spelcamarelca 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 hm, presenetljivo! Številke 1 6 9 najprej sem cel dan paradirala v svetlo modri pižami (nebeško modra!!!) sedaj sem se oblekla za ven - moder jeans, vijoličen pulover (spodaj črna majca,ampak to ne šteje) PRESENETLJIVO ZA MENE, KI NONSTOP PARADIRAM V ČRNEM!!! Bogve zakaj?!? razpoloženje čudno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2006 Vojko živjo a mene si pa kr pozabu ....Lp 481 Verjameš ali ne, zate pa sta barvi uspeha srebrna in siva. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Verjameš ali ne, zate pa sta barvi uspeha srebrna in siva. lp, Vojko Potem tud srebrn nakit pomaga??? Hvala Vojko Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelcamarelca 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Barve uspeha??? Kater so moje? Biom takoj nehala v črnem hodit ! številke 1 6 9 pa najlepša hvala vnaprej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2006 Barve uspeha??? Kater so moje? Biom takoj nehala v črnem hodit ! številke 1 6 9 pa najlepša hvala vnaprej! Tvoja barva uspeha je beige - vsi odtenki. Se mi zdijo čisto ok tudi črna, rumena, zlata lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelcamarelca 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 beige???? saj nočem bit nehvaležna, ampak beige... o moj bog... nikoli nisem nosila! To sploh ni barva! Črna super zlata super rumena super, rada imam vse sončne barve (oranžna vsi odtenki, rdeča vsi odtenki). Modre ne maram. Hm? kaj praviš na to? Vsekakor hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2006 beige???? saj nočem bit nehvaležna, ampak beige... o moj bog... nikoli nisem nosila! To sploh ni barva! Črna super zlata super rumena super, rada imam vse sončne barve (oranžna vsi odtenki, rdeča vsi odtenki). Modre ne maram. Hm? kaj praviš na to? Vsekakor hvala. Maraš ne maraš Še enkrat sem preveril. Drži. Seveda so zelo dobri tudi prav vsi nežno rumeni odtenki. Lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelcamarelca 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 huda bo Vojko, huda... nikoli v življenju nisem nosila teh barv... to pomeni sedaj začet počasi menjat stil, garderobo, hm... mogoče je treba začet počasi s kakim detajlom v tej barvi, z zlatim (saj to je tudi rumena, ne?), rumenim....... Huda bo... po 20 letih pretežno črnega... Vsekakor hvala. Vem malo več. Torej če obstajajo barve uspeha, potem obstaja tudi kontra - barve neuspeha, barve ki NISO za človeka? Če ja, kaj to pomeni zame? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2006 huda bo Vojko, huda... nikoli v življenju nisem nosila teh barv... to pomeni sedaj začet počasi menjat stil, garderobo, hm... mogoče je treba začet počasi s kakim detajlom v tej barvi, z zlatim (saj to je tudi rumena, ne?), rumenim....... Huda bo... po 20 letih pretežno črnega... Vsekakor hvala. Vem malo več. Torej če obstajajo barve uspeha, potem obstaja tudi kontra - barve neuspeha, barve ki NISO za človeka? Če ja, kaj to pomeni zame? Kakšna barva je, če ni črna? Kakšna barva je, če ni bela? Kakšna barva je, če ni turkizna? Vsak človek ima v sebi mnoštvo energij. Nekateri organi so bolj sprejemljivi za ene vrste energije, drugi za druge.Nekatere barve so tiste, ki pospešijo krogotok energije v našem telesu - to je barva uspeha. In seveda ni nujno, da je to vedno ista barva. Je pa glede na našo energijo barva uspeha tista, katera nam daje največ. lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 jaz pa sem spremenila barvno paleto, sploh ne vem kdaj - zadnje čase nosim beige, rjava, rdeča (opečno rdeča - v tej se super počutim), roza, zelena, modra... iz črne, bele, modre je nastala čisto druga paleta... najraje sem v črno roza kombinaciji, rjavo roza, črno rdeča, jeans v kombinaciji z vso to barvno lestvico... perilo - hm bela, svetlo zelena, roza, rdeča in črna le redkokdaj... 178 na broju aja trenutno modra roza, počutje usmerjenost vase, ne slabo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 21. januar 2006 jaz pa sem spremenila barvno paleto, sploh ne vem kdaj - zadnje čase nosim beige, rjava, rdeča (opečno rdeča - v tej se super počutim), roza, zelena, modra... iz črne, bele, modre je nastala čisto druga paleta... najraje sem v črno roza kombinaciji, rjavo roza, črno rdeča, jeans v kombinaciji z vso to barvno lestvico... perilo - hm bela, svetlo zelena, roza, rdeča in črna le redkokdaj... 178 na broju aja trenutno modra roza, počutje usmerjenost vase, ne slabo.... Seveda Ksenija Še bolj 'pisana' boš v letošnjem letu. Skoraj nobena barva ti ne uide! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 koncno mam dost zelene (*sem tud tu vidla, da sem 3 leta jamrala, dokler ni bla moderna ).. no in dons:rdeca majca, zelene hlace.pocutje - izvrstno! () (9 4 1) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2006 Pozdravljen Vojko Kater pa so moje barve, barve uspeha? In kje oz. kako pogledaš katera barva ti ustreza na določen dan? 4-9-9 Hvala Valkira Če si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Tvoja barva uspeha sta rumena pa tudi temno rjava in njuna kombinacija. Da pa bi vedela, katera barva uspeha ti ustreza na določen dan, pa se mi zdi najboljše, da se prepustiš občutku. Najboljše se mi zdi kombinacija, katera olajša pretok energije preko vseh petih elementov.Da bi vedela to, pa je dobro vedeti pravila pretoka energij, poznati letni, mesečni in dnevni KI koledar,teorijo petih elementov in še nekaj drobnih stvari. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2006 Nič kaj všečne barve... morda mi pa še postanejo všeč... hvala Štirice imate običajno dober občutek za stil, tako da se prav gotovo okusno oblečete - razen takrat, ko se nalašč oblečete drugače! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelcamarelca 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 ok - po Vojkovi sugestiji, da je moja barva uspeha predvsem beige, pa rumena, sem šla pregledat svojo garderobo - 99% črnega, nekaj belega, dve tri štiri stvarce rdeče oranžne, nekaj "sivomaslinaste boje" in 1, z besedo ENA beige majca in NIČ rumenega... Glede na trenutno finančno stanje, še nekaj časa ne bom mogla zamenjati barv... je pa res, da od včeraj paradiram v tisti eni bogi stari beige majci... No, pa lep dan želim vsem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 js sem najbol srečna če imam kaj rdečega...pa čeprav so to samo zokni me pa zanima kakšna je moja barva uspeha 8.11. 1974 ker se mi ne da brskat po forumu, me zanima kak sploh prideš do ki znakov Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 178svetlo modra, črna rozapočutje - malce sem se oddahnila glede enih zadev, druge me še bolj bremenijo, tretje mi gredo na jetra, četrte me ne ganejo več... kakšno razpoloženje že? sej gre Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jabolček 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 3, 5, svetlo zelena... danes pa sem vsa v sivih barvah Fajn stran drugače, zanimivo Citiraj Bilo je prijateljstvo,ki je postalo skrivnost...bili so kraji, kamor se ni moč vrniti... bile so laži, ki jih je bilo potrebno izgovoriti... in bila je resnica, ki je ni bilo mogoče zanikati (brokeback mountain) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2006 3, 5, svetlo zelena... danes pa sem vsa v sivih barvah Fajn stran drugače, zanimivo Hvala 'Jabolček' Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NajStnIca 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 js pa mam rdeč pulover in črne hlače. kr neki saj vem:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2006 js pa mam rdeč pulover in črne hlače. kr neki saj vem:) In, ko bi mi povedala rojstni datum, bi ti lahko povedal tvojo barvo uspeha Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 kavbojke, bež majčka vojko kak pa prideš do barve za uspeh js mam 828 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2006 js pa sem danec cel v oranžnem biti ali ne biti(piti ali ubiti)...to je sedaj vprašanjein moje prvo pravilo in spoznanje:več ko se učiš več lahko pozabiš,manj ko se učiš manj pozabiš in če se nc ne učiš ne moreš tud nč pozabit! Bravo! Se strinjam z besedilom tvojega podpisa - z enim predpogojem: Velja, kadar čisto nič ne veš. Mej se fajn, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Ojla Vojko! Vsemogoče sem te že spraševala, nikoli pa nisem še vprašala, katere so moje barve? 1 - 3 - 3 Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2006 Ojla Vojko! Vsemogoče sem te že spraševala, nikoli pa nisem še vprašala, katere so moje barve? 1 - 3 - 3 Oona Verjameš ali ne - rumena! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.