Stardragon 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 353 - rdeci pulover, crne hlace, vijolicno sencilo na oceh / ce se tako rece /. Pocutim se kot zmaj ! Lep dan zelim ! Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 črn pulover, svetlomodre kavbojke, rdeče superge... počutje.... great!!!! 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Bež čevlji, rjave hlače, bež puloverček.... Počutje. powerfull, life-changing mood! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 AJA 225 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. november 2004 Avtor Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>črno, črno, črno, oker, malo rdeče počutje: odkar sem srečala dva krokarja zjutraj je počutje magično... 1 9 6 vojko, upam, da ti je danes bolje Hvala lepa, Amis Saj mi je bilo tudi včeraj ok.Le zdelo se mi je, da nisem nič koristnega naredil.... Danes v sivi obleki z belo srajco - kaj bi drugega, ko je pa šestka v šestki(pa zjutraj niti pomislil nisem na to) In zanimivo: da bi pred letom ali dvema oblekel sivo obleko, mi niti na pamet ni padlo! lp, Vojko 6 2 9 Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. november 2004 Avtor Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>353 - rdeci pulover, crne hlace, vijolicno sencilo na oceh / ce se tako rece /. Pocutim se kot zmaj ! Lep dan zelim ! Pa 3 JE energija ZMAJA.In 5 je naša glavna zvezda. Torej čisto pravo ime: StarDragon! Da se energija lepo pretaka iz 3 v 5 je potreben prevodnik - ogenj - rdeča in črna, vijolična. Kul lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. november 2004 Avtor Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Bež čevlji, rjave hlače, bež puloverček.... Počutje. powerfull, life-changing mood! Kako bi bilo drugače Trinity kot pa ves čas v dinamiki, v spreminjanju, ko je pa tole tvoj karmični mesec. Čudovit mesec dinamike v katerem ti vsa okolica nudi vse potrebne informacije zate - za nazaj in za naprej. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 jaz pa da bi roza oblekla pred letom dni, halo? danes, kavbojke, roza pulover in črna jakna...počutje - 6178 moja malenkost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. november 2004 Avtor Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>črn pulover, svetlomodre kavbojke, rdeče superge... počutje.... great!!!! 1 9 6 Le tako naprej AiWa, le tako naprej.... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. november 2004 Avtor Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>jaz pa da bi roza oblekla pred letom dni, halo? danes, kavbojke, roza pulover in črna jakna...počutje - 6178 moja malenkost Zanimivo. Roza - najbrž voda in ogenj lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 hoj vojko!!! danes komplet v črnem. počutim se super... res fajn... samo mi vse nekaj z rok leti... štorasta sem ful... ampak še vedno dobre volje... 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Jaz bi danes tako rad oblekla nekaj roznatega, pa nimam nic roznate zimske garderobe, bom morala nekaj kupiti - napr. kaksen pulover ali sal. Drugace sem oblecena v temno modro in crno, in mam pisano barvno ruto okrog vratu - 353. Lep dan svima Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Danes v črno rdeči kombinaciji, ki mi je draga že kar nekaj časa. Stanje duha je umirjeno, pripravljam se na potovanje, ki se ga veselim. ogenjcek Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Ojla! 3 4 4 Danes v črno / modro / oranžni / rjavi, počutje za osmico, lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. november 2004 Avtor Prijavi Deli 16. november 2004 No, takšen pa je razpored KIjevskih znakov v Luo Shu-ju za danes: 16. november 2004 - 5 2 4 http://www.9zvezd.com/karte/20041116ls.gif Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 danes sem v črno rdeči kombinaciji... in počutje seveda ne bi moglo biti drugačno kot odlično!!! 1 9 6 vojko kje pa najdem številke (9zvezdnike) ki bi men najbl pasale? ms katerimi bi se dobro ujela. aha sem vidla da v napačni temi sprašujem. no sej lahko mi tuki odgovoriš al pa tm v kompatibilnosti k bl tja paše. bom najdla kjerkoli. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 jeans krilo, bordo bluza, nogavice in čevlji počutje: notranje kar v redu, zdravstveno pa bolj švoh 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 crne hlace, siv pulovercek in roza majcka pocutje: ne prevec dobro Tale dan se pa ni prav nic fino zacel 8 7 6 Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Danes v puloverju, ki je pisan, bele, temno in svetlo modre crte ima, ter seveda v svetlomodrih kavbojkah. Ostalo kombinacija crne in bele... o podrobnostih ne bi... Pocutje, glede na jutranji prihod domov, malce utrujeno, pa mislim, da me bo po eni kavici in cveku s prijateljico tudi utrujenost minila in bom polna moči za preostanek dneva ogenjcek Čestitke Vojko, lepo je... , moram malo se preštudirat zadevo, da pohvalim tudi praktičnost... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. november 2004 Avtor Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> .... ogenjcekČestitke Vojko, lepo je... , moram malo se preštudirat zadevo, da pohvalim tudi praktičnost... [/color] Če bi rekel, da je slika Luo Shu-ja moje delo, bi se bahal s tujim perjem.Program je izdelek mojstra z imenom Danny Van Den Berghe. Sam pa program uporabljam za pomoč pri sistematiziranju znanja in izkušenj pri DZK. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 danes zopet črno rdeča kombinacija... sem jo čisto posvojila... 1 9 6 počutje fino Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Ojla vsem! Vojko, ti me pa še kar presenečaš, ker dost novega poveš in posreduješ, hvala! Danes v belo. modro, rjavi.....počutje super, takšnega želim tudi vam, lep četrtek, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Hello! Bele Hlače, rdeča majička, belo-rdeče pumice! Počutje 225 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 pozdravcek vsem roza pulovercek & crne hlace x!x pocutje: odlicno 876 Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 bordo in jeans počutje: uf, njam....in kar je še takih lepih stvari 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.