kokica 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Črne hlače ,roza top, črn suknjič z roza črtami, črni salonarji,roza torbica....črno perilo Počutje:odlično 196 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 povzetek zadnjega obdobja... zmedeno od barv nekako prevladuje modra in bež... sem si pa nazadnje kupila kose v oranžni in krem barvi 187 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 junij...hm....v sebi mirna, navzven pa kakor kdaj....bolj sama kot ne in mi je odgovarjalo. več razmišljanja na temo dzk in feng shui, več fizičnih vaj in kolesarjenja. spoznala nekaj novih in fajn ljudi. nekatere pogrešala. veliko stvari delala v stilu: živi in pusti živeti. garderoba....bolj v skladu s karakterjem....če je to sploh še možno ....veliko folka nekako odšlo iz mojga lajfa. to se je začelo že lani. prišlo nekaj novih. in vsake toliko prikaplja delo, ki ga imam rada in ni le za dodaten vir zaslužka. julij....če bo tako 2006, potem bo začetek bolj žalosten in neprijeten....in bo verjetno prinesel spremembe, ki se itak že dolgo pripravljajo. glede na to, da grem konec tedna na dopust....bom zgleda po slabem štartu mal počivala ...sicer pa v juniju štartala nov oseben projekt, ki se še nadaljuje. zadovoljna s potekom. vse kaže, da se bom še drugo leto ubadala s tem, da bom še bolj poslušala sebe in bodo zunanje okoliščine vedno manj moteč faktor. vojko, hvala za opozorilo. je fajn, ker sem/smo potem bolj pozorni in nam to prinese nova spoznanja.....teh je bilo veliko že junija.... 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 belo in rdečepočutje: zaenkrat super...če odštejem pomanjkanje spanja...pa to, da se je dan šele začel 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 rdeča,počutje super,324 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Bež hlače, roza top, prosojna bež srajčka z roza rožicami, bež torbica,bež sandali......Počutje odlično..... 1 9 6 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 oranžna in bela,počutje odlično,3 2 4 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2005 Pozdraljeni "Barvniki" ! Se še komu (ali samo meni) zdi, da tisti, ki že dolgo spremljate svoje počutje - ste budni glede počutja in barv - počutite boljše - celo odlično!? Lep večer vam želim, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koala 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 (popravljeno) temno modra,počutje super :!: Luna je danes v škorpijonu.To imam pa jaz.la,la,la, Lep dan še naprej vam želim, Popravljeno 16. julij 2005 -> koala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Vojko, jaz se itak več ali manj vedno super počutim bela in zelena,počutje super, 3 2 4 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 danes rumena,počutje dobro,3 2 4 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Oblačila:bela in roza, počutje odlično.......1 9 6 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Črno perilo.2 5 5 ,Počutje:Prav fajn! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 vijola,črna,počutje super,3 2 4 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 rumena,bela,počutje:dobro 1 9 6 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojko, jaz se itak več ali manj vedno super počutim bela in zelena,počutje super, 3 2 4 Odlično Želim tebi in vsem drugim čim več dobrega počutja veselja, dobre volje in sreče Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Črna,pinki,..... Počutje: zjutraj malo utrujeno, zdaj odlično počutje...... 1 9 6 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 591/297 smb zelenapočutje tekom dneva zelo stresno, popoldan utrujenolp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 rdeče hlače in modra majica s kratkimi rokavpočutje : na hipe mal tečen i Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Odlično Želim tebi in vsem drugim čim več dobrega počutja veselja, dobre volje in sreče Vojko Hvala enako Vojko Danes pa rdeča in bela počutju super, 3 2 4 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 178rjavo, rdeče, bežpočutje boljše kot prejšnje dni, vsaj če se dan po jutru pozna..aja Vojko, sem šla na slikanje s Kirlianovo kamero oblečena v modro - pokazalo mi je med drugim težave s 5. čakro, pravi gospod, ja barva, ki jo nosite je prava hvala za namig Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Jaz sem pa numerološki analizi ugotovila, da sta moji srečni barvi zelena in bela, ki sta trenutno moji najljubši barvi poleg oranžne. Kao pa ne smem nosit rdeče, ki pa moram rečt, da vsi pravjo da je moja barva, ker naj bi mi tud pasala. Nosim jo pa z užitkom, ker mi da energijo. Lep pozdravček Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelca 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 dans: jeans pa rumena majčka, da si nardim mal sončka, k zunaj dežuje počutje: sončno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 danes rumena in bela,počutje odlično 3 2 4 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*PuP!Ka* 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 jz sm dones oblečena v roza in beli barvi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.