Skoči na vsebino

Barva mojih oblačil danes!

Vojko

Recommended Posts

Vojko, ta vikend smo v okviru astrologije govorili precej tudi kako vplivajo na nas barve. Zanimivo je, da sami posegamo vsak dan po barvah, ki so takrat ravno kot planetarni vplivi ali so nam domače barve že glede na rojstne podatke. Sama sem imela recimo ta vikend aspekte Urana precej poudarjene in sem imela na sebi dosti svetloplave barve, ki se z njim povezuje.

Zdaj bom skušala na kak dan vplivati z barvami.

Tudi razumem zakaj sem izbrala tako ikono, ker mi je blizu Venera-zelena in Neptun-roza, ki sta natalno v sekstilu in zakaj rada obarvam pisavo v modro-Jupitrovo barvo.

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Deli na socialnih omrežjih

ammmm športna total...nežno modra majčka (dolg rokav) ista barva hlač -trenerka,bele batke....čez velur,da me ni zjutraj zeblo.))) x:)x .....voila x:px

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Jaz pa sem danes mal bolj oblečen... x:Dx

Rdeča dolga majica

Modre Jeans hlače

Črni čevljčki z belo črto Puma x:Dx

Črne spodnjice in črno rjavo majico (spodnjo)

Črne nogacičke x:Dx

Počutje sexy ! :vragec: x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

črnaaaaaaaaaaa od nog do glave mislim laskov..aham... x:Dx

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

belo in modro

počutje: vse drugo bi delala, le v službi ne bi bla x^x

1 9 6

haj sestrca x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

siva majcka in temne kavbojke

pocutja: polna energije :onfire:

8 7 6

Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Moje "statične" barve so: modra, bela, siva, črna, zelena in kombinacije le teh. Druge barve me ne privlačijo posebno, zato so oblačila skrbno pospravljena v omari in jih oblečem včasih le za spremembo.

Moja številka je 6 - bela kovina. Ne vem pa kako se dobi tista druga številka. x:Ix

<{POST_SNAPBACK}>Bež kostim s črnimi črtami,črn top,nogavice kožne barve, črni salonarji z visoko peto,črno perilo,črna torbica! 187! Kako je fino,ko imaš lahko na sebi čisto malo oblačil :onfire: obožujem toplo vreme! x:px  xyesx

Kva za vraga pomeni tista cifra?

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Sm mislu da je cena, pa me je valuta zanimala. x:Dx :vragec:

P.s.:Joke!! Da ne bos kaj zamerla, ker danes na tem forumu dekleta (pre)hitro zamerijo.

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

x:Dx x:Dx x:Dx

Frank Zappa

AHA!!

Ok pol. 279-modra pijama! x:Dx

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...