Skoči na vsebino

Barva mojih oblačil danes!

Vojko

Recommended Posts

No tak, še en strel v tarčo...Danes sem uspela pogruntat, da je bil januar v belih vodah in ne mi...če mi niso škrati gor sedeli, ko sem prebirala DZK strani sem torej 528

...črno, belo in rdeče...počutje nakodrano x;)x

Vasudeva-pazi kake bejbe v postlo vabiš x;)x

Vojko- še dobro, da še nisi v samostanu xcivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>No tak, še en strel v tarčo...Danes sem uspela pogruntat, da je bil januar v belih vodah in ne mi...če mi niso škrati gor sedeli, ko sem prebirala DZK strani sem torej 528

...črno, belo in rdeče...počutje nakodrano x;)x

Vasudeva-pazi kake bejbe v postlo vabiš x;)x

Vojko- še dobro, da še nisi v samostanu xcivx

Aha, Lia

Tvoj januar je bil v belih vodah.!

Je bilo pa družabno življenje toliko slajše in na srečo imaš dobro kombinacijo,

da ti tele bele vode ne padejo tako težko, kajti 2 je bila v hiši 7 in to je dobro.

Ja, dons si pa nabrita, Lia.

Fajn je to. Malo popestriš tale forum.

Hvala :palec: xDDx

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

juterček! danes črno modra kombinacija (komi čakam, da dons nov pralni stroj dobimo!!! sem že skor čist brez)

1 9 6 počutim se vredu... zih bo fin dan...

spet se mi je na bolš poslabšal

:flower:

Pozdravjen Vojko in ostali... danes oblečena v rjave kombinacije, rjave hlače, rjav puli, rjavi semiš škornji, rjava jakna... pa kaj bi vam razlagala... z eno besedo rjavo, prizemljeno... x:)x

Počutje zelo dobro, odlično... x:px

ogenjček

http://www.kupid.com/pics/she.jpg

Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi.

trenutno še vedno v moji roza pižami z zelenimi račkami.... :flower: x:Dx počutim se... nekak se še ne morm čist odločit.... sem v redu... ampak ena stvar mi po glav hod... grem mal meditrat, da bom 100% susper

lep dan... 1 9 6 x:Xx x:)x

tako zdej sem pa oblečena... in v modro... tako mi paše modra danes. sem v taki svetlo živi modra barvi... puloverček je črtast s črno, senčilo na očeh tudi v tej barvi... nohtki so rdeči... imam temnejše kavbojke in uhančke iz turkiza...

počutim se modro... hi hi hi... skratka počutje je fantastično :flower: xokx

1 9 6

<{POST_SNAPBACK}>tako zdej sem pa oblečena... in v modro... tako mi paše modra danes. sem v taki svetlo živi modra barvi... puloverček je črtast s črno, senčilo na očeh tudi v tej barvi... nohtki so rdeči... imam temnejše kavbojke in uhančke iz turkiza...

počutim se modro... hi hi hi... skratka počutje je fantastično :flower:  xokx

1 9 6

Krasno Aiwa

No, zdaj sem naredil precej analiz vaših počutij in jih zložil z znanjem iz druge roke.

Zate Aiwa je barva, ki ti prinaša uspeh, zdravje in srečo - ZLATA in RUMENA!

Pa reci kar hočeš. Poskusi!

lp, Vojko

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>Danes na svojih oblačilih najdem barve, kot so:

rjava, črna, modra, zelena....ob počutju za devetko x^x  xDDx , lepo soboto x;)x

3 4 4

Boris!

Tvoja barva uspeha pa je beige - bež!

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Nekako se v cunje ne oglašam. A bom. Tam imam pižamo, ki se je iz sivo rjave pobarvale v navy modro barvo. Superca vam rečem. Trenutno pa sem oblečen v nogavice bele barve,:) velur copate imam gor rdeče rjave barve. Isto kot Terra rosa, torej isto kot kraška zemlja. Kavbojke imam itak standardno gor, ker sem pozabil, da imam tam ene žametne hlače. Hmm. Jih bom gor dal nocoj, morda mi potem jutri ne bo treba v topic pisat, da mi ni dala. Ta trenutek imam moder pulover, toda ne paše ravno h kombinaciji z žametnimi hlačami. Bom dal enega bolj okusnega z vzorcem gor. Ravno na prag bom vsak čas stopil, ker grem v mesto. Tisto navadno jakno ne bom dal gor, ker sem preveč kmet v njej. Neka semiš jakna z volnenimi rokavi ne svetlo in ne temno rjave barve, bo šla na mene. Čevlji. Hmm. Zunaj je sneg. Bi dal gojzarje, ampak ženske tako rade v tace gledajo, da bom dal kar črne čevlje gor. Zimske seveda. Nogavice naj ostanej kar bele. Se manj vidi kako gljivice ven letijo.

Zdaj pa samo še čakam, kako se boste name usule. Predvsem tiste, ki možev proračun praznite na račun vaših vedno večjih števlik oblačil. x:Dx x:Dx

Andres

Jaz se že nekaj mesecev najbolje počutim v črno-beli ali črno- belo-rdeči kombinaciji.

Zdaj nimam več samo dežnega plašča in jesenske jakne v živo rdeči, temveč tudi živo rdeč zimski plašč. Zraven kombiniram rdeč ali črn klobuk, rdeč ali črn šal.

Počutim se rdeče (bojevito, marsovsko..), dobro skratka in imam cel kup energije.

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca 1 9 6

Pa tudi pižama je rdeča. x:Dx :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Nekako se v cunje ne oglašam. A bom.  Tam imam pižamo, ki se je iz sivo rjave pobarvale v navy modro barvo.  Superca vam rečem. Trenutno pa sem oblečen v nogavice bele barve,:) velur copate imam gor rdeče rjave barve. Isto kot Terra rosa, torej isto kot kraška zemlja. Kavbojke imam itak standardno gor, ker sem pozabil, da imam tam ene žametne hlače. Hmm. Jih bom gor dal nocoj, morda mi potem jutri ne bo treba v topic pisat, da mi ni dala. Ta trenutek imam moder pulover, toda ne paše ravno h kombinaciji z žametnimi hlačami. Bom dal enega bolj okusnega z vzorcem gor. Ravno na prag bom vsak čas stopil, ker grem v mesto. Tisto navadno jakno ne bom dal gor, ker sem preveč kmet v njej. Neka semiš jakna z volnenimi rokavi ne svetlo in ne temno rjave barve, bo šla na mene. Čevlji. Hmm. Zunaj je sneg.  Bi dal gojzarje, ampak ženske tako rade v tace gledajo, da bom dal kar črne čevlje gor. Zimske seveda.  Nogavice naj ostanej kar bele.  Se manj vidi kako gljivice ven letijo.

Zdaj pa samo še čakam, kako se boste name usule. Predvsem tiste, ki možev proračun praznite na račun vaših vedno večjih števlik oblačil.  x:Dx  x:Dx

Andres

Hvala za tole Andres (8 5 8) :palec: x:Dx xDDx :vragec:

lp, Vojko

Vojko J Kalan

...črne hlače, majica nedoločljive barve (pa ne tako zaprana x:Dx -rjavo-lila temne barve,...)belo perilo,bež nogavice...

...deset ur pa v srebrno sivi pižami x:o)x

..počutje sempatjametalno(sentimentalno...)

528

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>...črne hlače, majica nedoločljive barve (pa ne tako zaprana x:Dx -rjavo-lila temne barve,...)belo perilo,bež nogavice...

...deset ur pa v srebrno sivi pižami  x:o)x

..počutje sempatjametalno(sentimentalno...)

528

Tvoja zmagovalna barva je bež!

lp, Vojko

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>Hvala, Vasudeva za tale tvoj prispevek

Prav gotovo je obogatil tale delček foruma, kjer skušamo ozavestiti to, kako naše razpoloženje vpliva na izbiro barv oblačil - ali pač nasprotno.

In vsak od nas ima drugačno razmišljanje, drugačen pogled na svet, tako si dobrodošel še s kakšnim podobnim prispevkom.

In res kul si napisal. Saj se v marsičem strinjam s teboj. Živim pa zunaj samostana.

Hvala, Vojko

hvala tebi, za prijazno dobrodošlico.

tud sam nisem samostanski menih ali kaj podobnega, kakšne stvari iz vzodnih religij pa pridejo prav.. ta tukaj zame absolutno..obleka nardi človeka..no, ravno obratno bi rekel x8Dx

da človek premaga svoj um z borbo nad oblekami, je to že ogromno.. nam to pomoje ni taki problem, bol kritične so tu punce x:Xx x:px xDDx

Vojko in ostali, lep večer

se oglasim, da bomo še kakšno zdebatirali

<{POST_SNAPBACK}>hvala tebi, za prijazno dobrodošlico.

tud sam nisem samostanski menih ali kaj podobnega, kakšne stvari iz vzodnih religij pa pridejo prav.. ta tukaj zame absolutno..obleka nardi človeka..no, ravno obratno bi rekel x8Dx

da človek premaga svoj um z borbo nad oblekami, je to že ogromno.. nam to pomoje ni taki problem, bol kritične so tu punce x:Xx  x:px  xDDx

Vojko in ostali, lep večer

se oglasim, da bomo še kakšno zdebatirali

Hvala ti, Vasudeva

Menim, da je obleka lahko le pokazatelj načina razmišljanja, občutkov...

pa tudi način izražanja, včasih pa nujno zlo v vsakodnevnem življenju

Pomisli: Kako bi bilo, če bi se na primer vsak policist lahko oblekel po svoje!

Ali pa če bi bili vsi oblečeni enako.

Družba, pa marketing, pa ..... mnoge stvari so tiste, ki diktirajo oblačila

in sam pravim: Hvala Bogu, da je tukaj nekaj raznoterosti. Seveda pa menim tudi,

da ni nujno,, da je vsak, ki se lepo oblači - od načina oblačenja tudi odvisen.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

v črni... počutje kr neki... čist sem neki nesigurna vase... hallooo kaj je zdej to? pa jaz nisem taka... 1 9 6

zlata praviš? no bomo probal... a mam kej tazga... sej se mizdi da nimam nč... bom že kej najdla... eno fajn majčko mam k je kombinirana z rumeno.... bom poiskala kej...

oker, črno in modro, pa nekaj rdeče...

počutje: ni kar ni....

1 9 6

aha, pol tud zame velja tole z rumeno in zlato. nisem je glih vajena. vojko, a če ponoč nosiš rumeno pižamo, to tud šteje :inocent: ?

x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>oker, črno in modro, pa nekaj rdeče...

počutje: ni kar ni....

1 9 6

aha, pol tud zame velja tole z rumeno in zlato. nisem je glih vajena. vojko, a če ponoč nosiš rumeno pižamo, to tud šteje  :inocent: ?

x;)x

Barva uspeha zate je paleta rumene - od rumenozelene skozi zlatorumeno do rumenooranžne...

Če boš ponoči nosila takšno barvo, boš uspešna ponoči in (malo bolj) uspešna tudi podnevi. Če boš nosila podnevi, boš uspešna pri svojem dnevnem delovanju.

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...