Skoči na vsebino

Barva mojih oblačil danes!

Vojko

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Delam čisto eno drugo, izredno zanimivo stvar, ampak mi ta sporočila o tej temi prihajajo v box.  Iz tega razloga sem se odločil, da napišem še jaz. Bemo.

Sive nogavice

Kavbojke.

Modre gate z nekim križec vzorcem.

Rjav pas

Jeans srajco.

Še mal pa grem v trenerko za doma. Pol mi pride ena, tako da bom mogoče še v tisti topic pisal, da mi ni dala. Če mi bo dala se pač v drugega, sorodnega, ne bom oglasil.

Andres

Andres, x?x

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>In kaj želiš vedeti Andres?

Sumljivo mi je to, da spet pišeš  x:Dx

lp, Vojko

Nič vprašanj nimam Vojko. Izredno veliko sem zaposlen. Saj veš, tisto stvar delam. x;)x In ko sproti pregledujem pošto mi prihajajo sporočilo iz tega topica. No, tako sem se danes odločil, da zapišem kako sem napravljen. Tačas sem že v trenerki, imam potem manj dela, ko mi ženska pride.

Andres

<{POST_SNAPBACK}>Nič vprašanj nimam Vojko.  Izredno veliko sem zaposlen. Saj veš, tisto stvar delam. x;)x  In ko sproti pregledujem pošto mi prihajajo sporočilo iz tega topica.  No, tako sem se danes odločil, da zapišem kako sem napravljen. Tačas sem že v trenerki, imam potem manj dela, ko mi ženska pride.

Andres

Danes si zelo spiritualen.

Se splača združiti fizično in spiritualno za polet v nebesa....

lp, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

<{POST_SNAPBACK}>Danes si zelo spiritualen.

Se splača združiti fizično in spiritualno za polet v nebesa....

lp, Vojko

Misliš zaradi modre barve v kateri sem bil cel dan? Ali le tako piše za osmico v 9ZK?

Nekako bo danes dobro čutim, ker že nekaj časa se nisva dol dala. Škoda ker nisem še posteljine v modro zamenjal. Itak rjuhe modre nimam, je pa zato rdeča. Ta trenutek.

Hvala za nasvet.

Andres

dons pa čim manj... sicer neki bo treba nase navlečt k je treba med ljudi.... ampak neki čist lahkega.... k bo spet vroče....

1 9 6 super fino fajn.... polna energije :hepko: :hepko: :hepko:

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>Črno perilo, črne hlače, čipkasta rumena srajčka in rumene sandale, na vrhu še rumen suknjič.....

xDDx

x:px x:px x:px :devil:

Danes sem nag ! x:Dx

Počutje: sexualno napet ! x:Dx x:Dx x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>Cool, ampak zunaj te bo pa zeblo x:Dx

Mislim, da ne bo...saj imamo sonček in je kr toplo..., kljub temu sem doma in si lahko privoščim malce brez...! x:px x:Dx x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>Trenutno v črnem perilu,za številke pa nevem kako se jih dobi,me mogoče kdo razsvetli? :inocent:  x:Dx

Pozdravljena Ksantipa + 007 xDDx

Lepo, da si se javila tukaj na forumu Devetzvezvezdni KI. Veš, če bi imela v svojem profilu Ksantipa007 zapisan svoj rojstni datum, bi ti ga izračunal. Tako pa KI števila lahko sama dobiš, ko obiščeš mojo spletno stran in si izbereš svoje leto rojstva. Tam desno spodaj je še povezava na več pa si lahko izračunaš še svoj KI podznak in še tretje število - življenjsko smer.

No, upam, da bo sedaj šlo.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>Torej,če se nisem zmotila,so moje Ki števila,2 2 5! x;)x

Mehka duša, ki dela v ozadju za ljudi, kateri vedo kaj delajo. Ko si naložiš preveč dela včasih malo eksplodiraš....

Hvala

lp, Vojko

Vojko J Kalan

sploh ne vem kaj nej oblečem. kok bo vroče?

bom v 3/4 kavbojkah. pa najverjetneje črno majčko (če najdem kšno svetlejšo... si definitivno premislm)

počutje... ok... nč kej posebnega 1 9 6

spet se mi je na bolš poslabšal

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...