Skoči na vsebino

Barva mojih oblačil danes!

Vojko

Recommended Posts

x:)x

Pozdravljeni, odkar sem se vrnila iz Sibirije, se oblacim v oblacila rjave barve.

Tako tudi danes, rjavi kostim, rjavi semis skornji, rjava jakna, torbica rjava... in seveda ostalo belo.

Moje razmisljanje, rjava barva je barva zemlje, ocitno se zelim prizemljit, po vseh pripetljajih, ki so me malo odnesli v nebo xDDx

Ima mogoce kdo podobno razmisljanje ali drugacno... me prav zanima x:Ix

Razpolozenje je danes ze umirjeno in v starih tirnicah... z zdravilom Cold3, pa se pocutim "zdravo".

Lep dan vam zelim xsrcx

ogenjcek

http://www.kupid.com/pics/she.jpg

Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi.

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx ...sem opazla, ja... x:Dx se nama skupne številke kar dobro poznajo, ker sva pogosto v istih barvah, pa še obe novemberske... x:Dx :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

svetlo modre kavbojke in crna majicka xDDx za energijo pa zivo roza jakna x;)x sem prav dobre volje ze cel dan x:Dx

876

Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

temno in svetlo roza kombinacija x:)x pocutje: tud roza x:Dx

876

Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

<{POST_SNAPBACK}>aj se moji stevilki!

4 4

lea

Ej, lea, ali imaš ti poln nabiralnik ali imaš blokiranega?!

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

<{POST_SNAPBACK}>Ej, lea, ali imaš ti poln nabiralnik ali imaš blokiranega?!

Pozdravljen-a Nimbus v forumu Devetzvezdni KI. Upam, da pogledaš tudi na druge teme tega foruma. Kakorkoli že, vesel sem tudi tvojih objav.

in danes je tvoj karmični dan..... v dokaj težkem mesecu....... za tvojo okolico seveda.....

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

jeans in vijolično, malo svetlomodrega zraven

počutje: skladno s karmičnim mesecem, se veliko dogaja, rezultati še nepredvidljivi...kot bi dokončevala staro domačo nalogo. ohranjanje miru in stabilnosti kljub zunanjim okoliščinam

1 9 6

:vio:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...