Skoči na vsebino

Barva mojih oblačil danes!

Vojko

Recommended Posts

Črno perilo, črne nogavice z rdeče-črnimi črtami, rdeče krilo zraporokom spredaj, črna oprijeta majčka brez rokavov in zjutraj po vrhu še rdeč suknjič-v kombinaciji z rdečim usnjem....In seveda-črna torbica in črni salonarčki....

Počutje:odlično :palec:

Smisel življenja je največja sreča
Deli na socialnih omrežjih

Jaz pa sem danes v Jeans hlačah (modre), bež majčka, do malo prej je bilo počutje enkratno !! :o|o:

Cifre pa nisem nikol vedel ! :inocent: x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Ozke črne hače, nežno roza oprijeta majčka, na vrhu pa pinki srajčka v kombinaciji z nežno roza , črni sandalčki z visoko peto in črna tobica....

Počutje: danes nekam otožno

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>modro - belo - roza

počutje: fantastično! energetsko nabito!

:palec:

1 9 6

x;)x  x:Dx  x8Dx

Hvala! Ni čudno!

Danes je dan 6 - torej je bela voda 1 pod vplivom energije vijoličnega ognja 9 - torej energijsko nabito - hkrati pa 9 v hiši bele prsti 8 - kar ti tudi paše - le proti večeru ti morda začenja primanjkovati energije....

Lep pozdrav, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Black and White combination bouth of us! x:px x:Dx Jaz sem pa 196! x:Dx Prijateljica pa 187! Oblečeni obe v črno-belo kombinacijo,dobro razpoloženje, lahko pa bi bilo še boljše! x:px :palec:
Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust.

<{POST_SNAPBACK}>Hvala! Ni čudno!

Danes je dan 6 - torej je bela voda 1 pod vplivom energije vijoličnega ognja 9 - torej energijsko nabito - hkrati pa 9 v hiši bele prsti 8 - kar ti tudi paše - le proti večeru ti morda začenja primanjkovati energije....

Lep pozdrav, Vojko

He he, ni za kaj Vojko! x;)x Mam pa še kr ful energije... ampak najboljš da grem kr spat.... Pa z upanjem, da bo jutri isto! x:Dx

Scio mi nihil scire

<{POST_SNAPBACK}>Danes pa sončno obarvana! x:Dx  Bele hlače, na levi hlačnici napis Cavalli v barvah (črna,rumena,bela ciklam,turkiz in rdeča),rumeno-bela majčka Exte, rumeni sandali Armani,bela torbica, perilo kožne barve. Počutje-fenomenalno x:px  :inlove:  xflirtx  187!

hmmmm tebe se pa res splača slečt x:Dx hehe x;)x

js pa dones vojaška oprijeta majca,spran jeans Tommy Hilfiger x:)x

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>Temno modre tričetrt jeans hlače,top v enakih barvnih odtenkih,bele balerinke, bela jakna s kratkimi rokavi,sivo črno perilo, bela torbica.187! Počutje -fenomenalno! :onfire:  x:px

hmmm sivo-črno perilo, kako pa to zgleda? :inocent: x:Ix kaj je črno in kaj sivo x?x xDDx

honor and respect

Jaz pa danes doma v klasični opravi: črne hlače od trenirke in Skinyijeva majčka s kratkimi rokavi in Tewa sandali ( ko jih enkrat začneš nosit, se jim ni možno več odpovedat)

za zvečer na koncert pa kavbojke ( znamke ne vem več), Ceruttijev črn pulover, širok šal v barvi gline Max Mara in Esprit superge.

Danes imam oblečeno belo majčko z rdečimi črtami, modre kavbojke, črne spodnjice ter nogavice in črne teniske ! Počutje fenomenalno ! x:Dx :vragec: :palec:
Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...