oblekla bi se pa  v črnobelino in se počutila zaSanjano........

Živijo Sanjalica

Dobrodošla!

Res dooooolgo te ni bilo.

Ja, ja, zato pa je dobro, da gre človek prespat, preden kupi kaj čisto drugačnega.

Morda boš pa vseeno oblekla - na kakšen enako nor dan!!

lp, Vojko

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>Camel hlače,prelivajoč pulover v rjavih tonih,črna torbica,usnjen plašč in čevlji, črno perilo! Počutje-navihano! x:Ix  187!

Živijo

Menim, da je veliko takšnih, ki si želijo(mo),

da bi imeli okus za skladnost barv in stila oblačenja,

razvit tako kot ga imaš ti.

lp, Vojko

Vojko J Kalan

evo jih barve oblacil na broju, sem ze prej hotla piknit in ck-nit v temo:

pokorno javljam, da se danes odevam v bordo trenerkaste hlacmanske hlace, sicer sem pa skroz vsa bela... :D ;)

pa ceprav 'mi ne pase' bela (barvno ni najbolj posreceno).

moje cifre:

8 3 5 :eek:

ne saj se hecam - 941. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>O, hvala Vojko! x;)x  Me veseli, da ti je všeč! Se najdejo tudi takšni ali takšne, ki jim ni! x:Dx  Me pa to bistveno ne prizadane, to pa moram rečt! x8Dx

Prav imaš - dobro in lepo je, da imamo različne stile in okuse.

Tako je življenje bolj pisano in zanimivo in še pogovarjati se imamo o čem drugem kot o vremenu - vsaj za prvi stik....

lp, Vojko

Vojko J Kalan

črno črno črno....malo bele in oranžne....ampak s takim veseljem, kot zadnje čase, menda nisem nosila črne barve že od srednje šole naprej. pa ne kot skrivanje, kar je včasih tudi lahko, in ne kot upor, ampak kot radost...pa čeprav naj bi zavirala pretok energije, se niti slučajno ne počutim tako

počutje:stabilno, pretočno...ostalo pa ni za v javnost... x^x x:Dx x;)x

1 9 6

:vio: x:)x :vio:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

amis!!! trojčka sva duble!!! angelus...

aja! hi hi hi... dons sem itaq fantastično... in zdele mi kapne, da sem v svojih barvah... črn kostim... majčka črna z rdeče-belim vzorcem...

1 9 6

spet se mi je na bolš poslabšal

Pozdravljeni,

jaz sem danes oblečena v sive barve z nekaj prelepe svetlo modre barve. Moje počutje je spremenljive narave: sem srečna in v naslednjem trenutku otožna in spet srečna. Sem pa zadovoljna, da sem odprta in in predvsem, da čutim in to zelo intenzivno čutim.

V takih dneh izpolnjuje dihanje in sprejemanje ter dajanje ljubezni.

Sprejemajte ljubezen od koder jo dobivate in dajajte jo tja kamor čutite.

Marya

Ja se ponavadi oblacim v crno in rdece v kombinaciji, ker mi te barve najbolj ustrezajo po zimi. Po leti kombiniram rdeco in belo ili se oblecem u vijolicne barve, ki so mi tudi zelo vsec.

Ima to astroloski kaksen pomen - barva mojih oblacil ?

Vem tudi da ne maram sive, rjave in pescene barve, tiste neizrazite, pa ni oranznu, ni rumenu, mogoce zarad tega ker sem zimski tip, pa mi ustrezajo vse mocne, ali i hladne barve, kot modrozelena, indigo, temnoplava in bordo. Od toplih barvi mi je vsec rdeca v svim nijansama in roznata, ampak ne ona bleda, nego bolj izrazita.

:vio:

Stardragon, napisi se svoje cifre (izracunas zelo preprosto na Vojkovem linku spodaj). :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

9 4 1 (sem tud v tarotu in numer. napisala, da mi ful klapa, ma stara, jaz imam celo na OSEBNI IZKAZNICI 13 pa 9 pa tak. :D)... :palec:

Picasso

:flower:

Pozdravljeni v tem lepem dnevu x;)x

Danes oblecena v crn kostim s belimi crtami, spodaj beli pulover... ostalo kombinacije bele in crne... x:)x

Pri nas pocasi snezi, lepo je opazovati cudez narave xDDx

Pocutje odlicno x:Dx

ogenjcek

http://www.kupid.com/pics/she.jpg

Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...