Amis 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 sej zato pa sem na dopustu ta teden....ker sem predstavljala večjo nevarnost od kontejnerja tnt-ja..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alice in Wonderland 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 5. rumene, 2. črnekonec januarja/ 6.januar- rumena ja, črna pagre h koncu?podzavestni preobrat: sončno in prijetno pekoče leto. svaštaZelena išče svoj prostor nekje vmes! Narava bo kruta tudi letos. K bolečina in life gresta skupi, tko k kitajc pa riž. Tuki neki štima, če je spomlad sinonim za ljubezen, v našem svetu vlada zima... Citiraj Sleeping with Andy Warhol! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. december 2005 Avtor Prijavi Deli 30. december 2005 sej zato pa sem na dopustu ta teden....ker sem predstavljala večjo nevarnost od kontejnerja tnt-ja..... Čestitam 5. rumene, 2. črnekonec januarja/ 6.januar- rumena ja, črna pagre h koncu?podzavestni preobrat: sončno in prijetno pekoče leto. svaštaZelena išče svoj prostor nekje vmes! Narava bo kruta tudi letos. K bolečina in life gresta skupi, tko k kitajc pa riž. Tuki neki štima, če je spomlad sinonim za ljubezen, v našem svetu vlada zima... Alica, pa ti si prava za pesmi in predvide! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 hah...sem razmislila o tehle prosojnih vodnih barvah....zanimiva zadeva. od nekdaj so me privlačili kristali, ki so se mavrično prelivali....ne morem se odtrgat od njih....sploh prosojni so mi super.....zato pa definitivno padem na mavrični mesečev kamen in opale....za se potopit vanje in tam ostat...nor občutek....in prav zaradi te obsedenosti ne morem odstranit enga srebrnega prstana, pa čeprav je mesečev kamen v njem že odkrušen.... in prav zato so mi ful všeč vse te prosojne prelivajoče zavese, ki so prišle na trg v zadnjih dveh letih....nimam jih sicer doma....sam pa ful odreagiram nanje, če sem v kakšni taki trgovini.....pa na steklo tudi....obarvano, mehurčkasto, navadno.....le raznih brušenj v smislu kristala ne sme bit na njem....to moti moj občutek za svobodo vode..... ahhhhh....barve........do konca zaljubljena vanje....brez možnosti ozdravitve od te trajne okužbe...... 1 9 6 doma pa še kar:črna, temno modra, rdeča......v tem slogu..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2006 hah...sem razmislila o tehle prosojnih vodnih barvah....zanimiva zadeva. od nekdaj so me privlačili kristali, ki so se mavrično prelivali....ne morem se odtrgat od njih....sploh prosojni so mi super.....zato pa definitivno padem na mavrični mesečev kamen in opale....za se potopit vanje in tam ostat...nor občutek....in prav zaradi te obsedenosti ne morem odstranit enga srebrnega prstana, pa čeprav je mesečev kamen v njem že odkrušen.... in prav zato so mi ful všeč vse te prosojne prelivajoče zavese, ki so prišle na trg v zadnjih dveh letih....nimam jih sicer doma....sam pa ful odreagiram nanje, če sem v kakšni taki trgovini.....pa na steklo tudi....obarvano, mehurčkasto, navadno.....le raznih brušenj v smislu kristala ne sme bit na njem....to moti moj občutek za svobodo vode..... ahhhhh....barve........do konca zaljubljena vanje....brez možnosti ozdravitve od te trajne okužbe...... 1 9 6 doma pa še kar:črna, temno modra, rdeča......v tem slogu..... Pa meniš, da je kdo, ki te okužbe nima? lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 vijolčna (se mi zdi, da mi poleg črne in živo rdeče najbolj paše) 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 8. januar 2006 vijolčna (se mi zdi, da mi poleg črne in živo rdeče najbolj paše) 858 Ma ja Mačona Vedno več bo črne in modre v 2006! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Uf, moja prva št. je 2 (7 9) in to je črna in zelo veliko sm v črni....skoraj ni dneva. To so večinoma hlače. Sicer potem to kombiniram s kakšnim živim puloverjem rdeče ali oranžne barve, ampak vseeno sem pretežno črna. Pa tudi lasje so črni. Sej to ni slabo, a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Pa meniš, da je kdo, ki te okužbe nima? lp, Vojko hm...dobro vprašanje. bi rekla, da se zna zgodit, da ne. poznam ljudi, ki se sicer oblečejo po občutku, vendar jim barve same po sebi niso tako pomembne, da bi uživali, ko jih gledajo... danes: črno, jeans in svetlomodro.... počutje: ok 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelcamarelca 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 hm, počutle dobro, psiha zelo mirna, umirjena voda - prava bonaca! 1 6 9 oblečena v črno - z dodatkom olivno zelene. Doma. Grem ven, spet v črnem. klasika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Ma ja Mačona Vedno več bo črne in modre v 2006! lp, Vojkosaj sem verjetno že pisala kaj o mojem odnosu do črne. tako je: ali sem vsa v črnem in se počutim totalno cool, drugih barv niti povoham ne, potem pa pride obdobje, ko je ne prenesem ne na sebi, ne v svoji okolici. to se ponavlja v periodah.modra - maram predvsem svetlo modro in turkizno, določeni odtenki me pa prav odbijajo. dolga leta nisem prenašala modre in nisem imela niti ene cunje v modri barvi. občasno mi je všeč tudi temno modra, celo paše mi, taka bolj slivova. danes pa spet črna in vijolčna in se že kar utesnjeno počutim v tej kombinaciji, najbolj bi mi zdaj sedla svetlo zelena. 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 9. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2006 Uf, moja prva št. je 2 (7 9) in to je črna in zelo veliko sm v črni....skoraj ni dneva. To so večinoma hlače. Sicer potem to kombiniram s kakšnim živim puloverjem rdeče ali oranžne barve, ampak vseeno sem pretežno črna. Pa tudi lasje so črni. Sej to ni slabo, a? Tvoje barve uspeha so temno rdeča, vijolična, oranžna... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Danes si pa zvezda! lp, Vojko A da sem bila zvezda...joj nic se na spomnim... Vojko katere barve so pa zame dobre....no zadnje čase me zelo svetlo zelena in oranžna privlačita....drugače pa nosim zelo veliko modre predvsem svetlo modre.... 481 Lp in srecno... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelcamarelca 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 ja, danes dobro počutje - sem 1 6 9 hm,. še naprej oblečena v črno, vendar sem si kupila majico živo rdeče barve... to je korak naprej, ne? me je prav pošteno pritegnila! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 uh me ze dolg ni blo tu, ciao Vojko in vsi! se fockam, k sem glih v svojih barvah pa sem vidla osvezeno.torej, sem oblecena v zelene hlace in v rdecezeleno majico.pocutje, dbest. (9 4 1) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Danes smetanovo bela in črna...počutje kul481 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Tvoje barve uspeha so temno rdeča, vijolična, oranžna... VojkoHvala...bom upoštevala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 živjo Vojko! tudi jaz se te tako kot amis oblačim pretežno črno, zadnje čase pa me vleče proti temno vijolični. najbrž v tem kontekstu ne pomeni uspeha.ali pač? Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2006 živjo Vojko! tudi jaz se te tako kot amis oblačim pretežno črno, zadnje čase pa me vleče proti temno vijolični. najbrž v tem kontekstu ne pomeni uspeha.ali pač? Andromeda Rad ti bom odgovoril, ko mi podaš tvoje KI znake ali rojstni datum. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 pozdravljen! moji najlubši barvi sta črna in zelena; takšna je tudi barva mojih oblačil. katere so barve mojega uspeha?rojstni datum: 15.1.1981. lep dan*** Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Po dolgem času oblečena v črno pa moder jeans Počutje: poskočno 1 9 6 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Andromeda Rad ti bom odgovoril, ko mi podaš tvoje KI znake ali rojstni datum. Lep pozdrav, Vojko ooops:) 8 1 3 so moja števila. zakaj mi je vijolična nenavadna? ke se sicer oblačim bolj v zemeljske barve.hvala za odgovor in lep pozdrav!!! Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2006 pozdravljen! moji najlubši barvi sta črna in zelena; takšna je tudi barva mojih oblačil. katere so barve mojega uspeha?rojstni datum: 15.1.1981. lep dan*** Druidka Tvoja barva uspeha je rumena. Tudi zlato se rumeno sveti ! lp, Vojko živjo Vojko! tudi jaz se te tako kot amis oblačim pretežno črno, zadnje čase pa me vleče proti temno vijolični. najbrž v tem kontekstu ne pomeni uspeha.ali pač? Andromeda 8 1 3 Tvoja barva uspeha je temno modra.Vijolična pa najbrž zato, ker si še pod vplivom vijoličnega ognja - posebej ta mesec. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 [Andromeda 8 1 3 Tvoja barva uspeha je temno modra.Vijolična pa najbrž zato, ker si še pod vplivom vijoličnega ognja - posebej ta mesec. lp, Vojko hmmm... temno omdre imam pa zelo malo v omari... bo treba u shopping:) hvala vojko!!! lp, andi Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Vojko živjo a mene si pa kr pozabu ....Lp 481 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.