kokica 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 bela,roza,....počutje:hot 1 9 6 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 29. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz mam pa letos vse oranžno ša rdeče, pa se kr fino počutim 2 8 8 Torej pri oblačenju upoštevaš svojo "zunanjo" energijo, družbeni uspeh in ugled. Morda bi nekaj pozornosti dala svojim globokim notranjim potrebam - menim, da bi potem v družbi še veliko bolj "zasvetila" lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 29. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>bela in črna,počutje dobro, 3 2 4 Ja ja, ko je trojka v kovini 6, se počuti SAMO dobro, kajti napetost je prehuda, kajneda. lp, vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 Plave rajfle, oprana rose majica in blede bose noge Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 rdeče 3/4 hlače;belo-rdeča-rumena-oranžna majčka (malo mix), rdeči natikači....... počutje:razigrano-nagajivo in goreče 1 9 6 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 Pinki hlačke,pinki-siva majčka.Počutje: odlično 1 9 6 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 na dopustu 14 dni v rdeči, oranžni, vijolični, zeleni....počutje:prva liga danes: bordo rdeče, oranžno, belo in črnopočutje: odlično 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Črno krilo, bela majčka, črni natikači.....I feel fine....1 9 6 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 178 rdeče črno, rjavo, zeleno, kavbojke... počutje - dobro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 591 (297)Danes sem oblečena v jeans in modro-belo mornarsko majico.LPCat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 danes bela,počutje odlično 3 2 4 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 mal nenavadno zame ... roza hlace (in perilo), roza japonke in svetlomodra bluzica z roza crticami ... pocutje pa tud nekak 252 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Črne hlače, roza top, prosojna srajčka v kombinaciji z roza,......Počutje: fenomenalno 1 9 6 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Turkizne hlače, turkizen top z nežno rumenim napisom. 1 9 6 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Torej pri oblačenju upoštevaš svojo "zunanjo" energijo, družbeni uspeh in ugled. Morda bi nekaj pozornosti dala svojim globokim notranjim potrebam - menim, da bi potem v družbi še veliko bolj "zasvetila" lp, VojkoKakšne barve pa so moje notranje potrebe? Drugač pa rdeča majica, črne hlače pa oranžno rdeči čevlčki...288 Počutje, kr OK. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 rdeče, roza, oranžno, črno, belo, oker krilo....marelična bluza....rdeče japonke počutje: med blue in vulkanom 1 9 6 sicer pa ugotavljam, da se mi nenavadno veliko nosi rdečo barvo....sploh glede na to, da je poletje, ko imam načeloma raje bele in modre tone....nekaj čudnega dogaja letos.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kakšne barve pa so moje notranje potrebe? Drugač pa rdeča majica, črne hlače pa oranžno rdeči čevlčki...288 Počutje, kr OK. Pomlad Pišem o pozornosti - bolj kot o barvah. Če ti je tako všeč kot se oblačiš - je že v redu. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 2 5 5,rdeča majčka,črne hlačke,počutje: ,vroče mi je Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>2 5 5,rdeča majčka,črne hlačke,počutje: ,vroče mi je Pa dej vse dol, pa klimo vklop, boš vidla kak bo fajn! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 A res? Tega pa nisem vedela,no vsaj nekaj novega sem izvedela! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 bela in rdeča,počutje super,3 2 4 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Danes v svetlo rjavih odtenkih ob dobrem počutju, lep dan 3 4 4 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Črna,rumena......Počutje:dobro 1 9 6 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 črna bluza, šarasto cignsko krilo s poudarkom na rdeči, rdeče japonke počutje: pritisk na podnu.....tako lepo bi blo še spat 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 178 rjavo, zadnje čase veliko rjavega na sebi...počutje - bi mi pasalo stisniti se k eni osebici in še malce zaspati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.