Amis 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 a ti tud blue.... barve: črna, siva, rdečapočutje: blue 1 9 6 ...in čakam, da mine..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 MA JA UPAM DA BO NAJKASNEJ JUTR BOLŠ.... ŠMRK Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 sis, sej bo...kakšen dan ne pali nobena finta...takrat je za počakat da mine...in navadno je naslednji dan res bolš..... ....na nas torej.... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 tole bi mogoče res pomagal Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 jp...vsaj začasno...zato je glih ustrezno....ker je tale današnji filing tud sam začasen..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 sej če bi bla možnost bi šla spat. sam k mam do 8 zvečer skoz neki... drugač mam pa itak u službi belo haljo... sam se nč bolš ne počutm Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 me prav zanima, če bo vojko kaj komentiral, kaj vode gnjavi danes....moram pogledat v koledar, kje je 1ka..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 no dej. k jz to pojma nimam. sam jz sem že en teden taka... no včeri sem mela dobr dan... tko res fajn.. neki mirna sem bla v seb, čeprov se ni nč lepga dogajal.... neki more bit... :!!: k JZ ne prevzemam odgovornosti Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 če sem prav skombinirala tole, potem je 1ka na poziciji rdeče kovine 7......to pa vodo podpira....hm....čudno.....torej mora biti nekaj drugega..... ...ostane sam še varianta "počakaj, da mine".... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 počakaj da mine,a? hmmm... bom raj ukrepala... hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Hm Aiwa jaz sem tud že cel teden bolj tko, pa sploh ne vem zakaj? Jaz tud upam, da bo jutr bol al pa vsaj kmal. Moja barva danes azurno modra in oranžna. Počutje pa bolj na psu kokr vidte. 481 :xx!: Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 jaz sem danes oblečena v modro. modra barva me pomirja tak da tudi če sem slabe volje se umirim Citiraj http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2005 če sem prav skombinirala tole, potem je 1ka na poziciji rdeče kovine 7......to pa vodo podpira....hm....čudno.....torej mora biti nekaj drugega..... ...ostane sam še varianta "počakaj, da mine".... Amis Barve nam lahko sicer pomagajo, pomembnejša je hrana in okolica, katero si zberemo, posebej pa še naša umska usmeritev!In mi se o energiji KI najbrž sploh ne bi pogovarjali, če ne bi bila pomembna tudi ta. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 ma sej vem, vojko...ta teden jem samo zelenjavo...z izjemo včeraj....še malo, pa se bom spremenila v zajca..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 All around me is blue even i feel blue........ 481 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noka 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 v modrempočutje: skoraj bo blue3-8-9 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Astrid 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Evo, pa se moja lupinica:zivo rdeca, udobna, bombazna trenirka, pa crna majica, pa povsod bele crte Pocutim se pa tko... restless (941 verusus 932) Citiraj Collective creation has been spinning and many times repeated itself. Well, guess what? The universe is ready because you are ready to create a new pattern of intention upon this precious planet. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Že 3 dni sem oblečena v kavbojke in nekaj v zelenem tonu zgoraj ... pač majica, pulover ... od svetlo do olivno zelene .... Počutje: odlično, optimistična, polna energije itd. ... Sicer pa ... zadnje čase, ko si kupim kakšno cunjico, je vedno rdeče barve ... rdeče nikoli nisem marala, bog ne daj da bi si še pred nekaj meseci kupila kaj rdeče barve, sedaj mi pa samo take stvari v oči padajo (v roku enega tedna sem si kupila že 4 rdeče stvari) .... aja pa tudi bela barva mi je zelo fascinantna te dni hmmmmm ... mi zna kdo razložiti, zakaj? Mal se mi meša, verjetno 9-9-5 Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Jaz pa zadnje čase sam modro vidim oziroma kupim. Zadnjič smo šli v mal večji šoping in sem kupla kr 6 modrih majc še dobr da v drugih odtenkih. Sej počutm se pa res še vedno blue. 481 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 dons sm mela pa rdečo majico+bež hlače+črn pas+sivo belo srajco (zdele sm trenutno v pižami)mi je blo zanimiv.. ponavad ne nosm rdeče, dons pa sm jo po dolgem cajtu spet oblekla, no počutje je blo porazno, predvsem popoldne, sam po moje ne zarad barve ampak šole :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 danes sem bla lady in black. od pet do glave. 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Jaz sem danes celo dala mal rdeče na sebe, da ni samo modra.Počutje bi blo pa lah bolj. 481 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 No pa sem prešaltala mal na črno in belo.Počutje kul. 481 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Ujoj sm kr mal pozabila na tole temo.... počutje : super ... november mi je na kožo pisan danes oblečena v belo in modro (temno do svetlo- 3 odtenki na puloverju) 1 9 6 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Oblečena v belo modro... zelo pomirjujoče in me napolnjuje z energijo obenem! 1 9 6 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.