češpljica 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 javol Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Delam čisto eno drugo, izredno zanimivo stvar, ampak mi ta sporočila o tej temi prihajajo v box. Iz tega razloga sem se odločil, da napišem še jaz. Bemo. Sive nogaviceKavbojke.Modre gate z nekim križec vzorcem. Rjav pasJeans srajco. Še mal pa grem v trenerko za doma. Pol mi pride ena, tako da bom mogoče še v tisti topic pisal, da mi ni dala. Če mi bo dala se pač v drugega, sorodnega, ne bom oglasil. Andres Andres, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Andres, In kaj želiš vedeti Andres? Sumljivo mi je to, da spet pišeš lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>In kaj želiš vedeti Andres? Sumljivo mi je to, da spet pišeš lp, Vojko Nič vprašanj nimam Vojko. Izredno veliko sem zaposlen. Saj veš, tisto stvar delam. In ko sproti pregledujem pošto mi prihajajo sporočilo iz tega topica. No, tako sem se danes odločil, da zapišem kako sem napravljen. Tačas sem že v trenerki, imam potem manj dela, ko mi ženska pride. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nič vprašanj nimam Vojko. Izredno veliko sem zaposlen. Saj veš, tisto stvar delam. In ko sproti pregledujem pošto mi prihajajo sporočilo iz tega topica. No, tako sem se danes odločil, da zapišem kako sem napravljen. Tačas sem že v trenerki, imam potem manj dela, ko mi ženska pride. Andres Danes si zelo spiritualen. Se splača združiti fizično in spiritualno za polet v nebesa.... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes si zelo spiritualen. Se splača združiti fizično in spiritualno za polet v nebesa.... lp, Vojko Misliš zaradi modre barve v kateri sem bil cel dan? Ali le tako piše za osmico v 9ZK?Nekako bo danes dobro čutim, ker že nekaj časa se nisva dol dala. Škoda ker nisem še posteljine v modro zamenjal. Itak rjuhe modre nimam, je pa zato rdeča. Ta trenutek. Hvala za nasvet. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 dons pa čim manj... sicer neki bo treba nase navlečt k je treba med ljudi.... ampak neki čist lahkega.... k bo spet vroče.... 1 9 6 super fino fajn.... polna energije Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 majica,hlače in čevlji v peščeni barvi danes Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 črn top z golim hrbtom, sinje sivo-modre hlače, črni čeveljci.... za današnji vroč dan počutje: za ponedeljek super 335 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 kavbojke,rumena majčka počutje pa kar ok Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 peščeno rjave hlače, bluza črtasta-čtno, modra, rjava, čevlji, rdečo-rjavi, počutje kar ok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 31. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>peščeno rjave hlače, bluza črtasta-čtno, modra, rjava, čevlji, rdečo-rjavi, počutje kar ok Nathy KI: 3 3 5 Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 31. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kavbojke,rumena majčka počutje pa kar ok wanesa: KI 3 2 4 Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Črno perilo, črne hlače, čipkasta rumena srajčka in rumene sandale, na vrhu še rumen suknjič..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Črno perilo, črne hlače, čipkasta rumena srajčka in rumene sandale, na vrhu še rumen suknjič..... Danes sem nag ! Počutje: sexualno napet ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Danes sem nag ! Počutje: sexualno napet ! Cool, ampak zunaj te bo pa zeblo Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cool, ampak zunaj te bo pa zeblo Mislim, da ne bo...saj imamo sonček in je kr toplo..., kljub temu sem doma in si lahko privoščim malce brez...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mislim, da ne bo...saj imamo sonček in je kr toplo..., kljub temu sem doma in si lahko privoščim malce brez...! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Trenutno v črnem perilu,za številke pa nevem kako se jih dobi,me mogoče kdo razsvetli? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 31. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Trenutno v črnem perilu,za številke pa nevem kako se jih dobi,me mogoče kdo razsvetli? Pozdravljena Ksantipa + 007 Lepo, da si se javila tukaj na forumu Devetzvezvezdni KI. Veš, če bi imela v svojem profilu Ksantipa007 zapisan svoj rojstni datum, bi ti ga izračunal. Tako pa KI števila lahko sama dobiš, ko obiščeš mojo spletno stran in si izbereš svoje leto rojstva. Tam desno spodaj je še povezava na več pa si lahko izračunaš še svoj KI podznak in še tretje število - življenjsko smer. No, upam, da bo sedaj šlo. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 O,Vojko, najlepša hvala!Mislim,da bo šlo! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Torej,če se nisem zmotila,so moje Ki števila,2 2 5! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 31. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Torej,če se nisem zmotila,so moje Ki števila,2 2 5! Mehka duša, ki dela v ozadju za ljudi, kateri vedo kaj delajo. Ko si naložiš preveč dela včasih malo eksplodiraš.... Hvala lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 rdeče in črno.... počutje: preveč vetra v glavi 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 sploh ne vem kaj nej oblečem. kok bo vroče? bom v 3/4 kavbojkah. pa najverjetneje črno majčko (če najdem kšno svetlejšo... si definitivno premislm) počutje... ok... nč kej posebnega 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.