Ksenia 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 178 jeans in belo (rahlo rumenkast pulover) pa malo črne barvepočutje - je Amis napisala še zame...lepo se imejte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Jst mam pa danes tak lep puloverček ( roza, rdeče, zeleno rumen.... zgleda velik boljš kot se pa sliš! )pa temno rjave hlače, pa jesenski modrček in zelene hlačke... Kolk barv.... počutje pisano 225 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 svetlo moder pulover in crne hlace pocutje: zaspano ( kot danasnji dan) Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 spet v rdečem, ljubim rdečo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 bela jopica, rjava majicka in temne kavbojke pocutje: polno energije 876 Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. december 2004 Avtor Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>spet v rdečem, ljubim rdečo Leica Dobrodošla v forumu Devetzvezdni KI. Vesel sem te. Tvoje KI-jevske številke naj bi bile 8 2 2 Me pa prav zanima ura tvojega rojstva. Kajti tvoj rojstni datum je točno na meji med 9 in 8. In prav verjetno se mi zdi, da si še malo lenarila, preden si prijokala na ta svet, saj ti je bilo tam prav lepo. Torej, če si malo zamudila je zelo verjetno, da so tvoje številke 9 3 2 Prav zanimivo mi je, da ljubiš rdečo barvo. Rdeča je barva, ki jo pripisujemo tudi vijoličnemu ognjui 9, kateri te podpira. Malo svetlejša rdeča pa pripada rdeči kovini 7. Kakorkoli že, pošiljam ti lep pozdrav in te vabim, da se še oglasiš. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. december 2004 Avtor Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>bela jopica, rjava majicka in temne kavbojke pocutje: polno energije 876 Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 zdej si grem pa že na živce s to svojo kombinacijo... vam povem da si naslednjič k grem v šoping kupim druge barve drugače sem super!!! 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Svetel jeans in črna srajcaPočutje: totalno znervirano in tečno :xx!: :xx!: 225 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 danes tudi jaz v črnem(kavbojke + jopcaŽ)za poživitev en lep rdeč šalček....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. december 2004 Prijavi Deli 18. december 2004 danes modro roza kombinacija... počutje super.... 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 18. december 2004 Prijavi Deli 18. december 2004 jst sm pa dons v kavbojkah in črno-beli majici počutje....hmm sm ZELO in the mood bi se reklo za pridobivanje novega znanja ... na forumu dons skoz neka vprašanja postavljam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 18. december 2004 Prijavi Deli 18. december 2004 Hojla vsem, jaz pa danes v crnih hlacah, pa bez puliju, spodaj belo-roza...pocutje , dopoldan jezno , ker so bile stranke tecne, tako da se mi je mesalo...ja, jezno se in se ( kot ze zelo dolgo ne )..popoldan potem izcrpano, sedaj malo boljse... se mi zdi, da sem danes menjala celo mavrico razpolozenj Mojca 234 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 rdeče superge, kavbojke, črn pulover... počute še zaspano... 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Danes po dolgem času vsa v rjavem. Od temno rjave, do bež. Počutje pa zimsko zaspano. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. december 2004 Avtor Prijavi Deli 20. december 2004 Kakor mi opisujeta barve, se energija že obrača.........čudno, no, statistično je pa 2 premajna množica lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Danes črna in svetlorjava z nekaj sive... manjka malo v zadnjem času tradicionalne rdeče 187 vseeno kar v redu Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. december 2004 Avtor Prijavi Deli 20. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Danes črna in svetlorjava z nekaj sive... manjka malo v zadnjem času tradicionalne rdeče 187 vseeno kar v redu Hvala Coccinelle Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 danes v črnem ker je lih to pod roke padlo... počutje... zakaj zmeri to na vse zgodi pišem, k sem še čist zaspana? drugače pa že čutim, da bo dober dan... 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvetka 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Danes sem v črnem puliju, zelenih hlačah, pa antracit plašček, ja pa še bordo šal. Počutje: kar fajn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. december 2004 Avtor Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>danes v črnem ker je lih to pod roke padlo... počutje... zakaj zmeri to na vse zgodi pišem, k sem še čist zaspana? drugače pa že čutim, da bo dober dan... 1 9 6 Ja, res si izredno zgodna s pisanjem. Takrat komaj zadanem usta s skodelico kave lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 črna, siva, bordo in bež , počutje-nekaj srednjega Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 ja vojko ob 6ih začnem delat.. tko da kšno urco ali urco pa pol prej vstanem. sredi noči. kaj čmo. sem pa zato prej doma.danes sem v črno-modro-beli kombinaciji, rdeči čevlčki. počutje je super. 1 9 6 xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. december 2004 Avtor Prijavi Deli 25. december 2004 Danes sem pa ves v rdečem.... Počutje odlično 6 2 9 Srečno vsem. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.