Vojko 14. november 2006 Avtor Prijavi Deli 14. november 2006 Danes sem v črnem.. ne, imam še opečno rdeč puli na sebi...Počutje ...OK. 353 Živ, hvala In kako ti teče karmično leto? No, to je bolj retorično vprašanje. Morda pa letni predvid pomaga! Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 karmičo leto ....upam, da ga bo kmalu konec pa da se "spuca" tisto kar se mora. Drugače kar gre ....po tvojem nasvetu za rdečo mi je pa rdeča še všeč ratala Tudi tebi prav lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Lep pozdrav, Vojko!! Upam,da tokrat pokomentiraš tud moj post. Danes sem bla v črnih hlačah,temno rjavi jopci , vijolčni majčki,ter črni jakni.. Počutje:zelo slabo,sovražno nastrojena,zmedena,odsotna,žalostna 519 Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. november 2006 Avtor Prijavi Deli 14. november 2006 Lep pozdrav, Vojko!! Upam,da tokrat pokomentiraš tud moj post. Danes sem bla v črnih hlačah,temno rjavi jopci , vijolčni majčki,ter črni jakni.. Počutje:zelo slabo,sovražno nastrojena,zmedena,odsotna,žalostna519 Pozdravljena Morena Kaj češ. Težka je tale kombinacija 5 1. A ti jo najbrž najboljše obvladaš. Pa si kdaj pomislila, da tisto, kar dajemo - tudi dobimo? Bi ti to lahko vsaj malo pomagalo pri bolj prijateljski "nastrojitvi"? In kako veš, da si odsotna? Po moje - kadar smo odsotni - za to sploh ne vemo. In če se zaveš šele potem. Ali si sploh želiš biti prisotna? Ali misliš, da bi ti zavedanje o tem kaj pomagalo? Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 kavbojke, leopardja majčka, črna jakna, leopardja torba. sem malo prešaltala na rjavo. malo stran od modre, ker mi ta moment ne paše in niti zelena ne preveč, celo vijolčna me odbija. pa črna je spet aktualna. kvečjemu še kje kak pink ali rdeč detajl in to je to. 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 178kavbojke, ostalo črnopočutjevelik primankljaj energije, poudarek na velik....Vojko, lep vikend Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 črna majica, rdeče žametno krilo, dimno sive nogavice počutje osrediščeno,mehko čeprav se skoz fajtam torej čista PETKA 5lp Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 uh kok cajta me ni blo tle. dons sem od glave do pete bordo (pulover in hlace), pod puloverjem pa mam zhivozeleno majcko. (941) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. november 2006 Avtor Prijavi Deli 17. november 2006 uh kok cajta me ni blo tle. dons sem od glave do pete bordo (pulover in hlace), pod puloverjem pa mam zhivozeleno majcko. (941) In vijolični avatar - kar gre čisto skup s časom, kajt vijolična devet je v svoji hiši! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Dbest, se mi je kar zdel, da sem barvno v skladu (sem cist na rdeci spet). Thanx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Živ Tole me pa res preseneča! Odkar je nov energijski mesec, nihče ne čuti potrebe,da bi izrazil svoje občutke.... Lep pozdrav, Vojkoprvo se je praznovalo sedaj pa mam čiščenje blokad iz preteklosti sploh iz otroške in najstniške dobe, tak da sem na enem takem čustvenen toboganu, malo gor veliko dol in obratno...tak da je precej stresno....vse barve so mi simpatične, sploh rdeča..črna mi je pa čisto :xx!: 822 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Vijolična cela . Vbistvu že en tedn kr hlepim po vijolični barvi, najrajš bi se kr zavila cela v eno vijolično rjuho . Ni mi bla ta brava tko ful blizu včasih, zdejle pa če bi lohk bi še vse stene na vijolično prefarbala. Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 spet me pritegne črna, zelena178potapljanje v svoje globine Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 hm ... turkizna ... pa spet turkizna ... pa temno modra ... aja, nogavice nedoločljive barve ... počutje: glavno, da počivam. 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Nobenih sprememb na vidiku , spet in še kr vijolična, indigo, purple.... karkoli podobnega v vseh nijansah Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 jeans svetlo rjava, temno rjava 822 glede na to da sem ta mesec spucala 2 blokadi (no eno še) sem čisto mirna in optimistična rjava in modra sta pa zgleda moje barve tega leta Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica:) 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 (popravljeno) Tud jst mam najrajs jeans pa svetlo in temno rjavo. Roza mi je tud vsec,ampak zadnje cajte jo pa ce se le da kombinirnam s crno,res ne vem zakaj, ampak pomojm mi kr pase. LP775 Dons sm pa v rjavi trenirki , pa v pisanmu (roza,modra, rumena, bela, vijolčna) velurju. Popravljeno 20. november 2006 -> ribica:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Punce (desire in ostale) - napiste se cifrce, k v tem je glih stos. Ich dons vsa v zelenem (razen spodaj mam zivordeco majcko). (149) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Marsa pozdravljena.... se mi samo zdi ali si malo obrnila svoja števila..... drugače pa cela v svetlo modrem z malo roza dodatkov.....zadovoljna in odprta za nova zaznavanja in spoznanja .... M 656 Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
delfin 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 svetlomodre kavbojke in roza puli.od kod pa vam te cifre??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. november 2006 Avtor Prijavi Deli 22. november 2006 svetlomodre kavbojke in roza puli.od kod pa vam te cifre??? Iz spletne strani 9zvezd.comTo je oznaka energije, ki ti je dala pečat ob rojstvu.... Delfin 1 6 9 Lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Zadnje čase ne vem kaj naj oblečem. V ničemer se ne počutim udobno! 225 Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 ah, jaz se sploh več ne obremenjujem z barvami. mam vsega vraga v omari, oblečem, kar mi zadiši. ful si pa želim kupiti kaj živo rumenega (bog ne daj kakšno vaniljevo, koruzno, zenfasto in kar je še tega šita .. :xx!: ). skratka citronasto rumeno. pa čokoladna mi je ful všeč zadnje čase, pa bronasta, pa zlata ... saj vem, to so moje barve sreče, Vojko, kajne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
delfin 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Hvala Vojko za odgovor in moje številke. A mi lahko še kdorkoli pove, kaj te številke pomenijo ali bolje - če se da kje prebrati (da vas ne obremenjujem s tem) naj mi pošlje link na tisto stran. sem iskala na devetzedzni ki, pa nisem nič našla. vsaj meni se zdi tak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. november 2006 Avtor Prijavi Deli 23. november 2006 Hvala Vojko za odgovor in moje številke. A mi lahko še kdorkoli pove, kaj te številke pomenijo ali bolje - če se da kje prebrati (da vas ne obremenjujem s tem) naj mi pošlje link na tisto stran. sem iskala na devetzedzni ki, pa nisem nič našla. vsaj meni se zdi tak. O ti delfinka Spodaj je link. In ko želiš kaj izvedeti - si vzemi čas. Ali pač misliš, da računalnik sam ve kam naj gre. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.