Vojko 13. september 2006 Avtor Prijavi Deli 13. september 2006 Lepo pozdravljeni v jasnem, šumečem, toplem in dišečem dnevu Šele zdajle vidim, da sem si oblekel temno rdečo srajco (tudi temno rdeča je barva ognja). Danes je namreč dan 2 in tako kovina 6 gostuje v hiši ognja! Počutje super. Vojko 6 2 9 Hiše: http://www.tao-si.com/phpBB2/images/smiles/ki5l.GIF Danes pa je dan 2 http://www.tao-si.com/phpBB2/images/smiles/ki2l.GIF in je bela kovina 6 v hiši ognja (9). Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 torej: lahko napišem kar za kakšne 3 tedne nazaj, skoz se menjavajo: vijolčna, roza, zelena, modra, črna (v bistvu še najmanj od teh barv), tu in tam bela. celo mičkeno rumene sem vnesla v garderobo in bom še. danes: temnomodre kavbojke, pisana majčka (zelena, rdeča, modra, oranžna, rumena .... mavrica ) počutje: xrosex 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 črne žametne hlače, vijolčna majčka, živo rdeče nogavice, črni čevlji, zelen žameten blazerček, vijola/rumen/slamnat cekarček, zapestnica iz roževca, obesek iz lapis lazulija, modri uhani. počutje: ne glih fantastično. ne maram megle. 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. september 2006 Avtor Prijavi Deli 14. september 2006 črne žametne hlače, vijolčna majčka, živo rdeče nogavice, črni čevlji, zelen žameten blazerček, vijola/rumen/slamnat cekarček, zapestnica iz roževca, obesek iz lapis lazulija, modri uhani. počutje: ne glih fantastično. ne maram megle. 858 Kje pa ti živiš! Pri nas je SONCE Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Mene pa ze nekaj dni "mece" rdeca ...sem si vceraj kupila celo rdece cevlje ... pocutje super, edino danes zjutraj vsatala z rahlim glavobolom ... pa kar nekaj me je treslo.... cisto cudno... sedaj imam na sebi nezno svetlo modre hlace in iste barve majcko.Spodnje perilo se vedno belo rdece pocutje trenutno super glede na zjutraj ... sem si nastimala CD z eno nezno meditativno muziko, ki me je pomirila Mojca 234 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 dones sem v modri, roza, črni... 196 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Kje pa ti živiš! Pri nas je SONCE Vojkoko sem vstopila v NUK, je bila za moje pojme še megla. ko sem prišla ven, je že bilo sonce. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. september 2006 Avtor Prijavi Deli 14. september 2006 Mene pa ze nekaj dni "mece" rdeca ...sem si vceraj kupila celo rdece cevlje ... pocutje super, edino danes zjutraj vsatala z rahlim glavobolom ... pa kar nekaj me je treslo.... cisto cudno... sedaj imam na sebi nezno svetlo modre hlace in iste barve majcko.Spodnje perilo se vedno belo rdece pocutje trenutno super glede na zjutraj ... sem si nastimala CD z eno nezno meditativno muziko, ki me je pomirila Mojca 234 Mojca Poglej moj včerajšnji post Tvoja osnovna energija je 2 in mesec september je mesec rdeče kovine 7, ko je črna prst 2 v hiši vijoličnega ognja. Vijolični ogenj pa ima več barv. Med drugim belo, črno, temno rdečo, vijola.... hiše: ................................. september http://tao-si.com/phpBB2/images/smiles/ki5l.GIF http://tao-si.com/phpBB2/images/smiles/ki7l.GIF Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 črno modra 822 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 jeans, svetlo zeleno majčko in črno jopicopočutje: komi čakam, da grem na pot 822 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 modro rdeča 196 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2006 Ves v modrem Počutje: modro Vojko 6 2 9 Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 oki jz pa nvem ciFr...vem sam da sm v modro belm črnem... Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2006 oki jz pa nvem ciFr...vem sam da sm v modro belm črnem... onLy Saj bi ti jih izračunal, pa podatka ne najdem. Izračunaj si jih ti http://www.9zvezd.si lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 178bela pa rjava me že neki časa spremljata...počutje- utrujena ampak v sebi mirnaPozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 rdeči zokni(nimam pojma, zakaj me ti rdeči zokni vedno premamijo....sploh se jih ne morem oz nočem znebit ) rjave hlače, bež majčka, svetlo modra jopica, rjav brezrokavnik in rjave teniske rjava in modra sta mi skor čisto pisane na kožo pa rjave do letos sploh nisem kaj preveč maraja 822 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 zelene hlače, oranžna majčka, rdeči pulover in rjavi brezokavnik počutje: v nulo prehlajena in utrujena 822 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 jeans, svetlo modr puli in rjavi brezrokavnik počutje, kot riba v vodsi 822 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 moder jeans, rjava majčka, beli čevlji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AngelOfLight 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 kavbojke, crno/roza superge, svetlo roza pulover in svetlo modra majckami pa take devetzvezdni ki ni cisto jasen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 16. oktober 2006 kavbojke, crno/roza superge, svetlo roza pulover in svetlo modra majckami pa take devetzvezdni ki ni cisto jasen Živ Da spoznaš še svoja KI števila. 30. 3. 1989 KI 2 2 5 Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 zelene hlače, modr pulover meda v glavi, zmeda v srcu http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/s020.gif 822 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Bloody- red! Cifre, sem že nekje pisala, sam se ne spomnem! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 225 si Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lubenica 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 zelene lanene hlače,črn puli,zelena rokavčki jopica,pisane nogavice,črne najkice za aerobiko,pa živo rdeči nohti...vat a kombinejšn... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.