Vojko 11. april 2005 Avtor Prijavi Deli 11. april 2005 Aiwa 1 9 6Amis 1 9 6Tinal 1 9 6 Hvala! Zdaj vidite, da te številke kažejo na vaše skupne lastnosti.Vse različne, vse Zgodnje! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 ...... sicer pa črna, siva, rdeča počutje: zaenkrat 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Vse je črno, le pulover je roza (roza, ki jo dobiš, če rdeči tempera barvi dodoš malo bele. Ma toliko je teh roza, fuksija, pink... barv, da mi gre na živce, da ne znam povedati natančno!). Razpoloženje: pasivno, zateženo, čakajoč na čudež, na brco v rit, ki me bo premaknila, da bom spet aktivna in šla po stari poti... Bljač to vreme... :xx!: 5 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 black woman... ne narobe... woman in black... to pa bo ja 1 9 6 ful super se počutim. polna energije, čeprou je tak smeškast vreme... sem fuuul dobr, prov nč zaspana ne nč... hudo... upam, da bo tud popoldne držal k morm na faks Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 jaz se danes res noro dobro pocutim v: viola najlonkah,crno kratko krilo,zelena oprijeta majica,temno vijola jaknca in temno oranzna rutica okrog vratu.... res se pocutim igrivo,seksi in zivo v kombinaciji vseh teh barv danes....389 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aiwa 1 9 6Amis 1 9 6Tinal 1 9 6 Hvala! Zdaj vidite, da te številke kažejo na vaše skupne lastnosti.Vse različne, vse Zgodnje! lp, VojkoHi hi! Danes... črno- belo.....Počutje.... izžarevala sem nekakšen magnetizem, vendar vseeno zadržano.... Neki takega... 1 9 6 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes pa popolnoma v usnju! Usnjene hlače,črna bluza z malancan črtami,škornji, plašč, vse v malancan barvi,črno perilo! Počutje 187-kot vedno! My kind of girl! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Črno- oranžno- rdeča kombinacija Počutje: še preveč zaspana, da bi lahko ocenila... 1 9 6 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 črno- živo rdeča počutje suuuuuuper 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Jaz pa imam danes oblečene črne elegantne hlače, bež majico in jopco, pa črni plašč, bež rutka in bež čevlji. Počutje je ne glede na vreme super!!1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 temno sivo, temno rdeče, črna počutje: bomo še videli, ko se do konca zbudim 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 črno, črno, črno, le hlačke so rdeče (so moje srečne božične, naj mi danes prinesejo prave odgovore)počutje - med jezo, žalostjo, predajo ter mogoče se mičkeno tisti občutek, da se moram malce bolj cenit in zase postaviti pojavlja...no mogoče bo pa danes preboj in zgodovinski dan... 178 vas pozdravlja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Danes črnobelo, roza, črno.. Počutje: ga ni izraza, ki bi opisal moje počutje. 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 temno rjava, temno zelena, temno siva...pa če obvezno črno-rdeči dodatki počutje sicer ni čista 10ka je pa na stopnji, ko mi je čisto vseeno da bi bilo lahko še boljše, ker je zame že to dosti dobro.... 959 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 modra majica, kavbojke, črn pulover in plašč (čeprav se je spet malce otoplilo in mi je bilo potem vroče ) počutje: delavno in optimistično (sam kaj, ko pa namest da bi delala, tlele na forumu visim ) 398 vojko, a maš še koga s temi ciframi? se počutim nekak osamljeno.... ni prave primerjave Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 rdeče, modro, rjava... pa še kej bi se najdl. barvno nisem lih čist usklajena. hehehe... dons se mi mudil u službo... pa smo oblekl kar je blo pr roki. počutje zaspano, ampak čutim da bo razburljiv dan 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 temno sivo, svetlo modro, nekaj rdeče, pa mavrična ogrlica počutje: zaspaaaannnaaaa....brala da vincijevo šifro 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Pink, črnobelo, črno. Počutje: počasi se prebujam iz te otopelosti, Malo sem bila na soncu, šla sem tečt, je že bolje. 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. april 2005 Avtor Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>črno, črno, črno, le hlačke so rdeče (so moje srečne božične, naj mi danes prinesejo prave odgovore)počutje - med jezo, žalostjo, predajo ter mogoče se mičkeno tisti občutek, da se moram malce bolj cenit in zase postaviti pojavlja...no mogoče bo pa danes preboj in zgodovinski dan... 178 vas pozdravlja Vsak dan je zgodovinski dan! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prelivajoča jopica od svetlo modrega do turkiznega odtenka,jeans hlače,bež mokasini,bež plašček,modro perilo in nogavice. Nakit z akvamarini. Počutje,nedoločeno! 187! Kdo te jezi Conti? Ga bom nagaču! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Barve: modra (kavbojke in perilo) + bela (top in jopica) + bež jakna + bež čevlji Počutje: lahkotno 1 9 6 Lep dan vsem! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 črno zelena... počutje... močno. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 temno sivo, svetlo modro, nekaj rdeče in bele počutje: ok 1 9 6 ha ha ha, pa smo vse tri...če pride še mucmac, bo ekipa popolna.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 v svoji priljubljeni črni barvi... počutje: v svojem elementu: močno in stabilno.... 335 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 danes predvsem v rdeči, modre kavbojke., pa rjav reklčk. 1 9 6 počutje je delavno. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.