VEČNOST 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Črna kavbojke, črn pulover.4 8 ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>4 8 ? Živijo VEČNOST 4 8 1 4 je ta mesec v hiši črne prsti 2 - črna (ali ti je ta mesec všeč?) Ali te pogosto zebe? Se rada kopaš in tuširaš v izredno topli vodi? Hvala za prispevek, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 jaz pa dons v barvah luninega neta.Pocutje - divje. 941 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Živijo VEČNOST 4 8 1 4 je ta mesec v hiši črne prsti 2 - črna (ali ti je ta mesec všeč?) Ali te pogosto zebe? Se rada kopaš in tuširaš v izredno topli vodi? Hvala za prispevek, Vojko Všeč mi je ta mesec, ker je veliko sončka, daljši dan, topleje je, prebuja se narava in oznanja nekaj novega (pa vendar starega).Vedno me zebe, predvsem noge in kolena, pa imam lahko še nevem kako toplo obutev. Sem prava ledena kača. Največkrat pa se pogrejem v banji, vroča voda, namakanje, tudi do dve uri. Uživam pač, imam svoj mir. Savne ne prenesem, se mi skisajo možgani (pričnem zgubljati stik). Rada sedim po turško ali pa imam eno nogo na stolu, eno pa na tleh. Na stolu ne sedim na zadnjici, temveč na svojih spodvitih nogah. Vojko tako, povratna informacija kar precejšnja. Lahko mi še kaj poveš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Hojla bež in jeans/modra brez prave voljein energije..... 9 5 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Sploh ni mus, da se OBLAČIM v barve, ki so mi všeč, lahko imam POSTELJNINO ali pa SOBO v svojih barvah, barvah sonca - zdaj imam rumeno in oranžno, kje malo rdeče in vijolčne in to je super za moje počutje. Mogoče ne bom nikoli zbrala dovolj poguma, da bi se oblekla v rumeno ali oranžno, rada pa imam recimo posteljnino v teh barvah. Sem pa oblečena danes v temno modre kavbojke, stekleno zeleno tuniko, črn plašč in čevlje, imam zapestnico in uhane s turkizi, pa strupeno zeleno senčilo na očeh v stilu mačjih oči. Počutje: nimam obstanka, kar vse bi rada naenkrat. 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 cisto na hitro zmetala nase obleke.. brez razmisljanja.. in opazim zdajle: crno, crno, temno modro, crno, crno.. Mislim, da danes pa res velja, da si hocem nekaksen scit ustvarit..Upam, da bo deloval LP, 124 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hojla bež in jeans/modra brez prave voljein energije.....9 5 Prav lep pozdrav na forumu Devetzvezdni KI. Tvoje številke so 9 5 9 Devetke ste letos v hiši vode - čas za notranjo spremembo - in tej spremembi se splača slediti! Več o tem lahko najdeš na spletni strani - trenutno je ta del skorajda skrit, pa bo kmalu spet bolj pristopen. Javi se še kaj Lep pozdrav, Vojko P.S. spola pa nisem ugotovil! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sploh ni mus, da se OBLAČIM v barve, ki so mi všeč, lahko imam POSTELJNINO ali pa SOBO v svojih barvah, barvah sonca - zdaj imam rumeno in oranžno, kje malo rdeče in vijolčne in to je super za moje počutje. Mogoče ne bom nikoli zbrala dovolj poguma, da bi se oblekla v rumeno ali oranžno, rada pa imam recimo posteljnino v teh barvah. Sem pa oblečena danes v temno modre kavbojke, stekleno zeleno tuniko, črn plašč in čevlje, imam zapestnico in uhane s turkizi, pa strupeno zeleno senčilo na očeh v stilu mačjih oči. Počutje: nimam obstanka, kar vse bi rada naenkrat. 858 Odlično Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Živjo! Kombinacija danes - jeans, bela majčka + zelena (temna) čezDefinitivno bolje kot včeraj. Čas prijetno hiti, Razoploženje: nemoreče razpršena pozornost. Pa pozabljam omenit, da imam pogosto rdeče spodnje perilo (vsaj en del), vsaj en del pa je tudi črnega... Kaj bom oblekla se odločim nič prej kot zjutraj, tik pred zdajci. Lepo se 'mejte! 9 5 9 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Danes spet rdeča in črna. Mi paše, za samozavest. Počutje: fantastično! 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 v pižami, bela majca z 3 rdečimi piksnami uniona.... hehehe 1 9 6 počutje... prijetno zaspano... nočko! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Hecno nikoli nisem nosila zelene barve (najraje imam rdečo) včeraj sem si pa kupila dve zeleni majčki in mi prav paše,zgleda da me daje pomlad muuuuuuu . 757 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Črna.4 8 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Črna.4 8 1 Včeraj se je 4 kopala v beli vodi 1, katere barva je tudi črna! Danes pa je 4 v hiši 9 in je spet lahko črna, temno krvavo rdeča, oranžna, viola in bela. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Včeraj se je 4 kopala v beli vodi 1, katere barva je tudi črna! Danes pa je 4 v hiši 9 in je spet lahko črna, temno krvavo rdeča, oranžna, viola in bela.lp, Vojko Bele nogavice, viola spodnje perilo. Dobro sem spedenala.Hvala za povratno informacijo.Ptički zunaj čivkajo, jih slišiš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 kaj nej oblečem? em...kawbojke bi... pa neki... zelenga al pa modrga... sam rdečih ne morm vidt... na konc bom lih rdeča... hehe ok odločila se za svetlo modre kavbojke in roza puli... ajd... vsaj rdeča ni... počutje... šiba 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Pozdravljeni! Danes v roza hlačnem kostimu, v kombinaciji z belo in temno roza. Obsedena z roza barvo, si v mestu, kot da ni dovolj roza barve, kupim se roza čevlje... Občutje, cel dan v velikem stresu, zato ne ravno najboljše volje.Čez čas grem risat na jajčke (se že hladijo) in se bom popolnoma umirila... PsDogodek danes:pri nas lepo sončno vreme... vse do takrat, ko mi prijatelj na drugi strani, ne reče, pri nas pa dežuje...in se je tudi pri nas ulilo... 959 Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 danes uživam v sivi trenerki, z oooooranžno majčko (prov slepi me ) ....... počutje: svetlo 335 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 rdeča.... počutje super... neki mi na romantiko vleče.... 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 belo, vijolično, sivo, rumeno, rdeče, črno.... počutje: če odštejem zamašena ušesa in nos....pol je kr u redu...nekam noter sem in kukam v svet 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Belo, črno, rdeče... Amis, saj bo boljše...še vedno je bilo:) Počutje, super... 959 Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 o, fino, glih sem se preoblekla.Pocutje?Much better (imela temnomodro prej).Zdaj imam pa oranzne hlace in zivordeco majico. 941 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 187včeraj: temnomodro, temnordečedanes: temnomodro, sivo in rdeče razpoloženje: malo mešano, a na splošno bolj + kot - Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2005 i i i i i z i Vojko 629 Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.