Vojko 15. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2006 ORANGE ...ultimately.... I feel like a 7 years old child!! =) Oh, nooooo!I am 7 years young child! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alice in Wonderland 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 ..., pol pa young no Vojko Citiraj Sleeping with Andy Warhol! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 ...lepo vas že daje pomlad..... črno in belo.......mal bi zaspala....al pa vsaj zginla iz službe....pritisk pada, se pozna....vsaj pri nas.... 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 dopoldne: vijola, črna.popoldne: vijola, temno modra, smaragdna. počutje: solidno. 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 temno modro, umirjeno roza, počutje prav prijetno 828 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 temno zelena, črna, turkizna. počutje: fantastično. 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 včeraj imela zelo pester in dinamičen dan, v katerem se je paleta počutja menjala kot aprilsko vreme (odvisno s kom sem se v tistem trenutku nahajala)oblečena v črno, rjavo ter plašč marelične barve (al je bolj roza vijola )danes - orange, belo, razpoloženje še neznanka dneva 178(s)mejte se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 temno modra rdeča še vseeno me malo moti rdeča barav, pa nimam pojma zakaj..mogoče ker sem jo ene 3 leta enostavno oboževala in jesedaj čist preveč... 828 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 Ooooo, hvala Andromeda To je lepo, da se vse več ljudi zaveda pomembnosti svojega okolja in svojega razmišljanja... No in tiste, katere KI 9zvezd res zanima, je skoraj pred vrati že nov dvodnevni Tečaj, seminar, delavnica in tam se res lahko naučiš (ti ali tvoja mama - ali obe) vse kar potrebujeta zase v vsakdanjem življenju. Pa še Feng Shui bo potem lažji. Lep pozdrav obema, Vojko hvala Vojko za povabilo ampak trenutno mi čas ne dopušča. Se bom pa potrudila da do konca leta obiščem kak tvoj seminar, pa še mami bom prepričala, da ne bi+o skos sama doma drugače sem pa v črnem... non stop. pa če si že kej drugega oblečem, se pol predno grem od doma preoblečem nazaj v črno. mi paše. lep pozdrav!! Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 danes bila v trukizni in črni in 1. v življenju sem mela učke namazane z modrim senčilom - prav paše mi, kdo bi si mislil. počutje: fantastično. 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 črna, temno modra. 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelcamarelca 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 ja jaz tudi kar črna pa črna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 temno modra, turkizna, črna, vijolčna - nič novega. 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 svetlo modra, temno modra 828 od kar sem bila na reiki terapiji, me rdeča barva spet ne moti Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 178dopoldne belo rdeče perilo, rdeč pulover, rjave hlače, črne škornje, črna jakna... počutje - svet je mojpopoldne belo perilo, črne nogavice, rdeč pulover, rjavo krilo, črne škornje, črna jakna, počutje- pazi se 178 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 temno modro, rdeče kljub grdemu vremenu zelo dobre volje(svet je moj) 828 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 včeraj in danes: črna.počutje: včeraj OK, danes turobno. 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 rdeca majica in temno zelene hlace445 Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 če že tak trdiš.... sicer pa morš napisat datum rojstva al pa si zračunat ki cifro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 sive hlače, zelena majica in zelen brezrokavnik ... počutje = energično 9-9-5 Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2006 sive hlače, zelena majica in zelen brezrokavnik ... počutje = energično 9-9-5 Kako ne bi devetka 'energično' v tem mesecu, posebej, ko se je svet končno pričel premikati, ali ne? Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 temno modra, roza..počutje 828 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 črno, črno, črno....nekaj vijolične in roza, srebrn nakit..... počutje: ok....bi bilo še bolje, če me ne bi čist zasuli v službi......pa pogrešam sonce in toploto.... 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 svetlo zeleno, temno zeleno, crna.pocutim se malo odsotno, zbegano, pa tako nekako otopelo.445 Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 danes sem spet bila vsa v črnem - mislim, da to ni bilo OK na tak dan.mi je pa blazno všeč zadnje čase modra in turkizna. včasih modre nisem prenesla, zdaj pa jo včasih kar močno pogrešam, ker je očitno še vedno nimam toliko v omari kot je potrebujem.858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.