otožna 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 1 7 ti čestita za D dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 THX, Otožna, se spodobi, da bele vode 1 mal skupi držimo ! MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 AL Lahko tut z barvami hujšamo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Vojko, kje si, Pokowc ima zate vprašanje, ki tud mene zanima, kje si?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 jaz tud v črnem, pa rdečem, pa ne bom več dolg ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 1 7 Danes je pri meni spet dan udobja. torej športne bež hlače (in sp. perilo) in moder pulover (topel), ker včeraj me je zeblo, v pisarni sibirska zima, naj se vam naredi lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 Danes črno-rdeča kombinacija. Rdeč puloverček s tričetrt rokavi in rdeče hlače, bordo rdeči čeveljci in črna jakna. Take ful barve. Moje številke 4 8 1. Čau Še neki sm se spomnla. Zelo redko oblečem več kot tri različne barve naenkrat. Ponavadi pa sem v dvobarvni kombinaciji. Ali tudi to kaj pomeni?Mašinca Torej se ti oblačiš z zunanjim jazom. Tvoje srce hraniš za posebne ljudi. (tako sklepam, povej če napak, prosim). Ej mašinca, zame je tole raziskovanje in zanimivost, kaj pa to pomeni? Morda odgovori kdo drug. Lepo se imej, Vojko Vojko imaš popolnoma prav. Sicer sem zelo iskrena in odprta oseba, pa vendar so me izkušnje naučile, da ni vsak človek primeren, za to da mu zaupaš. Včasih se mi celo zdi, da pred ljudmi, ki me ne poznajo, igram neko "vlogo", ne razkrijem se popolnoma. Moje srce pa pripada mojemu možu in še nekaterim dobrim prijateljem oz. prijateljicam. Danes imam rjave hlače, rjavo belo bluzo z rdečimi cvetovi, bordo rdeče čeveljce in črno jakno in belo spodnje perilo. 4 8 1 Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Dobro jutro Danes sem 3 3 5 pa malo bolj svečano opravljena.In sicer temno modro dolgo krilo, bele debelejše hulahopke,bela bluza, temnomodra jakna v kombinaciji z oranžno barvo.Spodnje perilo - oranžno vijolično bela kombinacija.Čeveljci - lakasti v bordo rdeči barvi.Torbica - oranžna. To je danes moja zunanja pojava Počutim se svečano, saj ima moja mama danes 54. rojstni dan. Sem ji že čestitala prejle Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Aakhut .. črno rdeča kombinacija .. rajcig,.. Jaz pa danes v svetlem, bež.. to je moja najljubša varianta.. hlače(dolge, jasno ) platnene, majica, semiš čevlji... nič elegance, se mi ne da.. Samo kadar je potreba po tem.. Spodnje perilo.. kar mi pride pod roke, včasih prav nemogoče kombinacije.. bele spodnjice, črn nedrček , pa kakšna modra majčka .. .. kot klovnesa.. od znotraj Ampak danes je pa res v stilu.. vse v belem.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 hehemam pa ene bele gate....k so pobarvane z rumenimi fleki..... :xx!: ampak so originalne skinny....hehe....dobu za en rojdan od jamarjeu.... hehe.. a ni bil to mal bol kisel nasmešek, kaj ? Bele z rumenimi fleki so lahko tudi tiste, ki niso oprane.. joj, joj... ti,ti nemarnež :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 A so se kr same obarvale, razbarvale, a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Evo, danes sem od a do z v rdecem odtenku; oranzne hlace, temnordec pulover, spodaj zivordeca majica z dolgimi in perilo v pastelno roznatem odtenku. Nogavice imam crtaste, bordo in lilkaste, cevlje, jacki, oboje bordo.Sem morala prav pogledat se enkrat, ker sem se v bistvu cisto po impulzu oblekla, kar se mi je zazdelo, ob 7h, ko se mi je mudilo.Aja, pojma nimam, kako to sede z 9zkijem, vem pa, da zelo sede z lunarnim vplivom - danes je namrec -primerno in ustrezno- Luna v Ovnu. Aja, moje cifre - 941 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 252 oranžna mikica, kavbojke, črtaste oranžno rdeče nogavičke, rdeče soperge, temno modra vetrovka... perilo temno modro... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 187Danes spet v preverjeni bordo roza kombinaciji.Se mi je kar sama navlekla gor zjutraj, pa še obesek z granati, ki ga ne nosim prav pogosto. Sem verjetno začutila ovnovske energije.Počutim se pa čisto kul, čeprav sem še v službi. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 187Danes sem pa v zame malo nenavadni kombinaciji temno modrih hlač in svetlo rumenega puloverja.Sploh je bila modra barva redkost v moji garderobi do letos, ko sem si nabavila nekaj kosov v različnih odtenkih modre. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 http://www.astrologija.org/forum/index.php...t=ST&f=29&t=738 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2003 Uh, Jaz pa danes jeans in siva srajca. Kul počutje, še lepše pa bi bilo, če bi lahko bil zunaj. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2003 Hoj Vojko & ostali, Muca Maca 1 9 6 danes je bil moj D - dan . Oblečena sem bila v črn kostim, črne čevlje in pastelno rumeno bluzico z zlatim leskom. In bila sem odločna in odlična, zadeva uspela krasno, zaključuje se cikel! MucaMaca Krasno MucaMaca! Le veselo naprej! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2003 Vojko, kje si, Pokowc ima zate vprašanje, ki tud mene zanima, kje si??Otožna Imel sem okvarjen računalniški sistem. Tako, da niti napovedi nisem napisal do konca.Zdaj sem zadeve (upam) popravil ! Kako bi z barvami hujšal pa ne vem. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Hehe črna lahko zakrije marsikak kilogramček hehe, izkušnje mojih bivših sošolk.... najlepše pa pol ko že shujšaš belo da je koža lepo napeta Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2003 Danes črno-rdeča kombinacija. Rdeč puloverček s tričetrt rokavi in rdeče hlače, bordo rdeči čeveljci in črna jakna. Take ful barve. Moje številke 4 8 1. Čau Še neki sm se spomnla. Zelo redko oblečem več kot tri različne barve naenkrat. Ponavadi pa sem v dvobarvni kombinaciji. Ali tudi to kaj pomeni?Mašinca Torej se ti oblačiš z zunanjim jazom. Tvoje srce hraniš za posebne ljudi. (tako sklepam, povej če napak, prosim). Ej mašinca, zame je tole raziskovanje in zanimivost, kaj pa to pomeni? Morda odgovori kdo drug. Lepo se imej, Vojko Vojko imaš popolnoma prav. Sicer sem zelo iskrena in odprta oseba, pa vendar so me izkušnje naučile, da ni vsak človek primeren, za to da mu zaupaš. Včasih se mi celo zdi, da pred ljudmi, ki me ne poznajo, igram neko "vlogo", ne razkrijem se popolnoma. Moje srce pa pripada mojemu možu in še nekaterim dobrim prijateljem oz. prijateljicam. Danes imam rjave hlače, rjavo belo bluzo z rdečimi cvetovi, bordo rdeče čeveljce in črno jakno in belo spodnje perilo. 4 8 1 Mašinca Hvala ti za prijazen odgovor. Na ta dan je bil dan 7 - (rdeča barva) v mesecu 7 - kar se ujema s tvojim zunanjim jazom. Tvoje srce je bilo ta dan mirno in dobrohotno - v hiši črne prsti 2. In najbrž se potem tudi dobro počutiš, kar je pa najpomembnejše! Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2003 Evo, danes sem od a do z v rdecem odtenku; oranzne hlace, temnordec pulover, spodaj zivordeca majica z dolgimi in perilo v pastelno roznatem odtenku. Nogavice imam crtaste, bordo in lilkaste, cevlje, jacki, oboje bordo.Sem morala prav pogledat se enkrat, ker sem se v bistvu cisto po impulzu oblekla, kar se mi je zazdelo, ob 7h, ko se mi je mudilo.Aja, pojma nimam, kako to sede z 9zkijem, vem pa, da zelo sede z lunarnim vplivom - danes je namrec -primerno in ustrezno- Luna v Ovnu. Aja, moje cifre - 941Marsa Moram priznati, da ne najdem nobene povezave, razen, da se v rdeči dobro počutiš.Te je bilo pa prav gotovo zanimivo videti. Lepo se imej, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2003 252 oranžna mikica, kavbojke, črtaste oranžno rdeče nogavičke, rdeče soperge, temno modra vetrovka... perilo temno modro... Živijo Mateja Po moje je to pisanost, ki jo najbrž čutiš že celo leto - enkrat več - drugič manj. Vpliv vode je zanimiv. Ti si "v vodi", voda je pa v ognju Lepo se imej, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2003 187Danes spet v preverjeni bordo roza kombinaciji.Se mi je kar sama navlekla gor zjutraj, pa še obesek z granati, ki ga ne nosim prav pogosto. Sem verjetno začutila ovnovske energije.Počutim se pa čisto kul, čeprav sem še v službi.Coccinelle Hvala ti za lepe opise. Takšni, kjer opišeš občutke, mi zelo prav pridejo. Ciao, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.