Vojko 15. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>črn pulover in sive hlače Hvala Lepo krasiš naš forum s kartami.Mogoče bi poleg še napisal kaj ti govori.... Lep dan še naprej, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 jeans, svetlo in temno modro, oranžno počutje: 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Vojko, ta vikend smo v okviru astrologije govorili precej tudi kako vplivajo na nas barve. Zanimivo je, da sami posegamo vsak dan po barvah, ki so takrat ravno kot planetarni vplivi ali so nam domače barve že glede na rojstne podatke. Sama sem imela recimo ta vikend aspekte Urana precej poudarjene in sem imela na sebi dosti svetloplave barve, ki se z njim povezuje. Zdaj bom skušala na kak dan vplivati z barvami. Tudi razumem zakaj sem izbrala tako ikono, ker mi je blizu Venera-zelena in Neptun-roza, ki sta natalno v sekstilu in zakaj rada obarvam pisavo v modro-Jupitrovo barvo. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 ammmm športna total...nežno modra majčka (dolg rokav) ista barva hlač -trenerka,bele batke....čez velur,da me ni zjutraj zeblo.))) .....voila Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Dons sem pa črna! In ne morem nehat govort! 225 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Jaz pa sem danes mal bolj oblečen... Rdeča dolga majicaModre Jeans hlačeČrni čevljčki z belo črto Puma Črne spodnjice in črno rjavo majico (spodnjo) Črne nogacičke Počutje sexy ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 pisana... počutje... nihajoče... ampak nikol na slabo... samo z dobr na zelo dobr... hihihihi 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 črnaaaaaaaaaaa od nog do glave mislim laskov..aham... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofka7 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 rdeča majcka in bela majcka čez njočrne hlačebež čevlji pisano koker se le da Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 jz pa modro, rdeče pa zelene superge... počutje... lena sem dons Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 belo in modro počutje: vse drugo bi delala, le v službi ne bi bla 1 9 6 haj sestrca Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 siva majcka in temne kavbojkepocutja: polna energije 8 7 6 Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tyna 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Moje "statične" barve so: modra, bela, siva, črna, zelena in kombinacije le teh. Druge barve me ne privlačijo posebno, zato so oblačila skrbno pospravljena v omari in jih oblečem včasih le za spremembo. Moja številka je 6 - bela kovina. Ne vem pa kako se dobi tista druga številka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Bež hlačni kostimček, bež topek in prosojna bež srajčka z roza vrtnicami.....Čisto pomladno..... Počutje: odlično Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bež kostim s črnimi črtami,črn top,nogavice kožne barve, črni salonarji z visoko peto,črno perilo,črna torbica! 187! Kako je fino,ko imaš lahko na sebi čisto malo oblačil obožujem toplo vreme! Kva za vraga pomeni tista cifra? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Sm mislu da je cena, pa me je valuta zanimala. P.s.:Joke!! Da ne bos kaj zamerla, ker danes na tem forumu dekleta (pre)hitro zamerijo. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 AHA!! Ok pol. 279-modra pijama! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Modro belo.... 1 9 6 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>AHA!! Ok pol. 279-modra pijama! Tvoja kombinacija predstavlja najbolj vročega človeka med prsteno-kovinskimi kombinacijami! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bež hlačni kostimček, bež topek in prosojna bež srajčka z roza vrtnicami.....Čisto pomladno..... Počutje: odlično No, potem pa še moja št: 346 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Danes cel dan športno:črne jazz pants in oprijeta pinki majčka brez rokavov...... št.:148 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes cel dan športno:črne jazz pants in oprijeta pinki majčka brez rokavov...... št.:148 sexy js mam pa dones črno majčko pa bež kratke safari hlače Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sexy js mam pa dones črno majčko pa bež kratke safari hlače Jaz sexy-eh....Sigurno tudi ti dobro izgledaš.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 vsa v rdečem...športna...bele batke...... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.