Skoči na vsebino

Barva mojih oblačil danes!

Vojko

Recommended Posts

Hvala za te prispevke! Vidim, da ste zelo pridne.

Se bom malo več posvetil v februarju, ko bom zmašil skupaj vse časovne obveznosti, ki sem si jih nabral pred časom in jih zdaj izvajam

Lep pozdrav, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...

Pridni Vojko, kar v miru naredi svoje obveznosti, boš se že tukaj posvečal, ko bo prišel čas za to. Večkrat razmišljam o barvah in kakšen sistem je tisti, ki vpliva. Zadnje čase skušam slediti splošnemu načelu: v pon.-rdeče (in imam danes rdeče hlače, rdeč puli, rdečo sp.majčko in ...) v tor.-rumeno, v sre-vijolično, v čet.-oranžno, v pet.-zeleno, v sob.-belo in v ned.-modro. To je bilo priporočilo na osnovni stopnji tečaja Bioorgonomije. Vendar bistvo ni v oblačilih, ampak v vsakodnevni meditaciji vnašanja barve v telo.

Nekatera zdravljenja, ki vključujejo tudi vpliv barv vidim, da odobravajo različnost, ker tako vnašamo različne energije v naše življenje, le črno priporočajo, da se ne bi skozi nosilo, še posebno ne čevlji, ker deluje kot energetska kletka. Kaj meniš na ta razpored? Na različnost barv?

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Živjo Vojko

Danes sem prvič pokukala na tem sajtu.... prav zanimivo

Glede barv oblačil ti verjetn jaz ne morem pomagat, ker mi je črna najbolj priljubljena in jo tudi najraje nosim..... verjetno mi ni treba razlagat, da se v njej najbolj "močno" počutim.

No, ne bom rekla da se ne najde tud kaj drugega (rdeče, bež, belo...sploh pa vzorec leopardove kože mi je zelo fajn), sicer pa opažam da je teh "šarenih" kosov vsako leto več... pa še vedno tok mal da ni panike :P

Najbolj hecen občutek sem imela ko sem si dala belo bluzo nase, sem mislila da sem prozorna :0: :huh: , zato sem raje nosila bež- zdaj pa raje posegam kar po beli.

Mislim, da ti jaz ne bom mogla prov pomagat, lahko ti pa sporočim, če se mi bo kdaj čist utrgal x:Dx x:Dx x:Dx

Danes v črnem- s tem da je imela srajca bel vzorček x:Dx

3 3 5

pa-pa

<{POST_SNAPBACK}>Pridni Vojko, kar v miru naredi svoje obveznosti, boš se že tukaj posvečal, ko bo prišel čas za to. Večkrat razmišljam o barvah in kakšen sistem je tisti, ki vpliva. Zadnje čase skušam slediti splošnemu načelu: v pon.-rdeče (in imam danes rdeče hlače, rdeč puli, rdečo sp.majčko in ...) v tor.-rumeno, v sre-vijolično, v čet.-oranžno, v pet.-zeleno, v sob.-belo in v ned.-modro. To je bilo priporočilo na osnovni stopnji tečaja Bioorgonomije. Vendar bistvo ni v oblačilih, ampak v vsakodnevni meditaciji vnašanja barve v telo.

Nekatera zdravljenja, ki vključujejo tudi vpliv barv vidim, da odobravajo različnost, ker tako vnašamo različne energije v naše življenje, le črno priporočajo, da se ne bi skozi nosilo, še posebno ne čevlji, ker deluje kot energetska kletka. Kaj meniš na ta razpored? Na različnost barv?

Živijo Stankaa

Se strinjam z izjavo o kombinaciji barv.

Tako pravi tudi Dr. Thom Chalko (avtor knjige: Kako vidimo in izboljšamo svojo avro") Kljub temu pa menim, da so: prehrana, stil življenja, usmerjenost uma, gibanje v naravi itn. pomembnejši faktorji

lp, Vojko

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>Danes... kombiniranje svetlo in temno modre...  :palec:

Pozdravljena Tinal

Dobrodošla na forumu DZK.

Če želiš, si lahko izračunaš svoja KI-jevska števila na moji spletni strani.

Potem je opis počutja in oblačil veliko več "vreden".

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>Živjo Vojko

Danes sem prvič pokukala na tem sajtu.... prav zanimivo

Glede barv oblačil ti verjetn jaz ne morem pomagat, ker mi je črna najbolj priljubljena in jo tudi najraje nosim..... verjetno mi ni treba razlagat, da se v njej najbolj "močno" počutim.

No, ne bom rekla da se ne najde tud kaj drugega (rdeče, bež, belo...sploh pa vzorec leopardove kože mi je zelo fajn), sicer pa opažam da je teh "šarenih" kosov vsako leto več... pa še vedno tok mal da ni panike :P

Najbolj hecen občutek sem imela ko sem si dala belo bluzo nase, sem mislila da sem prozorna  :0:  :huh: , zato sem raje nosila bež- zdaj pa raje posegam kar po beli.

Mislim, da ti jaz ne bom mogla prov pomagat, lahko ti pa sporočim, če se mi bo kdaj čist utrgal    x:Dx  x:Dx  x:Dx

Danes v črnem- s tem da je imela srajca bel vzorček x:Dx

3 3 5

pa-pa

Rubi :palec:

Vsak opis pomaga.

Pomaga tudi zato, ker prikazuje tvoje stanje.

In ker so tvoje energije 3 3 5, je prav razumljivo, da oblečeš črno, belo in morda celo temno modro, kajti to so barve energije vode, ki te - jasno - krepijo.

Je pa dobro, da se kdaj pa kdaj oblečeš tudi malo bolj pisano....

lp, Vojko

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>Heheh, zimsko opremljen  x:o)x  Visoki črni čevlji, črne nogavice, črne kavbojke, temne hm, grozdne (baje mat al umazano vijolčne  :eek: ) barve pulover, rdeča puhovka, črna kapa, črne rokavice......9, 5 in 9........počutje še vredi, bil mal tečn dan  :o|o:

Hvala, Mick

Ti vedno zelo slikovito in nazorno opišeš svoj izgled.

Hvala ti. xDDx :palec:

Vojko

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>Temno moder jeans, svetlo rjava in črna. Doma pa svetlo in temno siva in bela. Počutje pa zelo dobro xDDx

427

Seveda je počutje dobro, ko pa ste štirice v energiji slave, uspeha - vijoličnega ognja 9.

Je pa prav, da pazite nase, kajti energija, ki jo čutite - je vaša lastna.... x^x

Hvala, Vojko

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>Živijo Stankaa

Se strinjam z izjavo o kombinaciji barv.

Tako pravi tudi Dr. Thom Chalko (avtor knjige: Kako vidimo in izboljšamo svojo avro") Kljub temu pa menim, da so: prehrana, stil življenja, usmerjenost uma,  gibanje v naravi itn. pomembnejši faktorji

lp, Vojko

Najlepša hvala Vojko, kakor vedno doslej, če sem te karkoli vprašala, me tudi sedaj nisi razočaral, hvala za ta naslov knjige in lepo se imej - svetlo in pisano! :vio:

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...