wanesa 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Rdeče bela kombinacija,počutje super! 3 2 4 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Pozdravljen Vojko in ostali danes v roza hlačah in roza majčki, seveda čevlji in torbica roza... ter vse ostalo belo... Počutje odlično ogenjček lp Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Roza perilo, sprane kavbojke, roza oprijeta majčka, in roza srajčka s črtami.... Počutje: neopredeljeno Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Rdeča trenirka,bela majčka!Števila so:2 2 5,počutje: nagajivo! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Js sm pa mislu, da si brez vsega! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Js sm pa mislu, da si brez vsega! Kmalu bom! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Rumena, črna. Počutje dinamično, delavno, uspešno. 4 8 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes mi prija rdeča energija! Sem se tudi doma preoblekla v rdečo trenirko! Danes sem v kombinaciji Black & White Bela rutka na glavi, črna majica (Versace Intensive), bele tričetrt hlačke in črno bele teniske, ter črne spodnjice in nogavice !Počutje - zapeljivec ! 3 2 7 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 zjutraj rdeče in črnozdaj belo in vijolično počutje pa skoz 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Zjutraj: modro roza belo Zdele bo: modro belo Počutje: 1 9 6 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 jeans krilo,rdeča majčka,počutje super! 3 2 4 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Modra, bordo, bež in črna. Počutje umirjeno.Lep pozdrav, lana427 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jeans krilo,rdeča majčka,počutje super! 3 2 4 Brez spodnjic ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 ne Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 roza jeans krilo, roza-bel korzet z naramnicami, beli sandali, bela torbica in seveda belo perilo....... Počutje: odlično Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 jeans krilo, neka mavrična bluza na modri osnovi (mislim, da azzuro ), pa enaki modri sandali veliko modrega...mogoče me napade modrost danes ...mal vulkana je še ostalo od včeraj...tako...na rahlo.... 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 rdeča z manjšimi belimi dodatki,počutje super! 3 2 4 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Svetlo rjavo, modro in črno....počutje za 8, 5 3 4 4 Lep dan & vikend, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Red energy Vse, od a do ž! 187! Počutje,božansko! Kaj še le prideeee :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Modra, zelena, bež. Počutje še vedno umirjeno.Lp, lana427 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Zjutraj sem imel črno belo srajco (Cavalli) Modre Jeans hlače in črne patike z belo črto (Puma) Črne oprijete boxerce Zdaj sem oblečen v črni majici (Versace)Znucane modre Jeans hlačeSpodnjice (brez) Počutje HOT 3 2 7 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Spodnjice (brez) 3 2 7 Jaz pa danes športno: -črne športne hlače (Nike)-rdeča majica brez rokavov (Nike)-črna športna jakna -t.sivi športni čevlji (Merrell) Počutje: odlično Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 danes cel dan v črnem,počutje dobro! 3 2 4 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2005 Uf, šele zdajle vidim Oblekel sem rdečo srajco in jeans. Vojko 6 2 9 v hiši rdeče kovine 7 In kako ste spremenili garderobo vi ? Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 crne hlace, svetlo modra majcka, bela jopicapocutje: najbrz tudi zato, ker je danes moj rojstni dan 8 7 6 Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.