Marsa 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Aha, seveda, verjamem, pa res. Hvala Vojko! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Hecno, tole ... jaz tudi voda (187) in tudi v prevladujoči rdeči (več odtenkov) z malo bele in črne... in danes kar OK Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. november 2004 Avtor Prijavi Deli 6. november 2004 Sam sem pa včasih tako zaspan,da oblečem - kar najdem! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 če se zvečer vprašam, kaj je tisto, kar bi bilo dobro obleči naslednji dan, mi je to popolnoma jasno. se pa kdaj zgodi, da se zmotim. kot na primer v ponedeljek, ko sem čist mimo usekala.če pa si ne vzamem časa in zjutraj oblečem "kr neki" pol je pa včasih ok, včasih pa ne. zraven tega ugotavljam, da so tudi dnevni dogodki lahko velik pospeševalec ali zaviralec počutja , sploh takrat, ko nekako "nisem v toku" ali pa mi ne uspe potovati z njim. kadar mi ni ok, pomaga sprememba barv, priklic določene barve, ali pa kakršna koli druga "finta"...če pa še to ne pomaga, si ponavljam to, kar pravi tudi selene: tudi to bo minilo....in počakam na naslednji dan .... sicer pa danes: črno, pa skrito belo...pa vonj masažnega olja počutje: božansko, kar je po tajski masaži tudi pričakovati...pa tudi sicer 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. november 2004 Avtor Prijavi Deli 7. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Črn spodnji del trenirke, bela majca brez rokavov........hm, hm, hm......bemu, to je to .....pa glih sm se mislu mal razpričat za spremembo.... Saj si dobro povedal Mick! Danes bež pulover, modri jeans, modre čevlje, belo perilo. Počutje - kul! Uf, šele zdajle sem pogruntal, da je to kar dobra kombinacija:Bež spada k beli prsti 8 in ker je 6 ta mesec v hiši ognja 9 je torej dober prevodnikk prstem in te h kovinam. Vojko 6 2 9 Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Živi še ta tema...dolgo me ni bilo... Prejšnji mesec bil en čuden dan, nakupovalni dan...kupovala stvari; barve, katerih si nikoli nisem nadela in jih verjetno nikoli ne bom... rumen in roza pulover, roza hlače, neke pisane majičke...; sploh ne vem, kako sem lahko to kupovala..., da bi si pa nadela, me pa kar zmrazi. Oblekla bi se pa v črnobelino in se počutila zaSanjano........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. november 2004 Avtor Prijavi Deli 7. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Živi še ta tema...dolgo me ni bilo... Prejšnji mesec bil en čuden dan, nakupovalni dan...kupovala stvari; barve, katerih si nikoli nisem nadela in jih verjetno nikoli ne bom... rumen in roza pulover, roza hlače, neke pisane majičke...; sploh ne vem, kako sem lahko to kupovala..., da bi si pa nadela, me pa kar zmrazi. Oblekla bi se pa v črnobelino in se počutila zaSanjano........ Živijo Sanjalica Dobrodošla! Res dooooolgo te ni bilo. Ja, ja, zato pa je dobro, da gre človek prespat, preden kupi kaj čisto drugačnega.Morda boš pa vseeno oblekla - na kakšen enako nor dan!!lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. november 2004 Avtor Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Camel hlače,prelivajoč pulover v rjavih tonih,črna torbica,usnjen plašč in čevlji, črno perilo! Počutje-navihano! 187! Živijo Menim, da je veliko takšnih, ki si želijo(mo), da bi imeli okus za skladnost barv in stila oblačenja,razvit tako kot ga imaš ti. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 evo jih barve oblacil na broju, sem ze prej hotla piknit in ck-nit v temo: pokorno javljam, da se danes odevam v bordo trenerkaste hlacmanske hlace, sicer sem pa skroz vsa bela... pa ceprav 'mi ne pase' bela (barvno ni najbolj posreceno). moje cifre:8 3 5 ne saj se hecam - 941. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. november 2004 Avtor Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>O, hvala Vojko! Me veseli, da ti je všeč! Se najdejo tudi takšni ali takšne, ki jim ni! Me pa to bistveno ne prizadane, to pa moram rečt! Prav imaš - dobro in lepo je, da imamo različne stile in okuse.Tako je življenje bolj pisano in zanimivo in še pogovarjati se imamo o čem drugem kot o vremenu - vsaj za prvi stik.... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 črno črno črno....malo bele in oranžne....ampak s takim veseljem, kot zadnje čase, menda nisem nosila črne barve že od srednje šole naprej. pa ne kot skrivanje, kar je včasih tudi lahko, in ne kot upor, ampak kot radost...pa čeprav naj bi zavirala pretok energije, se niti slučajno ne počutim tako počutje:stabilno, pretočno...ostalo pa ni za v javnost... 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 amis!!! trojčka sva duble!!! angelus... aja! hi hi hi... dons sem itaq fantastično... in zdele mi kapne, da sem v svojih barvah... črn kostim... majčka črna z rdeče-belim vzorcem... 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marya 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Pozdravljeni, jaz sem danes oblečena v sive barve z nekaj prelepe svetlo modre barve. Moje počutje je spremenljive narave: sem srečna in v naslednjem trenutku otožna in spet srečna. Sem pa zadovoljna, da sem odprta in in predvsem, da čutim in to zelo intenzivno čutim. V takih dneh izpolnjuje dihanje in sprejemanje ter dajanje ljubezni. Sprejemajte ljubezen od koder jo dobivate in dajajte jo tja kamor čutite. Marya Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 zelo lepo marya... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Ja se ponavadi oblacim v crno in rdece v kombinaciji, ker mi te barve najbolj ustrezajo po zimi. Po leti kombiniram rdeco in belo ili se oblecem u vijolicne barve, ki so mi tudi zelo vsec. Ima to astroloski kaksen pomen - barva mojih oblacil ? Vem tudi da ne maram sive, rjave in pescene barve, tiste neizrazite, pa ni oranznu, ni rumenu, mogoce zarad tega ker sem zimski tip, pa mi ustrezajo vse mocne, ali i hladne barve, kot modrozelena, indigo, temnoplava in bordo. Od toplih barvi mi je vsec rdeca v svim nijansama in roznata, ampak ne ona bleda, nego bolj izrazita. Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Stardragon, napisi se svoje cifre (izracunas zelo preprosto na Vojkovem linku spodaj). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Stardragon, napisi se svoje cifre (izracunas zelo preprosto na Vojkovem linku spodaj). Vojko mi je ze izracunao - 3 5 3 Kaj si ti po zvezdnem ki - u, Marsa ? Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 9 4 1 (sem tud v tarotu in numer. napisala, da mi ful klapa, ma stara, jaz imam celo na OSEBNI IZKAZNICI 13 pa 9 pa tak. )... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 aiwa, angelus??? a angel? a ima tud 1 9 6 in je še škorpijon zraven??? noro!!!! 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 ma ne vem čist točn... sam vem da je 1 9 6... a je škorpjonski pa nisem ziher... ga bo treba mal prašat... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 danes v črni... počutje je super... 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 črno in oker...pa kakšna malenkost druge barve bi se našla počutje: 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 353 - danes imam na sebi crne hlace, crn pulover, crne skornje, crnu jaknu - pocutim se super, edino kaj mi je ves cas mrzlo zarad dezja Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Pozdravljeni v tem lepem dnevu Danes oblecena v crn kostim s belimi crtami, spodaj beli pulover... ostalo kombinacije bele in crne... Pri nas pocasi snezi, lepo je opazovati cudez narave Pocutje odlicno ogenjcek Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.