Skoči na vsebino

Barva mojih oblačil danes!

Vojko

Recommended Posts

Vojko! A veš, da imaš nekaj vseeno prav- glede črne. Ampak rdečo imam še raje..ful dobro počutim v njej. Pa v črni tudi no.

Tako- da sem očitno kar precej samosvoja x:Dx x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

Hi-hi....Vojko....sem vztrajen, ne...... x^x ...no torej........svetlo siva obleka, še svetlejše siva srajca, temno siva kravata s črnimi in belimi taknkimi poševnimi črticami, sive nogavice, črn pas, črni čevlji.........9 in 5.... x:)x

Mick

Tudi sam vztrajam

Oblekel sem si rdeče spodnjice, bež polo srajco, temno sil suknjič, bež nogavice, rjave čevlje, rjava jakna in podoben klobuk kot je na mojem avatarju.

lp, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Guest sanjalica

Ja Vojko kam ti pa pašejo rdeče spodnjice x?x x?x x?x (in še brez hlač si x:px )

Sama si jih oblečem takrat, ko se z barvo ujema z barvo oblačil in ko imam menstruacijo.

Hmm...ke kaj naj si jaz sedaj xideax xredx

( xnckrivx ker imam take misli x;)x )

trenutno: uro 21.18 črni svileni spodnji del pidžame in bela majica (das ist alles)

Tudi jaz (2 1 6) vztrajam....

v temno modri trenerki (kominirana s svetlo sivimi črtami), breskovi kratki majici, sivih nogavicah in belim perilom x:Dx

BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO!

Ja Vojko kam ti pa pašejo rdeče spodnjice x?x  x?x  x?x (in še brez hlač si  x:px )

Sama si jih oblečem takrat, ko se z barvo ujema z barvo oblačil in ko imam menstruacijo.

Hmm...ke kaj naj si jaz sedaj  xideax xredx 

( xnckrivx  ker imam take misli  x;)x )

trenutno: uro 21.18 črni svileni spodnji del pidžame in bela majica (das ist alles)

xDDx xDDx x:Dx x:o)x

Ah ja, hlač nisem napisal - sem pa mislil napisat x:o)x - črne!

Meni pa ni važno, da bi se spodnjice ujemale z barvo drugih oblačil (čeravno se - v konkretnem primeru.)

Misli si, kar si hočeš! x8Dx

Upam, da so te misli dobre, lepe, zanimive - se vsaj zabavaš x:Ix

Tvoja trenutna oblačila pa so mi zelo všeč :palec:

Vojko J Kalan

Tudi jaz (2 1 6) vztrajam....

v temno modri trenerki (kominirana s svetlo sivimi črtami), breskovi kratki majici, sivih nogavicah in belim perilom  x:Dx

Nada

Za črne prsti 2, bi bilo ta mesec res čudno, da bi se oblekle v kaj drugega kot barve vode in kovine.

Energija črnae prsti 2 podpira energijo kovin 6, 7 - ta pa podpira energijo vode (kjer se trenutno nahajaš.

Poleg tega imate dvojke izredno močno intuicijo - mar ne?

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Guest sanjalica

Kako ti Vojko ni važno...če se barva spodnjic ujema z barvo oblačil...

Si ves v bež barvi, rdeč polpuli...pa se pripogneš, pa ti izza pasu pokukajo svetlomodre spodnjice z oranžnimi kužki..

:V: :V:

To je..kot če imaš najboljšo trenirko, zraven pa si obuješ mokasine.

Ali da se oblečeš vse IN...nogavice pa udariš čisto mimo... :V:

Se pa res danes zabavam....DOBER DAN...bi temu rekli.

Za črne prsti 2, bi bilo ta mesec res čudno, da bi se oblekle v kaj drugega kot barve vode in kovine.

Že kar mal dolgočasno... pa kaj, ko kar samo leti to iz omare... x;)x x:o)x x:Ix

(252)

Saj bo boljše, Mateja

(malo - v decembru)

Tisti - bolj občutljivi (pa naj to priznajo ali ne), čutijo prihajanje nove letne energije že v novembru - ja, 3 mesece prej. Tako sem opazoval svojega očeta, ki je bil lani in predlani potolčen (9 v kovini 6 in 7 - groza), kako je novembra lani oživel in je sedaj spet poln energije, prav neverjetno.

A na srečo - ko ste si nakupile toliko črnega -bo črna za vas veljala tudi še v naslednjem letu!

Vojko

Vojko J Kalan

Kako ti Vojko ni važno...če se barva spodnjic ujema z barvo oblačil...

Si ves v bež barvi, rdeč polpuli...pa se pripogneš, pa ti izza pasu pokukajo svetlomodre spodnjice z oranžnimi kužki..

:V:  :V:

To je..kot če imaš najboljšo trenirko, zraven pa si obuješ mokasine.

Ali da se oblečeš vse IN...nogavice pa udariš čisto mimo...  :V:

Se pa res danes zabavam....DOBER DAN...bi temu rekli.

Sanjalica

In, če poskrbim, da se ne vidijo!

Ma, nakladam, saj res ne vem..... x^x

Hvala, Vojko

Vojko J Kalan

Sanjalica... danes se mi nekako zdi prav svinčeno težek dan :V:

Mateja... imaš prav... se bom šla kar preobleč v oranžno pižamo, da malo popestrim zadevo x:Dx

(2 1 6)

Saj bo boljše, Mateja

(malo - v decembru)

skor kot novica leta :palec: x8Dx (tud malo je veliko)

hvala!

Mateja

Prav res, nič ne nakladam.

Že v novembru (tam po osmem) bo boljše. Nato gre samo navzgor. Še vedno je dobro paziti na to, da se ne prehladiš, da živiš zdravo in na toplem, da ješ čisto hrano in da si čim manj v dotiku s kemikalijami. Februar 2004 je zate karmični mesec, ko je dobro sebe umestiti v družini in službi, krasno leto za študij, za sanjarjenje in fantastično načrtovanje, za pisanje, branje, sprehode - za odkrivanje vsega tistega, kar se v tebi pojavlja v tem letu - pa se tega še ne zavedaš. V 2004 bo namreč vse to prešlo v fazo sanjarij. Čim več različnih stvari boš presanjala (brez omejitev), čim več boš prečitala, več ko boš meditirala (ali v naravi ali doma) več teh stvari boš odkrila, zato samo veselo naprej, delaj kar čutiš - kot sedaj in naredi tudi kaj zase, kajti srečna si le takrat, ko narediš kaj za druge - a le kako naj človek naredi karkoli za druge, če je preslaboten, če mu je zmanjkalo moči, volje ali potrpljenja - Zato bodi Ti prva na vrsti.

Vojko

Vojko J Kalan

Sanjalica...  danes se mi nekako zdi prav svinčeno težek dan  :V:

Verjamem da zate; če se tako počutiš.

Prepričana sem, da nisi trdoglava kozoroginja s ciframi 9_4_1.

In to je to.

Tu se skriva vsa...nesreča.

Če bom jutri še boljše volje kot danes...potem bom tk ali tk lebdela...

Vojko - ti kar optimistične napovedi zame.

Ti bom bla - xsrcbumx hvaležna.

(za hlačke pa ne zameri...saj se ponavadi res ne vtikam v druge moške spodnjice x:px x;)x )

Sanjalica - in drugi

V času od 5. februarja 2004 do 3. februarja 2005 je vsak od nas pod vplivom "svoje" energije - v svoji hiši, zato je po eni strani to za vse nas dobro, saj se v takšnih pogojih dobro znajdemo.

Po drugi strani je to nekako karmično leto za nas kot skupnost, posebej pa za ljudi rumene prsti 5, kajti v tem času vlada ta energija. Vlada zato, ker je najšibkejša.

No, pa dosti na splošno. Zdaj zate.

Prav zlahka ti povem, da je to zate odlično leto - če boš le upoštevala kakšen namig. Namreč tebi ustreza dinamika, ki jo boš doživljala v celem letu. To je čas, ko bo iz tvojega življenja odšlo mnogo ljudi - prišli pa bodo novi. Čas, ko boš le s preprostim namigom pokazala na svoja pretekla dela - in ti jih bodo priznali. Čas, ko boš vabljena na vse konce in kraje, ko bodo vsi hoteli biti s teboj. To je čas, ko boš ti - RES TI.

Če imaš kakšen kilogram preveč, se ga znebi še letos, potem pa pazi, da ne boš obremenjevala zgornjega prebavnega trakta. Srček mora biti spočit - torej dovolj spanja - in res ti ni treba na čisto vsako "veselico", dobro je razmisliti, kje imaš kaj od tega in ali je več vredno spanje ali ničvredna zabava.

Bodi vedno urejena in točna. V tem letu si na "odru" in vsi te bodo videli. Če boš na primer na sestanek prišla 5 minut prezgodaj - je morda že prepozno.

V tem letu lahko realiziraš - dosežeš svoje večletne namere, ki ti jih do sedaj ni uspelo - če so le srčne. To je leto "navala sreče in slave" - dobesedno.

Vse, kar se ti bo v tem letu zgodilo pa ima trajno vrednost le, če je materializirano. Ko bo leta konec, bo konec uspehov. Ostali ti bodo kostanji v žepu - če si jih nabrala.... tako kot počitnice na morju - bilo je lepo - a zdaj si spet doma. Ostali so le spomini - še barva hitro zbledi....

Zato izkoristi to leto, uživaj.

Vojko

Vojko J Kalan

Mateja... tudi ti spiš v oranžni pižami x?x  x?x

Vojko... nas so učili, da si egoist, če postaviš sebe na prvo mesto  :sori:

(2 1 6)

Nada

Nada!

Daj, prosim, bolše prečitaj, kar sem napisal Mateji - saj velja tudi zate!

Kako lahko kaj narediš za druge - če ležiš bolna v postelji!!!!

Zato moraš najprej poskrbeti zase - saj le tako lahko narediš kaj - za druge!

Dvojke bi tako ali tako ves čas delale za druge - dokler ne padete dol - in kaj potem!?

Najprej vso svojo okolico razvadite, da jim ni potrebno nič delati, ko imate pa slab čas, ko zbolite, ko se dela nabere preveč - pa se okolica čudi, kako to, da niso postreženi. Ali si svojemu otroku naredila dobro, če ga nisi naučila, da naj malo pospravi za sabo? Kdaj si mu dala več?

Vojko

Vojko J Kalan

Vojko!

Cel čas med branjem sem se smehljala...vesela...no, končno tudi Sanjalica pride na svoj račun...in tu in tam pridem po namig k Vojku...in bo res vse OK...

Na sestanke nikoli ne zamujam, kot si napisal...vedno sem tam 5 minut prej  x^x

Kilogramov preveč? Hmmm kvečjemu premalo  x;)x

Na veselice ne hodim...nisem in ne bom... 2x na leto...da, drugače...vedno raje v dvoje...maksimalno v četvoro kakšen čvek, karte...najraje pa solo...v naravi...

Za spanje imam točno določene ure...

Se mi vidi, da sem perfekcionist  :sori:

Potem pa Vojko napišeš...konec. A bi lahko izbrisal tisti stavek, da mi bodo ostali samo spomini (se hecam...napisano ali nenapisano...nič ne spremeni ) ?

Nič kaj mi ne diši...pa jaz po letu 2004 hočem-želim  živeti vsaj še enkrat toliko, kot jih bom dopolnila drugo leto.

Ali vsaj tolažbo Vojko; kdaj spet lahko čakam tako "srčno uspešno" leto?

Hej Sanjalica

Saj nisem rekel, da ne bo nikoli boljše.

Vsako leto je lahko odlično.

Približno takšno pa vsakih 9 let.

Pa le smej se, smeh je zdrav. Boš videla, kako bo dinamično leto, kako boš tudi po zabavah in prireditvah kjer je več kot 5 ljudi. S prijateljicami in kolegi na izletih in seminarjih itn. Obveznosti celo goro, zasedana do konca...... Ampak 9tke imate to rade!

Po letu 2007 naprej pa ti bo tako ali tako šlo samo na boljše - če boš le kolikor toliko pazila nase.

Namreč - če človek vztraja, lahko izniči tudi vesoljne energije - na sebi, seveda.

lp, Vojko

P.S. Kaj nič ne čitaš strani DZK?

Vojko J Kalan

Mateja... :palec: .. tudi jaz bi brez, pa.....

Sanjalica... sem zelo vesela zate x:Dx

Vojko... sem že prej dobro prebrala tisto kar si napisal Mateji in vedela sem, da velja tudi zame.... samo.... hotela sem reči, da se moramo nekateri pač otresti tistega priučenega v mladosti....

sicer pa se lahko pohvalim, da sem ceno svojega življenja dvignila že na 500 SIT :palec: x:Dx :palec:

Sem zadnjič na poti z avtom, po skoraj dveurnem praktično stanju v koloni, zavila na počivališče in si za dvig pritiska (preganjanje dremavosti) kupila čips in vodo kljub temu, da si tega ne bi smela privoščit.

Pa naj še kdo reče, da ne napredujem x:Dx x^x x:Dx

Mateja...  :palec: .. tudi jaz bi brez, pa.....

Sanjalica... sem zelo vesela zate x:Dx

Vojko... sem že prej dobro prebrala tisto kar si napisal Mateji in vedela sem, da velja tudi zame.... samo.... hotela sem reči, da se moramo nekateri pač otresti tistega priučenega v mladosti....

sicer pa se lahko pohvalim, da sem ceno svojega življenja dvignila že na 500 SIT  :palec:  x:Dx  :palec:  

Sem zadnjič na poti z avtom, po skoraj dveurnem praktično stanju v koloni, zavila na počivališče in si za dvig pritiska (preganjanje dremavosti) kupila čips in vodo kljub temu, da si tega ne bi smela privoščit.

Pa naj še kdo reče, da ne napredujem  x:Dx  x^x  x:Dx

Nada

V dveurnem vozakanju v koloni, si za bencin zapravila najbrž toliko kot za malico.

Mogoče je za drugič boljše, da greš takoj na parkirišče in počakaš, da kolona mine .in bencin pretvoriš v malico!

Smo pa čisto zavili iz poti o oblačilih!

Le zakaj si ne upaš spati brez oblačil? To mi je zelo čudno.

Vojko J Kalan

Vojko....

saj si upam... poleti spim brez... pozimi me pa zebe...

tudi barvo posteljnine menjam glede na čas in razpoloženje... poleti je svetlo rumena ali modra... zdajle pa je bordo rdeča z vijoličastimi in sivimi okraski (ki pa jih je malo)... v tej se počutim nekako varna in zaščitena x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...