Freya 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 3 9 8danes v rožnati, beli in črni kombinaciji počutje - boljše kot včeraj (ko je bilo res na dnu - slabost in glavobol .... pa tak fleten soncek je bil zunaj... ) danes pa je o.k., se mi zdi, da bom lahko celo malo za diplomsko pisala Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Vse v harmoniji ......3 4 4, lp Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pozdravljena Mačona Huh, le kaj! Si prečitala letni predvid? Črna je barva, ki jo najpogostejo nosijo devetice, enke in dvojke. Ali pač tisti, ki je pod vplivom teh energij. Rdeča- posebno, če je malo temnejša, pa je barva devetk! Če pa je zelo živo rdeča, je to barva kovine 7. Tvoja barva modrosti pa je rumena! lp, VojkoEjej, nič ne čitam. Ja, nosim pa bolj temno rdečo, tak da bo nekaj na tej devetki. Danes pa temno modre kavbojke, pa bež majčka, rdeča jopa.Razpoloženje: nerazpoložena. 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 jz tud dans bl black magic woman počutje je nihajoče - ful v redu, pa ful mim (sam po moje ma kle luna prste vmes) 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 barve kot včeraj počutje: ga sploh ne utegnem opazit.... taka gužva....he he he ...odlično v bistvi...nič nima časa, da bi se me prijelo...torej sem super....ostalo se rešuje sproti.... 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 178 belo, rdeče, modro, rumeno....počutje - mah...mejte se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 rjava sem danes....vsi mozni odtenki zemlje....pocutim se naravno389 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. april 2005 Avtor Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>rjava sem danes....vsi mozni odtenki zemlje....pocutim se naravno389 Zelo zanimivo Cigančica Danes je namreč dan rumene prsti 5 in je vsaka energija v svoji "hiši". Vendar pa je tudi mesec 6, ko je 3 v hiši črne prsti 2 (dejansko rjava) - 8 pa v hiši rdeče kovine 7, ki ji energija prsti prav gotovo godi. Hvala za tole, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. april 2005 Avtor Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Rdeči športni čevlji,modre jeans hlače, rdečkast šprican puli, kratka rdeča usnjena jakna,črno perilo! Počutje! Suuupppeeer! 187! Ma ja, Seveda se "enke" lahko počutite dobro. To je čas slave, čas veselja, uspeha. Posebej je to res zate, ki imaš podznak 8. Precej slabše pa za tiste, ki imajo podznak 5,6 ali 7 Dobro je le, da se ne izrčrpaš preveč. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. april 2005 Avtor Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>jz tud dans bl black magic woman počutje je nihajoče - ful v redu, pa ful mim (sam po moje ma kle luna prste vmes) 1 9 6 Aiwa Devetzvezdni KI se ne ukvarja s tem, ali je to Luna, Sonce, Merkur, Venera ali Pluton, mogoče kateri drugi planet. Devetzvezdni KI je le metoda, s katero lahko nekatere stvari predvidimo vnaprej ali pa pogledamo vzroke za dogodke nazaj v preteklost.... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Danes zvečer grem ven in bom rdeče- črna! I feel good!! 1 9 6 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 danes rdeče - črno 398 počutje - odlično! komunikacija na višku.... delo z ljudmi, srečanja, vodenje učne ure xrosex Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>AiwaDevetzvezdni KI se ne ukvarja s tem, ali je to Luna, Sonce, Merkur, Venera ali Pluton, mogoče kateri drugi planet. Devetzvezdni KI je le metoda, s katero lahko nekatere stvari predvidimo vnaprej ali pa pogledamo vzroke za dogodke nazaj v preteklost....lp, Vojko vem vojko. pa sem vseeno napisala, kaj mislim da je vzrok za moje razpolženje danes sem modro oranžna. razpoloženje je veselo 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 9. april 2005 Avtor Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prevladuje črna z dodatki rdeče in bele! Razpoloženje-vznemirjeno! 187! Ta nori dan, a ne!? lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 178 belo, modro, počutje umirjeno... kot bi bila oddaljena od tega sveta... pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Modro in črno.... Se mi zdi, da se nekako zlivam v tale dan............. 1 9 6 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 bele hlače in neka čudna sivozelenočrna majčka, črn brezrokavnik počutje: prva liga 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. april 2005 Avtor Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>178 belo, modro, počutje umirjeno... kot bi bila oddaljena od tega sveta... pozdravček Zanimiv opis občutka Hvala Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. april 2005 Avtor Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>bele hlače in neka čudna sivozelenočrna majčka, črn brezrokavnik počutje: prva liga 1 9 6 Še velikokrat tako Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 turkizna, črna, vijolčna... počutje umirjeno, pa ful dobro 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Rdeča, črna...Počutje: mal živčno...1 9 6 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 rdeča, črna, siva, vijolična počutje: hm....se bo videlo sproti 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 kwa smo 196 vestne, pa non stop poročamo... pa vse smo tanarbl zgodne. sam me sred noči klele tapkamo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 rjavi cevlji,sivo-zelene hlace ,temno vojasko zelena jopica,temno oranzna rutica okrog vratupocutim se udobno in umirjeno389 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 398 : modra in črna (pa modri uhančki ) če je že tolk vode v zraku & na tleh, pa naj bo modrina še na meni počutje: neobremenjujoče, vedro, čeravno je zunaj mraz, kot bi bila zima in je sneg pobelil vrhove.... Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.