Mick 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Ja, zadnje čase pogosteje nisem. Pogosto pa sem, rad imam črno. a spodnjice tud Tud. Oprijete boksarce Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Čovek sa stilom Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Čovek sa stilom Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 za nič od tega se ni za bat za eno poskrbi služba za drugo lev za tretjo pa škorpijoni Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 jutro črno spodnje perilo.. 288 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Tud. Oprijete boksarce Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Svetlo modro, bela, roza in pikica svetlo zelene.... dobre volje....grem novim dogajanjem nasproti 656 Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 jeasn, svetlo zelena majčka, živo rdeča jopica prekipevam od energije 822 sam zdej ne vem al je to vpliv tušeranja z energetskim milom, kjer si v nulo spucaš auro al to, da sem spet po dooooooooooolgem času začela izdelovat mandalo...al?? al pa kr lepo vse skupaj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 črna majica, rumena majčka, vojaško zelene hlače... počutje-zaspano 813 Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 danes spet čisto črna ... pa noro fajn rdeče lase počutim se čist 225 Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 jeasn, svetlo zelena majčka, živo rdeča jopica prekipevam od energije 822 sam zdej ne vem al je to vpliv tušeranja z energetskim milom, kjer si v nulo spucaš auro al to, da sem spet po dooooooooooolgem času začela izdelovat mandalo...al?? al pa kr lepo vse skupaj rdeča rdeča pomaga Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 jeans, roza majčka in rdeča jopicanimam pojma kaj dela roza na men..ko pa nisem glih pristaš te barve 822 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 kavbojke...turkizni pulover... 353 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 modra majica pa črni spodnji del trenerke... ja, sej vem da modra pa črna ne pašeta glih skup, sam men je fajn 813 Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 včeraj: črno krilo, majica barve jajčevcev, roza cekarček, zapestnica z roževcem, obesek iz lapis lazulija, stekleni modri uhani. danes: trenutno črna. pol bo pa taka modra kot je letos moderna, ni temna ni svetla in tko malce zbledela - v glavnem štrikana oblekica v tej barvi čez črne hlače. obožujem modro! 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 modra majica pa črni spodnji del trenerke... ja, sej vem da modra pa črna ne pašeta glih skup, sam men je fajn 813kje si pa to pobrala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zmajcek 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 crno plava trenirka zame najlepsa barva skupaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 dans sem čist hipuzlasto oblečena. modre kavbojke, ena taka pisana majčka z rokavi na zvonc in stisnjena v pasu, petrolejsko zelen reklc, zelena torba in platnu podobnega materiala, okol vratu ogrlica iz rumenih in zelenih korald - parvi hipi sem. počutje: mal mi manjka energije, ampak drgač pa fantastično! 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 jeans, bež majčka, črna jopica...nekam leno se počutim..nič se mi ne da 822 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 zadnje dni večinoma zelena, modra in vijolična z malce črne - v kombinaciji vseh teh barv naenkrat seveda. hm, ugotavljam, da res - modra, zelena, vijola - to je moja najlepša kombinacija. mam zdej ene vijolčne hlače nove in si bom za kontro kupila živo rumen pas - upam, da bo kej deloval na pleksus. če se že drugače ne odločim za rumeno, ki mi prinaša srečo. ne morem, nimam volje. to je to. 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Danes mi pa plava hodi telesu Po dolgem času sem dal oči v prvi plan Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Danes mi pa plava hodi telesu Po dolgem času sem dal oči v prvi plan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Gledano na majčko, bela tako imam najraje - zadnje dni pa mi sploh pašejo svetla oblačila ko je takle sonček Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 kaki zelene hlače, nežno zelena majčka malce utrujeno..tali vikend mi je dal vetra 822 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 belo, belo, belo, belo... roza je pa že odveč (pretoplo za jakno)178 počutje - vdano grem v ta dan še naprej.... tok me je potegnil in se mu prepuščam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.