Skoči na vsebino

Barva mojih oblačil danes!

Vojko

Recommended Posts

hej hoj še v tej temi,

zadnji teden ali pa še več sem doma vedno v beli trenerki spodnji del in nekaj rdečega zgoraj. mam "miljon" drugih kombinacij ampak nekako vedno izberem to. ko grem ven iz stanovanja pa mam kavbojke i črn pulover s kaksnimi barvnimi dodatki (šal itd). jakna je pač vedno bela x:)x

6 4 7

lep dan x:)x

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...
Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...

Jaz pa te dni nosim črno, belo in umazano roza.

Počutje je pa en trenutek slabo drug dobr-nihanja.

481 x^x

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

• 2 weeks later...

Zmeraj bolj se enkratno počutim v tile dveh kombinacijah.....rdeče in črno ter sivo rdeče.......

Včeraj na zabavi,sem bila siva kostumček hlačni...rdeč top, šal-nor rdeč seveda z zlatimi nitkami.... in rdeči čeveljci...,.....ludo je zgledalo......perilo seveda rdeče.......

danes....črna spet.... x;)x puli,plašč čevlji.... in temno moder jeans- hlače.......brez nakita srebra spet negre....mmmm mam ga namreč zelo rada...hmmm le zakaj......me ne gane nobeno zlato....srebro in belo zlato.. je zakon...seveda enako belo zlato....in tisti kamenčki not tko živi..ajej.......:)) perilo črno se-ve...

Ups...tole pa niso nč več oblekce....sory x;)x x:Dx

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

hm, ne vem svojih cifer (še ne, se priporočam, sem že v drugi temi napisala)

ampak jaz sem itak vedno rigorozno v črnem, eventualen dodatek kaj malega rdečega ali oranžnega, enkrat na sto let belega... Počutje odlično. Ko mi zmanjka energije dajem gor rdečo. podzavestno.

aja prva cifra je 1, to sem si zračunala

:vio: dark violet... ker mam itaq pocitnce letos in sem se preselila delc vstran od samga centra..

po celoletnem prakticiranju minimalisticnega stylinga s crno barvo :ph34r: _ ob ksnih zahtevnih dnevih v soli celo crno belo, s cimer sem hotela povdarti zdrav humor v sebi, s stripovskim xduhx look/om_ in ob resnicni sproscenosti sele kdej kej temno rjavga.

tako da sedaj po...hm... xrolleyesx dveh...treh letih zopet prakticiram zdravljenje z barvami, ker mam resnicno v sebi nakopicene full neprijetne energije .. in morm priznt , da prow seka ta dark violet, tud srednje zeleni toni mi sedejo, na oranzno se se privajam, rumeno jopo dan nase, kadar grem po opravkih v mest. mocna rdeca me nevrira po ta novem... :!!: x?x

modra barva me edin polni k spim, k mam rjuhe ter pizamo svetlo in dark blue. sem bla celo srednjo solo u tmni modri, tok , da me zdej ne mika vec, da bi kej modrga nase dala.. Globine duha -> morje, nebo. xcivx

:vio: :farb: :vio: :farb: :vio: :farb: :vio: :farb: :vio: :farb: :vio: :farb: :vio: :farb: :vio: :farb: :vio: :farb: :vio: :farb: :vio: :farb:

Sleeping with Andy Warhol!

Guest mačona

zadnje cajte mi precej sede črna barva (medtem ko je kakšen mesec nazaj nisem prenesla) ali sem cela v črnem ali pa dodam kaj vijolčne, zelene, rdeče. itak mam vedno vsaj eno črno stvar na sebi in kombiniram z močnimi barvami. :palec:

danes sem bla tako oblečena: temno modre kavbojke, črn pulover, črni bulerji, črn plašč, živo vijolčen šal (točno take barve :vio: ) in pistacijevo zelene rokavice, črna torba, učke rumeno namazane.

zdaj doma pa visko rdeča trenirka (sp. del), črna sp. majca, roza zg. del trenirke.

perilo in nogavice pa v barvi fuksije. x:)x

858

hm, ne vem svojih cifer (še ne, se priporočam, sem že v drugi temi napisala)

ampak jaz sem itak vedno rigorozno v črnem, eventualen dodatek kaj malega rdečega ali oranžnega, enkrat na sto let belega... Počutje odlično. Ko mi zmanjka energije dajem gor rdečo. podzavestno.

aja prva cifra je 1, to sem si zračunala

Še do konca marca, potem pa bodo prišle na vrsto bolj živahne barve...

Da ne govorim o letih po letu 2009!

Vojko

zadnje cajte mi precej sede črna barva (medtem ko je kakšen mesec nazaj nisem prenesla) ali sem cela v črnem ali pa dodam kaj vijolčne, zelene, rdeče. itak mam vedno vsaj eno črno stvar na sebi in kombiniram z močnimi barvami. :palec:

danes sem bla tako oblečena: temno modre kavbojke, črn pulover, črni bulerji, črn plašč, živo vijolčen šal (točno take barve :vio: ) in pistacijevo zelene rokavice, črna torba, učke rumeno namazane.

zdaj doma pa visko rdeča trenirka (sp. del), črna sp. majca, roza zg. del trenirke.

perilo in nogavice pa v barvi fuksije. x:)x

858

Rdeče in črno

to bodo tvoje barve v naslednjem letu!

No, tudi kaj modre bo zraven!

Pa se pritoži čez leto in dan! x8Dx

Lp, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

• 2 weeks later...
:vio: dark violet... ker mam itaq pocitnce letos in sem se preselila delc vstran od samga centra..

po celoletnem prakticiranju minimalisticnega stylinga s crno barvo :ph34r: _ ob ksnih zahtevnih dnevih v soli celo crno belo, s cimer sem hotela povdarti zdrav humor v sebi, s stripovskim xduhx look/om_ in ob resnicni sproscenosti sele kdej kej temno rjavga.

tako da sedaj po...hm... xrolleyesx dveh...treh letih zopet prakticiram zdravljenje z barvami, ker mam resnicno v sebi nakopicene full neprijetne energije .. in morm priznt , da prow seka ta dark violet, tud srednje zeleni toni mi sedejo, na oranzno se se privajam, rumeno jopo dan nase, kadar grem po opravkih v mest. mocna rdeca me nevrira po ta novem... :!!: x?x

modra barva me edin polni k spim, k mam rjuhe ter pizamo svetlo in dark blue. sem bla celo srednjo solo u tmni modri, tok , da me zdej ne mika vec, da bi kej modrga nase dala.. Globine duha -> morje, nebo. xcivx

:vio: :farb: :vio: :farb: :vio: :farb: :vio: :farb: :vio: :farb: :vio: :farb: :vio: :farb: :vio: :farb: :vio: :farb: :vio: :farb: :vio: :farb:

Živijo Alica v čudežni deželi

Saj ni čudno, da imaš rada tako pester nabor barv.

Tvoja KI energija je čisto posebna 4 7 2. Težko na kratko razložim tukaj, vendar si najbrž zelo dinamična oseba.

Vojko

nekakšna vijolična s hipurskimi vzorci v zlati, rjavo-zelena in modra

počutje: komunikativna (bolj kot zadnje čase) in optimistična x:)x

335

Le naužij se energije ta mesec. Jo boš potrebovala v novem letu - tam po februarju in naprej!

Vojko

Vojko J Kalan

moje barve za naslednje leto.....?

sicer pa zadnje čase pretežno v črni....zraven pa siva, modra včasih vijolična.....

počutje: ni kar ni.....

lp vojko,

a

xsrcx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

moje barve za naslednje leto.....?

sicer pa zadnje čase pretežno v črni....zraven pa siva, modra včasih vijolična.....

počutje: ni kar ni.....

lp vojko,

a

xsrcx

Uff Amis

Ni čudno, da si pretežno v črni.

Tvoja 1 je v hiši črne prsti 2 in

tvoja 9 v hiši bele vode 1 (ta ima tudi rada črno barvo in temno modro itn...)

V naslednjem letu lahko prevlada črna, pojavljala pa se bo turkizna barva in najbrž tudi vsi nežni odtenki bele vode 1 torej vse barve, vendar v zelo transparentnih odtenkih....

Zadovoljna?

lp, Vojko

Vojko J Kalan

VOJKO

>>Pa sva se v trenutnu ujela!<<

Ja, pomoč domišljije mi full!!!! in še enkrat full!!!! pomaga, da se držim pokonc.

Sem na drugi strani že, ja! =) (Neobzirno obnašanje. (!) )

Črna& rumena barva mi sekata trenutno.

Shinny happy day night tommoroW!!!

Hvala Alice IW

za lepe želje. Tebi takisto.

Seveda ti rumena paše - to je barva energije rumene prsti 5 - pod njenim vplivom si celo leto 2005 do konca januarja 2006. Črna pa barva energije črne prsti 2 - pod njenim vplivom si cel december do 6. januarja...

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Uff Amis

Ni čudno, da si pretežno v črni.

Tvoja 1 je v hiši črne prsti 2 in

tvoja 9 v hiši bele vode 1 (ta ima tudi rada črno barvo in temno modro itn...)

V naslednjem letu lahko prevlada črna, pojavljala pa se bo turkizna barva in najbrž tudi vsi nežni odtenki bele vode 1 torej vse barve, vendar v zelo transparentnih odtenkih....

Zadovoljna?

lp, Vojko

jp....najboljš, da si nabavim še kakšno usnjeno zapestnico in črno jakno....pa grem med darkerje ...za bajkerje je premrzlo.... x^x ....ahhhh....saj res.....hvala za razlago o 2.....zdej štekam še nekaj stvari....sam zadnjič nisem napisala....tole temačnost.....a ta reč udari tud na to, da se mi ne da kej dost napisat....? sam take odlomke misli.....

k ti tam na dzk ne morem ker ni tacga smajlija.... x:Xx ...ta je za novo leto.... x:)x

od transparentnih barv sem pa še pod šokom....moram mal razmislit....sej veš, da tale zimski mraz vodi ne dene dobro....pa gre bolj počasi....

jp....najboljš, da si nabavim še kakšno usnjeno zapestnico in črno jakno....pa grem med darkerje ...za bajkerje je premrzlo.... x^x ....ahhhh....saj res.....hvala za razlago o 2.....zdej štekam še nekaj stvari....sam zadnjič nisem napisala....tole temačnost.....a ta reč udari tud na to, da se mi ne da kej dost napisat....? sam take odlomke misli.....

k ti tam na dzk ne morem ker ni tacga smajlija.... x:Xx ...ta je za novo leto.... x:)x

Amis

Ja 2 zna biti zelo črna - v občutkih in v odnosih tudi včasih....

Vojko

Vojko J Kalan

Amis

Ja 2 zna biti zelo črna - v občutkih in v odnosih tudi včasih....

Vojko

aha....bo držalo.....pa še gradbeno mehanizacijo uporablja, veš...pa splanira vse do vojvodine in ji je čist vse ravno.....

a

aha....bo držalo.....pa še gradbeno mehanizacijo uporablja, veš...pa splanira vse do vojvodine in ji je čist vse ravno.....

a

Amis

Dokler je tako - je dobro - verjemi!

Kadar ima dvojka (KI 2, ali nekaj v hiši 2) dovolj, takrat nastane močna eksplozija,

Takrat človek eksplodira in nič poleg njega ne ostane celo.

Zato je dobro, da svoja nezadovoljstva izrazi prej, preden pride do takšne situacije.

Predvsem pa je pomembno, da si nameni več časa zase, da se zave, da je višek dela in

črnih slutenj plod neodgovornega ravnanja samega s seboj.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...