Ksantipa007 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 225 si In kaj naj bi to blo? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 In kaj naj bi to blo? o so zelo občutljivi ljudje, ki pa so zelo stabilni in radi podpirajo v svoji okolici vse tiste, za katere menijo, da delajo za “prave” cilje. Delujejo iz ozadja, pomagajo soljudem in hkrati želijo obvladati vse nitke. Vedno pa nimajo dovolj energije, da bi vse to obvladovali, posebej, če se stvari dogajajo izredno hitro. To pa jim dostikrat zagreni življenje, saj se njihove želje ne izpolnjujejo. Čeprav jih ljudje včasih ocenjujejo za ne preveč inteligentne - ker se pač odločajo šele tedaj, ko so o stvari izvedeli dovolj podatkov, so zelo bistroumni in zelo dobri opazovalci. Vendar pa so lahko utrujajoči, ker neprenehoma kritizirajo tako sebe kot svojo okolico. Kljub temu, da kritizirajo tudi sami sebe, so zelo samozaščitniški. Pri opravljanju dela, se zdi, da so preveč premišljeni in preveč pazljivi. Kar pa naredijo, naredijo zelo dobro, naredijo pa skoraj vse kar si zamislijo, saj se ne vdajo zlahka. Kljub temu, da so svoji okolici v veliko pomoč pri skoraj vsaki zadevi ali opravilu, pa sami ravno tako potrebujejo močno oporo pri odločanju. Njihova stalnost in marljivost jim običajno pomagata, da si najdejo takšnega partnerja. Ko so ti ljudje soočeni z resno odločitvijo - omahujejo - celo takrat, ko točno vedo katera odločitev je prava. Če hočejo biti odločni, morajo imeti podporo samozavestnih in močnih ljudi. Ko najdejo razumevanje in podporo, jim je uspeh zagotovljen. Imajo srečo z denarjem - kadar se obladujejo in znajo ostati hladni. Obnašanje v vsaki situaciji, v kateri so, je močno odvisno od tega kakšno pozornost dobivajo v taistem trenutku. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 U madona tole pa je! Hvala Klarus! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 danes sem se super počutila v jeansu in češnjevi jopici. je bil res dan za temno rožnato ;-) počutje: vse je kul, tko kot mora bit', zaupanje in pozitiva, dobri odzivi drugih ljudi, prijaznost je v zraku LP! 398 Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AngelOfLight 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Živ Da spoznaš še svoja KI števila. 30. 3. 1989 KI 2 2 5 Lep pozdrav, Vojko kaj tocno pa to pomeni?Lp! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2006 kaj tocno pa to pomeni?Lp! AOL Pa ti kdo zna za karkoli točno povedati 'kaj točno pomeni'? Malo bolj natančno lahko najdeš za 2 2 5 opis na spletni strani (klik). Še več pa s študijem. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AngelOfLight 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 2 2 5danes v kavbojkah in crni jopci & roza salupocutim se zaspaaaaano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 jeans, živo rdeča majčka, živo rdeča jopica, rjav brezrokavnik počutje: fali mi energije 822 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Vojko pozdravljen! Že dolgo nobenega glasu od mene.......hudo zasedena. 995 Danes sama eleganca, črn kostim hlačni, bela bluza, vzorčaste nogavice, salonarji Počutje: odlično, samozavestno...damsko energije dovolj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Črno! 225 Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 jeans, svetlo modr puli, rjavi brezroksvnik počutje polna energije ti dve barvi mi letos nenormalno pašeta 822 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Črna kratka obleka, črni škornji, črna leder jakna! 225 Počutim se cool! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 hojla, ne gre sicer za oblačila...ampak meni je bilo zanimivo ko sem opazila da sem v tem tednu nakupila same modre stvari (postlejnina, prti, pogrinjki, preproga...) in nikoli prej me modra barva ni nekaj prevec priegnila... lep dan, p. 6 4 7 Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Kako se izračunajo te številke..647,822?? Vojko, sem šla na to tvojo stran in prišla sam do številke letnice rojstva 5,..Kaj pa še drugi dve številki?? Hvala Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Morena hojla, ce gres na Vojkovo stran, v main meniju zgoraj izberes 9ZKI, ko prides noter izberes letnico rojstva (precitas navodila) in ko si se en nivo noter imas zgoraj desno aktivni napis podznak - klines nanj, zaskorlas malo nizje in izbers odgovarjajoci podatek (razdboje rojstnega datuma) in ekola - imas vse tri stevilke lp, p. Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Morena hojla, ce gres na Vojkovo stran, v main meniju zgoraj izberes 9ZKI, ko prides noter izberes letnico rojstva (precitas navodila) in ko si se en nivo noter imas zgoraj desno aktivni napis podznak - klines nanj, zaskorlas malo nizje in izbers odgovarjajoci podatek (razdboje rojstnega datuma) in ekola - imas vse tri stevilke lp, p. Hvala,pixy!! Moja številka:519 črni puli,jeans hlače,kaki jakna Fajn se počutim zadnje čase predvsem v črni,modri in kaki barvi........... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. november 2006 Avtor Prijavi Deli 14. november 2006 Živ Tole me pa res preseneča! Odkar je nov energijski mesec, nihče ne čuti potrebe,da bi izrazil svoje občutke.... Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 saj občutimo , karmično ...ljubeče....skozi sem v napetih scenah, pa še najbolj neprijetne stvari , mi uspe povedat ljudem z občutno mero blagosti, kakor da je to zadnje kar delam v življenju...kar kopam se v prijetnih energijah...celo bolečine se spreminjajo v slast verjetno se mi meša drugače pa v temno modrem puloverju pa jeans hlačah...perilo bomo pa spustli petica drugač Upam , da boš zadovoljen z odzivom Lep dan ti želim Vojko Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Odkar je nov energijski mesec, nihče ne čuti potrebe,da bi izrazil svoje občutke.... Lep pozdrav, Vojko...itak...enke smo se čist potopile vase.....in v žametno črnino..... 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 kavbojke, rdeča majčka, rjava jopica775 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. november 2006 Avtor Prijavi Deli 14. november 2006 saj občutimo , karmično ...ljubeče....skozi sem v napetih scenah, pa še najbolj neprijetne stvari , mi uspe povedat ljudem z občutno mero blagosti, kakor da je to zadnje kar delam v življenju...kar kopam se v prijetnih energijah...celo bolečine se spreminjajo v slast verjetno se mi meša drugače pa v temno modrem puloverju pa jeans hlačah...perilo bomo pa spustli petica drugač Upam , da boš zadovoljen z odzivom Lep dan ti želim Vojko Lepo, Lia Kar daješ, tudi dobiš - in zdaj dobiš prav takoj. Saj veš! Super! Želim ti, da še naprej uspevaš delovati čim boljše. Lep pozdrav, Vojko ...itak...enke smo se čist potopile vase.....in v žametno črnino..... 1 9 6 Ja, pa se res opazi! Vojko kavbojke, rdeča majčka, rjava jopica775 Hvala Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Hvala zakaj pa zahvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. november 2006 Avtor Prijavi Deli 14. november 2006 zakaj pa zahvala Lenka1975 Zato Lenka, ker se ti želim zahvaliti za objavo. Preprosto. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Danes sem v črnem.. ne, imam še opečno rdeč puli na sebi...Počutje ...OK. 353 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Lenka1975 Zato Lenka, ker se ti želim zahvaliti za objavo. Preprosto. Vojko prijaznost ki ni pogosta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.