Skoči na vsebino

Barva mojih oblačil danes!

Vojko

Recommended Posts

Svetlo sive hlače (skoraj kovinske barve) in bež pulover - ma nisem si čisto sam pripravil obleke.

Danes je poseben dan: leto 6, mesec 6, dan 6.

Vode čisto v ognju - rdeča, črna, bela, oranžna

prsti čisto v vodi - črna, svetlo mavrične, bela

drevesca v črni prsti 2 - črna, rjava

odrasla drevesa v drevesu 3 - sv. zelena

rumena prst v drevesu 4 rjava, temno zelena

kovina 6 v rumeni prsti 5 rumena, oker, sv rjava

kovina 7 v beli kovini 6 - siva, kovinska siva, bela

bela prst v rdeči kovini 7 rdeča

vijolično ogenj v beli prsti 8 - svetlo bež

lp, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Deli na socialnih omrežjih

1 7 ,

rdečo perilo, rjave nogavice, rjave hlače, črn pulover, črna jakna in čevlji.

počutje - zaenkrat zaspano, kašljasto, hm, bo dan pokazal svoje, kajne?

lp

Mmmmmm,

šik, šik, ni kaj.

Zdaj, ko to pišem si najbrž že spet zaspana, ali pa si kar že v sanjski deželi.

Te dni pa te te čakajo zanimivi in dinamični dnevi. Jutri odlično, potem en dan morda

malo slabše, potem pa spet kul. Samo malo dinamiko zmanjšaj, pa bo. Res ni treba

na čisto vsako druženje, kamor te kdo povabi.

Lepo se imej, Vojko

Vojko J Kalan

1 7

perilo bež, hlače rjave, pulover bež, daljša jakna črne barve in črni čevlji

včeraj za menoj težak dan, sem ga malce na prijeten način začinila x:Dx danes mislim malce izprežit, ampak včasih sem kot slap(kakšna primerjava, haha) Nekaj se zamislim potem pa bum, pridejo na vrsto čisto druge stvari, misli, delo.

Dinamika kaj, ej včeraj je pa bil dan, ko sem opravljala menda pet delov naenkrat, uf

Druženje - sej se kar povabijo in to z raznimi prošnjami zame, jaz pa, ajajaj

Tko gremo v novi dan

Vojko, lep dan :palec:

Dons je spet en lep temno plav dan.... Temno moder pulover, majica, spodnje hlače, črn modrček, modre kavbojke, temno modri čevlji.... xDDx

Ljubim temno modro xsrcx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

modro sive kavbojke, sivo bel pulover, belo majica s modrim vzorčkom, sive gate, bele nogavice, sivo modre nikice, črn onix, in temno temno, modre rokavičke, rdečo črna bunda.... temne šoferske rokavičke... (sem dobil zdele watch out..) sive vezalke.. hehe, no ja nekaj takega, pa je bil eden boljših dni v tem dtednu...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest sanjalica

ElNino...čestitke, 1500 objava! :palec: x:Dx xDDx

Pripravljeno na stojalu....za četrtkov dan...črne žabe, rdeče žametno krilo, črna pulica, rdeč usnjen plašč, črna torbica z obvezno rutko v rdečo-črni-bež barvi... črni čevlji (vedno brez pet...drugače sem na travmatološki) se grejejo na lončeni peči... (zjutraj je tako čudovito stopiti v tople čevlje... x^x

Dobro jutro,

Večkrat se mi zgodi, da oblečem čisto nekaj drugega, kot imam pripravljeno. Torej, danes je bil namen oblečt črni kostimček, belo srajčko, belo perilo in v čem sem? rdeče perilo, bež pulover, kavbojke, namesto črnih čevljev bodo čevlji v barvi jakne in namesto črnega polplašča, rjavo zlata jakna, nekaj takšnega ja. no, in pol naj bom jaz organiziran človek, a? x:Dx

Danes je zadeva na nesla takole:

- čevlji, nogavičke, hlače in spodnjice - črne

- nedrček, sp. majčka in srajca - bele

Čez vse pa rumen plašček do kolen.

Če se ne motm 4 8 1

:palec: x:)x

Vojko J Kalan

No takole:  "zenf" barve sako, drap-rjava s karo vzorci srajca, opečno rjava kravata, črne hlače, črne nogavice, temno rjavi čevlji....aja.....sive spodnjice x:Dx ....9 in 5.

Ja Mick

Mašince nikakor nisem uspel "ujeti" v svoje številke, tebe pa lažje

Danes je dan bele vode 1 (voda 1 je v hiši 5)

Tvoj notranji jaz pod vplivom temnozelenega drevesa = rjava, temno zelena - oblekel si senf barve sako. in skladno srajco.

Tvoj zunanji jaz 5, pa je danes v hiši vijoličnega ognja = črna, bela

Zanimivo

Hvala, Vojko

Vojko J Kalan

1 7

perilo bež, hlače rjave, pulover bež, daljša jakna črne barve in črni čevlji

včeraj za menoj težak dan, sem ga malce na prijeten način začinila  x:Dx danes mislim malce izprežit, ampak včasih sem kot slap(kakšna primerjava, haha) Nekaj se zamislim potem pa bum, pridejo na vrsto čisto druge stvari, misli, delo.

Dinamika kaj, ej včeraj je pa bil dan, ko sem opravljala menda pet delov naenkrat, uf

Druženje - sej se kar povabijo in to z raznimi prošnjami zame, jaz pa, ajajaj

Tko gremo v novi dan

Vojko, lep dan :palec:

Kul, dobro opazuješ Otožna

In to kljub temu, da so nori časi in tja do 7. novembra bodo še bolj, zato je dobra ideja, da si vzameš (ukradeš) kaj časa tudi zase - kadarkoli - če pet minut pa pet minut!

In v sredo si bila v hiši temnozelenega drevesa 4, ta energija ti paše posebej zato, ker se s tem zaključuje energetski krog: bela voda 1 podpira drevo 4, drevo 4 podpira ogenj v katerem si cel mesec in tudi celo leto, tvoja "zunanja" energija pa je bila v vodi 1. Tako ti ne zavidam, da se od časa do časa počutiš utrujeno. Morda je poleg oblačil prave barve dobro popiti malo več vode in tudi kakšno tuširanje več dobro de.

Še naprej ti želim veliko uspehov, vsem vodam, saj v tem mesecu lahko dosežete veliko več kot si sploh lahko predstavljate - le točne in urejene bodite, velja?

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Dons je spet en lep temno plav dan.... Temno moder pulover, majica, spodnje hlače, črn modrček, modre kavbojke, temno modri čevlji.... xDDx

Ljubim temno modro  xsrcx .

krasno, JanjaK

Menim, da bi bilo zate tudi potrebno izračunati številke po ženski energiji - kul.

Zanimivo se mi zdi, da se oblačiš po "ženski" energiji, obnašaš pa po "moški"!.

No, saj te ne poznam drugače kot od tu, pa vendar.

Ker potem se tvoja modra sklada z "žensko" energijo

Po tej plati bi bile tvoje številke 7 3 9 in potem so tvoje barvne kombinacije razložljive tudi iz te strani.

7 podpira enko, enka podpira trojko.

Lepo se imej, hvala, Vojko

Vojko J Kalan

modro sive kavbojke, sivo bel pulover, belo majica s modrim vzorčkom, sive gate, bele nogavice, sivo modre nikice, črn onix, in temno temno, modre rokavičke, rdečo črna bunda.... temne šoferske rokavičke... (sem dobil zdele watch out..) sive vezalke.. hehe, no ja nekaj takega, pa je bil eden boljših dni v tem dtednu...

Hoj, El Nino

Si pa nabral celo mavrico. Zanimivo! Samo, da se imaš fajn.

Ampak številk pa ne znam na pamet!

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Dobro jutro,

Večkrat se mi zgodi, da oblečem čisto nekaj drugega, kot imam pripravljeno. Torej, danes je bil namen oblečt črni kostimček, belo srajčko, belo perilo in v čem sem? rdeče perilo, bež pulover, kavbojke, namesto črnih čevljev bodo čevlji v barvi jakne in namesto črnega polplašča, rjavo zlata jakna, nekaj takšnega ja. no, in pol naj bom jaz organiziran človek, a? x:Dx

Otožna :palec: x:)x

Čisto skladno z energijo, kul!

Vojko J Kalan

modre kavbojke

sivo bele štramplčke

siva majica

đins jakna

žametna jakna

pumice

Hoj Nord

Prav lepo, da si se javila tukaj.

Poglejva tvoje KI-jevske znake: 2 8 8

Ni čudno, da si oblečena belo modro, to je vse barva bele vode 1.

Pa dobrodošla še kdaj, Vojko

Vojko J Kalan

Jaz sem pa malo praktika.. Ker je bil zjutraj sneg, pa malo plundre je tudi moja "oprema" malo bolj zimska. Glede na to , da se v službo peljem z avtom.. sem poskrbela še za zimsko opremo avta.. Dala v prtljažnik zložljivo lopato, pa kapo , pa rokavice.. ko te sneg zamete je to prav priročna stvar.

In jaz ? Torej.. "na toplem".. za spremembo enovito belo spodnje perilo..(ponavadi zmečem skupaj vse barve) .. x:Dx , čez vse to pa umazano rjave žametke, pa rumen puli, nogavičke z nekimi kužki poslikane.. na nogah pa kar čevlje z gumijastim podplatom.. Vse skupaj pokrila z usnjeno rjavo jakno, podloženo z ovčko.. Uf, je topla.. okrog vrato ena rjavo-rdeča ruta.. na glavi rjav klobuček.. mi ni bilo treba odpirat dežnika..

A pašček za uro ? Rjav.. kot sem trenutno v glavo x:Dx

Torej , nič "pretresljivega"..

belo spodnje perilo, ker je skoraj vedno belo, vendar zgorja črna majica, ker sem žalostna in kadar sem taka, mi črna najbolj odgovarja, sive hlače in rdečkasto rjava jakna. In seveda črni čevlji z visoko peto, brez črnih čevljev sploh ne znam živeti.
ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

MucaMaca 1 9 6

Že dva dni , 23.in 24. 10 sem v naslednjem: siva bluza, temno siva jakna, sive hlače, črn pas,črni čevlji, bela jakna. Pa rdeč pašček za uro!

xsrcx  xsrcx  xsrcx MucaMaca

MucaMaca

Če bi že hotel kaj "potegniti" iz tega (pa čeravno takšen način človeka največkrat zapelje), bi rekel.

23. je bila voda 1 v hiši 5. Hiša 5 ni kaj dobra za vodo, zato je dobro, da je prisotna energija kovine, ki je siva, tako, da "pretoči" energijo k vodi.

Danes, ko je dan 9, je pa bela voda 1 v beli kovini 6 - siva, srebrna - in ti taka energija zelo paše.

Eh ja, sem naložil. Vidim, da bi vsako od vas lahko spremljal celo leto, pa bi se še vedno zmotil, če bi moral napovedat vnaprej.

Je pa luštno, a ne?

Lepo se imej, Vojko

Vojko J Kalan

Jaz sem pa malo praktika.. Ker je bil zjutraj sneg, pa malo plundre je tudi moja "oprema" malo bolj zimska.  Glede na to , da se v službo peljem z avtom.. sem poskrbela še za zimsko opremo avta.. Dala v prtljažnik zložljivo lopato, pa kapo , pa rokavice.. ko te sneg zamete je to prav priročna stvar.

In jaz ? Torej.. "na toplem".. za spremembo enovito belo spodnje perilo..(ponavadi zmečem skupaj vse barve) .. x:Dx , čez vse to pa umazano rjave žametke, pa rumen puli, nogavičke z nekimi kužki poslikane.. na nogah pa kar čevlje z gumijastim podplatom.. Vse skupaj pokrila z usnjeno rjavo jakno, podloženo z ovčko.. Uf, je topla.. okrog vrato ena rjavo-rdeča ruta.. na glavi rjav klobuček.. mi ni bilo treba odpirat dežnika..

A pašček za uro ? Rjav.. kot sem trenutno v glavo  x:Dx

Torej , nič "pretresljivega"..

Prav rad bi te videl takole oblečeno.

Če bi še tvoje KIjevske znake vedel, bi bilo pa še boljše..

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...