Ksenia 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 roza, črno, roza, črno počutje - presenečam se z mirnostjo v vsem tem kažinu178 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Rdeča majica, modro bele hlače.Počutje dobro 481 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 986 Roza. Počutje kot Pink Panter. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Bež suknjič, črne hlače, bež/črn top, črni čevlji in torbica ........rdeč dežnik Počutje: zaspano 1 6 9 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokola 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 ce bi se oblacila glede na pocutje bi bila vsak dan v trgovini po nakupih novih barv...vsak dan se drugace pocutim...zato izberem vsak dan drugo barvo,ki mi je trenutno vsec oz.barvo,ki (po mojem)spada k letnemu casu....npr.:POLETJE:pastelne barve......albicocca,roza,lila,.......bela...rumena... ZIMA:modra,bela,...vcasih crna(redko)... JESEN:rjava,rdeca,oker,.... POMLAD:tople barve....podobne poletju.... mal mocnejse..... se strinjate??? Citiraj Velicina ni v tem,da nikoli ne pades,temvec da se po padcu vednopoberes. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ce bi se oblacila glede na pocutje bi bila vsak dan v trgovini po nakupih novih barv...vsak dan se drugace pocutim...zato izberem vsak dan drugo barvo,ki mi je trenutno vsec oz.barvo,ki (po mojem)spada k letnemu casu....npr.:POLETJE:pastelne barve......albicocca,roza,lila,.......bela...rumena... ZIMA:modra,bela,...vcasih crna(redko)... JESEN:rjava,rdeca,oker,.... POMLAD:tople barve....podobne poletju.... mal mocnejse..... se strinjate??? Kokola Se strinjam s teboj, da je najboljše, da nosiš takšna oblačila, s katerimi si najbolj zadovoljna! Lep dan ti želim, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Danes modra majica in kavbojke. Počutje 481 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2005 Vse rjavo! od blata ko kopljem jarek lp, Vojko 6 2 9 Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 rjavo,bordo in pocutje prizemljeno Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Počutje je danes bolj na psu-utrujeno in zaspano.Moje barve oblačil danes so olivno zelena in modra. Lp 481 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 živo rdeče in temno modro počutje: nekoliko zaspano in nežno 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Oranžna kot nebo, k miklavž piškote peče pa bela kt snegec Počutje: Peaceful! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Počutje je danes bolj na psu-utrujeno in zaspano.Moje barve oblačil danes so olivno zelena in modra. Lp 481Zanimivo. Danes oblečena v moder jeans in olivnozelen puli, črno jakno in črne čevlje. Počutje in občutki pa kar prijetni. 427 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 bež in bordo rdeče počutje: :xx!: 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 jeans in bela, počutje :xx!: 178 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 aha...če je dan 3...to pomeni, da je 1ka danes v 8ki.....zato je tak šit....ne paše mi....zadušljivo! :xx!: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 oranzhno ,zeleno ,temno vijola 389 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ursha 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 barve: temno modra, crna, bežpočutje: zaspano, leno 317 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>aha...če je dan 3...to pomeni, da je 1ka danes v 8ki.....zato je tak šit....ne paše mi....zadušljivo! :xx!: Amis Ko je dan 7 - je enka v hiši 8! In to je držalo 10. oktobra, a ne vem odkod tebi dan 3! Sem ti poslal slab koledar? Day St Br St Br Num NSK------ ---- ---- ---- ------- --- --- 8 Oct Yi Chou -Wd Ox 2 9 9 Oct Bing Yin +Fi Tiger 3 810 Oct Ding Mao -Fi Rabbit 4 711 Oct Wu Chen +Ea Dragon 5 612 Oct Ji Si -Ea Snake 6 5 6 2 45 7 91 3 8 Dan (mesec, leto, devetletje) imenujemo po tisti energiji, katera je na določen dan (mesec, leto, devetletje) v sredinski hiši rumene prsti pet osnovnega Luo Shu-ja Osnovni Luo Shu (tudi magični kvadrat, kajti seštevki posameznih vrstic, stolpcev in obeh diagonal znesejo vedno 15 . 4 9 23 5 78 1 6 In vemo - voda 'zmešana' s prstjo je kalna. Pa naj bo to bela gorska prst ali črna prst 2. Menda je malo boljše z rumeno prstjo 5 (kadar jo je bolj malo in je voda mirna! Lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noka 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 drap - črnoPočutje - 3-8-9 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noka 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 črnopočutje: 3-8-9Lep dan vsem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 vojko, bom preverila doma še enkrat....čisto možno, da sem ja falila..... hvala ti zadnje štiri dni bila v rdeče modri kombinaciji...jadranje okrog kornatov...počutje bilo božansko in odklop kot se šika.... danes: črno, sivo in svetlo zelenopočutje: malo zmedeno zaradi privajanja na "real life"....drugač pa fajn 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Amm modro roza kombinacija pocutje odlicno - z vmesnimi prebliski slabe volje - kriva po mojem luna in moja neucakanost 8 1 3 Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noka 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 modro - bela - umazano roza počutje: 3-8-9Lep dan ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 modri odtenki.... žalostna... prov počutim se blue 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.