Vojko 24. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2003 belo spodnje perilo, ker je skoraj vedno belo, vendar zgorja črna majica, ker sem žalostna in kadar sem taka, mi črna najbolj odgovarja, sive hlače in rdečkasto rjava jakna. In seveda črni čevlji z visoko peto, brez črnih čevljev sploh ne znam živeti.Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Zato je tvoj avatar v belih čeveljcih Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2003 ne bodi žalostna, sej jutri bo bolje, boš videla te tolaži otožna Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2003 ej, vojko- tnx danes:temno rjave hlačemodra majicabel pulover z modro in zeleno črtorjave nogavičkeHoj Nord Prav prijazno od tebe. Oblekla si karakteristične barve, ki jih imajo hiše v katerih gostuješ. V temnozelenem drevesu 4 - rjava, temnozelenav beli vodi 1 - črna, bela, modra in vsi mavrični odtenki (nežni) Kaj sva že rekla, da so tvoji znaki 2 8 8, če se še prav spomnim. Lepo se imej in prav vesel sem, da si korajžno dekle. Pozdravi vse rojake tam pri tebi. Lepo se imejte, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 24. oktober 2003 Prijavi Deli 24. oktober 2003 Sem danes šla k zdravniku; podzavestno sem se oblekla v čisto črno...in ko sem vstopala v bolnico...me je prešinilo - to pa ni dobro. Pridem na urgenco, gneča.... Dogovorim se za termin čez 2 uri. Domov, doma pospravljam...pod tuš...in poberem živo rdeče spodnje perilo, vse ostalo v črnem in rdeč plašč. Pa sploh nisem premišljevala o tem.... Sem pa bila danes v službi v svetlomodri pulici in sem se cel čas počustila nesproščeno. Čudno vreme, čudna jaz....nikakor da najdem harmonijo med sabo, vremenom, razpoloženjem in barvami.... (še najbolj mi leži rdeča-črna kombinacija .... le-to kombinacijo skoraj nikoli ne uporabim v poletnih mesecih, razen kot rdeče kratke hlačke in črno majčko z naramnicami). Vojko...v kaj se oblačiš ti? (zelo sem te rada prebirala - in si predstavljala - ker imaš vedno tople barve na sebi) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2003 Sem danes šla k zdravniku; podzavestno sem se oblekla v čisto črno...in ko sem vstopala v bolnico...me je prešinilo - to pa ni dobro. Pridem na urgenco, gneča.... Dogovorim se za termin čez 2 uri. Domov, doma pospravljam...pod tuš...in poberem živo rdeče spodnje perilo, vse ostalo v črnem in rdeč plašč. Pa sploh nisem premišljevala o tem.... Sem pa bila danes v službi v svetlomodri pulici in sem se cel čas počustila nesproščeno. Čudno vreme, čudna jaz....nikakor da najdem harmonijo med sabo, vremenom, razpoloženjem in barvami.... (še najbolj mi leži rdeča-črna kombinacija .... le-to kombinacijo skoraj nikoli ne uporabim v poletnih mesecih, razen kot rdeče kratke hlačke in črno majčko z naramnicami). Vojko...v kaj se oblačiš ti? (zelo sem te rada prebirala - in si predstavljala - ker imaš vedno tople barve na sebi)Uf, Sanjalica Zdaj si me pa našla.Veš, malokrat se tako oblečem, kot bi se res rad. Ker se mi zdi škoda, toliko denarja za vse tiste kombinacije oblačil, v katere bi se oblačil. In vem, da bi se ogledoval in popravljal in se preoblačil, vse dokler ne bi bil zadovoljen. (no saj to včasih naredim..pssssst) No, ker pa je nabor oblačil bolj majhen, se oblačim kakor pač se. V dve tri obleke in petkovo kombinacijo. Zima je zame bolj žalosten čas. Sem pa danes dobil idejo, da si kupim kakšen nov pulover, saj je tisti ki ga imam (morda dva) že kar prileten, čeprav mi je všeč. Rad se oblačim v beige barve, pa včasih kakšno temno rdečo, srajce pa imam vse od temno sive pa do roza. Pravijo, da mi ena sv. zelena krasno pristoji. Ja sicer pa imam res rad tople barve. Sem se pa pred nekaj leti zelo rad oblačil v črno - kar je zame prav nenavadno. In ugani kaj - to je bilo takrat, ko sem gostoval v hiši ognja, nato vode in nato črne prsti 2. Zdaj pa se črne spet izogibam. Prav zanimivo. In takrat sem pravzaprav začel opazovati okrog sebe, kaj ljudje oblačijo. Sori, sem ti malo povedal o svojem oblačenju. Hvala vseeno, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 24. oktober 2003 Prijavi Deli 24. oktober 2003 petkova kombinacija in če bi imel...možnost...v kaj bi se oblekel v kakšne kombinacije (sigurna sem, da vodijo rjavkasto-rdečkasti toni - od bež do bordo rdeče ; se motim ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2003 Sem danes šla k zdravniku; podzavestno sem se oblekla v čisto črno...in ko sem vstopala v bolnico...me je prešinilo - to pa ni dobro. Pridem na urgenco, gneča.... Dogovorim se za termin čez 2 uri. Domov, doma pospravljam...pod tuš...in poberem živo rdeče spodnje perilo, vse ostalo v črnem in rdeč plašč. Pa sploh nisem premišljevala o tem.... Sem pa bila danes v službi v svetlomodri pulici in sem se cel čas počustila nesproščeno. Čudno vreme, čudna jaz....nikakor da najdem harmonijo med sabo, vremenom, razpoloženjem in barvami.... (še najbolj mi leži rdeča-črna kombinacija .... le-to kombinacijo skoraj nikoli ne uporabim v poletnih mesecih, razen kot rdeče kratke hlačke in črno majčko z naramnicami). Vojko...v kaj se oblačiš ti? (zelo sem te rada prebirala - in si predstavljala - ker imaš vedno tople barve na sebi)Veš si mi dala misliti - s tem svojim oblačenjem. Torej prvič si se oblekla kar tako - kar ti je padlo v roke - brez razmišljanja - in takrat si se oblekla za svoj zunanji jaz - če se spomnim, so tvoji znaki 9 4. Moja simulacija: Oblekla si se v barvo vode, ker voda hrani drevesno energijo, drevesna ogenj (to si ti), ogenj pa prsti (danes si z 9tko gostovala v hiši rumene prsti - karmični dan). Vendar pa ti je za zaključen energetski krog mankal košček kovine....... tako krog ni bil zaključen in je energija vode dušila tvojo 4ico v hiši ognja, pa si se šla preobleč Potem si se slabo počutila in si si nadela še barvo rdeče kovine in krog je bil zaključen. Premišljevanje ni potrebno več. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2003 petkova kombinacija in če bi imel...možnost...v kaj bi se oblekel v kakšne kombinacije (sigurna sem, da vodijo rjavkasto-rdečkasti toni - od bež do bordo rdeče ; se motim )Prav nič se ne motiš, sanjalica. Rdečo sicer oblečem redkokdaj, pa takrat s toliko večjim veseljem. Sicer pa beige - to je krasna barva. Ko sem si pri 15tih letih prvič sam kupil oblačila - potem, ko sem vse počitnice delal, sem si kupil rjave hlače in mehko rjavo srajco, pa živo rdečo jopico. Svet se je zgražal, sam sem se pa dobro počutil. Na maturi sem imel temno rjavo obleko, ki mi je krasno pristajala (posebej, ker sem bil lepo zagorel in na glavi še ni bilo letališča za muhe.... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2003 Hmmm a veš da je letališče za muhe...zelo sexi, ko je zagorelo Če pa ni letališča...pa vzamem brivski aparat...in pobrijem tisto, kar tam poganja...tk da...bodi vesel (jaz mojemu možu brijem glavo...upam da nimaš podobne žene kot jaz...da bi delala kontra...in ti lase vsajala ). Redki so (ste) moški, ki oblečete kombinacijo temno rjave in bordo rdeče barve (lahko je dodatek bež)...čeprav ta kombinacija toplim ljudem zelo pristoji in jih naredi res elegantne...Sanjalica Tako lepe komplimente težko prenašam.Najbrž se ego zgraža nad srčkom..... pa sem ob tem v stiski.... Hvala ti, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nada 24. oktober 2003 Prijavi Deli 24. oktober 2003 2-1-6 že nekaj dni v belem perilu, trenirka hlače modre, kratka majica v roza ali bordo rdeča, dolga bordo rdeča, sive nogavice s simpsoni Na splošno pa imam zelo rada modro, bordo rdečo, vijolično in črno. Rjavih oblek pa sploh ne maram, tudi rjave obutve ne. Citiraj BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2003 2-1-6 že nekaj dni v belem perilu, trenirka hlače modre, kratka majica v roza ali bordo rdeča, dolga bordo rdeča, sive nogavice s simpsoni Na splošno pa imam zelo rada modro, bordo rdečo, vijolično in črno. Rjavih oblek pa sploh ne maram, tudi rjave obutve ne.Hoj Nada Vidim, da si dobro naštudirala KI-jevske znake. Imaš prav zanimivo kombinacijo - in tako je zanimivo tudi tvoje oblačenje - posebej ta mesec. 2 je letos in ta mesec v vodi: črna, temno modra, mavrične barve1 je v hiši ognja: črna, rdeče oranžna, bela Zate je letos krasen čas za notranje napredovanje, saj se ti na ta nači zasnuje bogastvo idej za tvoje prihodnje življenje..... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2003 Nič ni bilo posebej "komplimentarnega" ... napisala tisto, kot zmeraj (kar me prešine)Če težko prenašaš, Vojko - srčno te prosim...odloži. Za pruh...nočem biti kriva Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nada 24. oktober 2003 Prijavi Deli 24. oktober 2003 Hvala Vojko Ne vem zakaj, vendar imam občutek, da tole moje notranje napredovanje ne gre tako kot bi moralo. Mogoče pa me samo ego spotika (spet)? Kot si opazil, sem ti selitve že poslala... sem pohitela Citiraj BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2003 Hvala Vojko Ne vem zakaj, vendar imam občutek, da tole moje notranje napredovanje ne gre tako kot bi moralo. Mogoče pa me samo ego spotika (spet)? Kot si opazil, sem ti selitve že poslala... sem pohitela Daj no, Nada Ego je pomemben in potreben za preživetje - in ti to dobro veš.Treba mu je dati priznanje in ga zaposliti za zadeve v katerih je dober.In potem nima več časa, da bi ti prigovarjal, kako nisi nič notranje napredovalain se delati pomembnega. Daj mu delo, morda tisto, kar sem ti povedal na koncu mojega pisanja, naj se ukvarja s koristnim delom. Sodelujta in bo življenje lepše in boljše. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nada 24. oktober 2003 Prijavi Deli 24. oktober 2003 Ja, res vem Vojko , mogoče se samo premalo zavedam tega.Predvsem pa ugotavljam, da mi močno primanjkuje zaupanja vase Hvala ti za odgovor, ti že pišem repliko Citiraj BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2003 Ja, res vem Vojko , mogoče se samo premalo zavedam tega.Predvsem pa ugotavljam, da mi močno primanjkuje zaupanja vase Hvala ti za odgovor, ti že pišem repliko http://www.awakening.netwww.skyhero.com Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nada 24. oktober 2003 Prijavi Deli 24. oktober 2003 Vojko HVALA Že zabeleženo Citiraj BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2003 Vojko HVALA Že zabeleženo Te vsebine rabiš letos. Za sinčka sem se res zmotil.Zdaj je prav. Ti bom odgovoril enkrat čez vikend. Velja? lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nada 24. oktober 2003 Prijavi Deli 24. oktober 2003 Seveda ... kadarkoli... sem potrpežljiva Citiraj BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 ne bodi žalostna, sej jutri bo bolje, boš videla te tolaži otožnače me otožna tolaži, potem je pa res še upanje Čeprav se včasih sprašujem, če bi jaz morala imeti tak nick vsekakor hvala. se pa največkrat oblečem v črno, kadar sem žalostna ali pa kadar me zebe ??? Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2003 ne bodi žalostna, sej jutri bo bolje, boš videla te tolaži otožnače me otožna tolaži, potem je pa res še upanje Čeprav se včasih sprašujem, če bi jaz morala imeti tak nick vsekakor hvala. se pa največkrat oblečem v črno, kadar sem žalostna ali pa kadar me zebe ??? Brez skrbi Anaconda. Kmalu bo boljše! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2003 Hojla Danes sem si kupil Krasen temno siv puloverbeige pulisive, znotraj rumeno podložene rokavicesiv šal Čista bela kovina 6! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 26. oktober 2003 Prijavi Deli 26. oktober 2003 Danes sem si kupila rdečo smučarsko kapo! Drugače pa rdeč puli, sive hlače, črni škornji, bela bunda s črnim pasom. Za jutri ne bom še nič pripravila. Bogve, kakšno bo moje razpoloženje? Muca Maca 1 9 6 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 dobro jutrorazpoloženje od 1 7 v tem trenutku :xx!:, tako da je na meni rjavo perilo, bež žametke, vinsko rdeč pulover, rjava jakna in čevlji. no pa pejmo dinarčke služit :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 3 5 3DAnes pa v črno. Črne hlače, črn pulover, črne nogavice, črna puhovka, črno perilo...rdeči čevlji, rdeča rutica Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.