Amis 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 belo modro že nekaj dni.....v obdobju, ko mi je nekam vseeno za barve.... počutje: hm....vse hkrati... 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 bela srajčkamodre kavbojke pa iz dneva v dan se počutim bolje 995 Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Svetlo modra in bela počutje... zaljubljenoo 445 Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 no, danes za spremembo modre kavboje in roza pulover počutje - še testiram 674 Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 9. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2006 no, danes za spremembo modre kavboje in roza pulover počutje - še testiram 674 Hoj Pjotra! In koliko "modrih kavbojev" si si omislila za danes!? #$%$# Ma ti je gotovo dobro, samo pravega kavboja izberi - ali jih boš imela kar ves čas nekaj na zalogi! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 a si ti malo žleht, a? no, sicer pa se res fajn počutim Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 9. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2006 a si ti malo žleht, a? no, sicer pa se res fajn počutim Pjotra Ali je tebi "žleht" in "nagajiv" isto? Nagajiv - ja sem! Kajti "žleht" je zame zelo hud izraz in tašne naravnanosti SPREJMEM NE! Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 mal nagajiv, ker odgovarjaš samo Pjotri Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Pjotra Ali je tebi "žleht" in "nagajiv" isto? Nagajiv - ja sem! Kajti "žleht" je zame zelo hud izraz in tašne naravnanosti SPREJMEM NE! Lep pozdrav, Vojkoojej , vojko, men je pa besedica žleht ful všeč in niti malo negativna - lahko bi rekla, da mi isto pomeni kot tebi nagajiv imam rada žleht (ups. nagajive) ljudi audente ti pa ne bodi faušna Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 zdaj pa sem ful zaspana postala - pa ne vem al so to kavbojci, ki smo me zmučli al je to roza barva? Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 9. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2006 mal nagajiv, ker odgovarjaš samo Pjotri Pjotrin avatar je brez oblačil, tvoj je pa samo malo razgaljen! Lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 jeans in bež počutje sita sem vsega še dva dni pa grem nalepš 822 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Živijo lenka1975 Klarus ti je dala navodila, da zadeve pogruntaš.No, napišem ti tukaj, ker si povedala nekaj več. Hvala Klarus Lenka tvlubi 4 1 8lenka 7 7 5 Tvoj lubi je ta mesec 'padu v vodo'. Ta energija mu načelno paše, a mu ne paše letna. Glavobol pa je dobil najbrž zato, ker je dobilful 'injekcijo ' energije. Kajti v preteklem mesecu se je precej izmozgal, kljub temu, da je najbrž rekel, da se ima fajn. Konec meseca pa je imel že vsega poln kufer. In čemu si se rodila ravno na Silvestrovo? Lep pozdrav, Vojko HVALA za odgovor Na silvestrovo?Ja ka pa vem, beje sem že zamujala, tako, da je že moralo tako bit, imam občutek, da sem se rodila malo tu malo tam, in skozi mi že gre tako, nikjer nisem potem zadovoljna do konca,vedno se mi zdi, da manjka češnja na vrhu,tudi, ko je vse super. no, moja oblačila so že par dni bolj v črni, mi naenkrat spet ful paše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Bela.481Počutje odlično. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 modra/opečnato rdeča 674 počutje - nedefinirano (no, šefica mi para živce, ampak to mi jih tako in tako vsak dan, pa ne samo meni ) vojko, zakaj jaz ne zaznavam sprememb če sem v različnih barvah? Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 10. avgust 2006 modra/opečnato rdeča 674 počutje - nedefinirano (no, šefica mi para živce, ampak to mi jih tako in tako vsak dan, pa ne samo meni ) vojko, zakaj jaz ne zaznavam sprememb če sem v različnih barvah? Pjotra To vprašaj sebe. Ti veš! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 jeans in bež počutje sita sem vsega še dva dni pa grem nalepš 822 modra srajčka in jeans pa fulll sita vsega še dva dni pa grem na lepš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 jeans in rdeča..še malo pa gremooooooočist na spitu, čeprav skor ni več moči( 26 dni neprekinjeno delala )...sam dopust me še gor drži 822 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 Pjotra To vprašaj sebe. Ti veš! lp, Vojkone pa ne vem. če bi vedela ne bi tebe vprašala Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 in vse odgovore sveta morš dobit na zlatem pladnju v ovojnici, da samo prebereš in veš malo se potrudi, preberi kako zadevo in sama sprobavaj..tak se najlažje naučiš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 in vse odgovore sveta morš dobit na zlatem pladnju v ovojnici, da samo prebereš in veš malo se potrudi, preberi kako zadevo in sama sprobavaj..tak se najlažje naučiš Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 Kavbojke, pa svetlo modra majica .....bolj natančno turkizna razpoloženje mi zadnje čase niha gor pa dol pa gor in dol... 3 5 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 Temno moder jeans in rdeča majica.Počutje- lahko bi bilo boljše. lp, Lana427 Oblekla še belo jopo, šla na obisk, pestovala malo dete..., skratka, počutje zdaj, neprimerno boljše Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 jeans, nežno zelena in rdeča jopica počutje 822 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 rjavo-modro krilo rjava majčka 995 počutje super Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.