Ksenia 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 178 rdeča, rjava, oranžna...počutje - predajem se, ne da se mi več, brezveze mi je, škoda energije za ves folk itd itdupam, da sem samo še danes v tem štosu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 črno mini krilo, roza majčka počutje: zaspano, utrujeno, brez energije 995 Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 kavbojke rdeca majca crn pulover to mam najraj pocutje: zaspano utrujeno dolgocasno Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2006 kaj bo pa po 6. aprilo dans modra in oranžna....napidirana, kjub kratkemu spancu 828 Po 4. aprilu (pardon) bo nov mesec, kateri ima enako energijo kot leto! To pomeni spremembo ravnovesja, katero je sedaj, vsaj v prvih dneh... Torej tudi oblačila drugačnih barv... Lp, Vojko kavbojke rdeca majca crn pulover to mam najraj pocutje: zaspano utrujeno dolgocasno Emzi KI: 6 4 7 lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Jaz danes v crnih hlacah, nezno modri bluzi, spodnje perilo v roza in lahno rdeci barvi, pocutje dopoldan ok, popoldan pa , ljudje sitni, osorni, nesramni .. , komaj cakala, da pridem iz sluzbe. Sedaj zopet nezno, umirjeno, sexy Mojca 234 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 oblečen v modro pižamo, ogrnjen v deko pa za kompom sedim Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2006 oblečen v modro pižamo, ogrnjen v deko pa za kompom sedim Dobro jutro Mihaelos KI 6 2 9 lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 modra, rjava, oker in rdeči zokni počutje..sončno 828 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Počutje: fantastično! Današnje barve: od temno modre do svetlo modre + vijolično senčilo za oči 1 9 6 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Živjo Vojko! Vstala od mrtvih hihi Včeraj cela v rdečem komplet s spodnjim perilom in nogavicami. aja, modre jeans hlače sm mela. Počutla sm se kot da me bo razgnal od energije, čeprav sm ful slabo spala, pa še opravkov sem imela cel kup. Danes pa spet črna. Ampak samo oblačila, počutje pa je zeleno lep pozdrav! Andromeda, 8 1 3 Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelcamarelca 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 ponedeljkovo razpoloženje - v bistvu vem, kaj vse me čaka in zato sem globoko v sebi nervozna, ne, boljše, nemirna, ampak nekako rabim zbranost in umirjenost. Morda zato oblečena v črno. Vse. Rigorozno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mani 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Pozdravljen,Vojko in vsi ostali ! Jaz sem danes oblečena v črno barvo,opažam,da izbiram črno barvo kot vodilno že od petka dalje,čeprav je moje razpoloženje vse prej kot črno,imam namreč veliko energije,precej se smejim,se družim s prijatelji ,se zabavam,veselim. Danes sem sicer že imela v rokah rdečo bluzo,pa mi ni potegnilo,pa ne vem kako to. Lep pozdrav ! mani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mani 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Pozdravljen,Vojko in ostali ! Če še včeraj nisem bila razpoložena za rdečo barvo,moram povedat da danes sem.Na mojih oblačilih prevladuje rdeča barva ( no bolj bordo rdeča ),počutje pa je nespremenjeno od včeraj,ko sem izbrala črno.Izgleda,da barva oblačil v tej moji fazi,v kateri se nahajam,nima večjega vpliva name. Lep pozdrav ! mani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 31. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2006 Pozdravljen,Vojko in ostali ! Če še včeraj nisem bila razpoložena za rdečo barvo,moram povedat da danes sem.Na mojih oblačilih prevladuje rdeča barva ( no bolj bordo rdeča ),počutje pa je nespremenjeno od včeraj,ko sem izbrala črno.Izgleda,da barva oblačil v tej moji fazi,v kateri se nahajam,nima večjega vpliva name.Lep pozdrav ! maniMani Zelo pisana in hitra sprememba! In katera so že tvoja KI števila? LP, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Rdeča črna4 8 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 Siva rdeča.4 8 1 Sonce, ljubezen, mir. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 jeans, turkizno modra, rjava v pričakovanju jutrišnega dneva 828 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mani 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Pozdravljen,Vojko ! Danes sem oblečena v kombinaciji rdeče - črno,počutje in razpoloženje pa spet na višku. Moja števila so 2 9 7 ! Pozdrav od mani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Wind girl 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Rjava, bela in zelena. Počutje dopoldne super - šla brat knjigo na sonček (dokler se ni ulilo...) 1 8 7 lp vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 copati za po hiši, kavbojke wit boy, črn malce oprijet puli, čez rjava jopca. Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 31. julij 2006 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2006 Sončno rumena srejcačrne hlačečrna kravata 629 Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 FORUM SO HOTELI UNIČITI!!! in naših postov zadnjih treh mesecev ni več zato bom ponovno vprašala... kako to, da se v moji omari nabirajo za poletno sezono večinoma le bele ali modre stvari? no, sicer sem trenutno oblečena oranžne kratke hlače, siva majca, ampak le zato, ker sem prosta in pospravljam doma... ko bom šla ven, bom 100% skočla v bela ali modra oblačila pjotra 674 Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 31. julij 2006 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2006 FORUM SO HOTELI UNIČITI!!! in naših postov zadnjih treh mesecev ni več zato bom ponovno vprašala... kako to, da se v moji omari nabirajo za poletno sezono večinoma le bele ali modre stvari? no, sicer sem trenutno oblečena oranžne kratke hlače, siva majca, ampak le zato, ker sem prosta in pospravljam doma... ko bom šla ven, bom 100% skočla v bela ali modra oblačila pjotra 674 Ha, Pjotra Kje misliš, da bi lahko našli najbolj avtentičen odgovor na tvoje vprašanje?Morda pri tebi? Sicer pa je 6 pod vplivom bele prsti 87 pa je letos pod vplivom vijoličnega ognja 9 (tudi bela in črna) Mogoče pa sta ti bela in modra tako strašansko všeč, ker te spominjata na .... Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Ha, Pjotra Kje misliš, da bi lahko našli najbolj avtentičen odgovor na tvoje vprašanje?Morda pri tebi? Sicer pa je 6 pod vplivom bele prsti 87 pa je letos pod vplivom vijoličnega ognja 9 (tudi bela in črna) Mogoče pa sta ti bela in modra tako strašansko všeč, ker te spominjata na ....Lep pozdrav, Vojkoja, se strinjam - glede modre morje za belo pa nisem bila več tako prepričana... tnx, vojko Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Vojko!!!!!! Samo da sem bila na morju....že mi paše samo Bela in spet bela barva..s kančkom črne....... 995 Hvala Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.