Guest mačona 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 trenutno me najbolj privlačita rjava in zelena.ne maram črne. ne smem si kupiti nič črnega več. :xx!: 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. september 2007 Avtor Prijavi Deli 20. september 2007 Mene pa zadnje čase privlači modra in seveda danes sem tudi v modrem 4 8 1 Pinka Kdaj je to: 'Zadnje čase'? Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 21. september 2007 Prijavi Deli 21. september 2007 julij - zelenaavgust in september - črna, pa tudi črna + živo rdeča ali bordolp, 427 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 21. september 2007 Prijavi Deli 21. september 2007 Pinka Kdaj je to: 'Zadnje čase'? Lep pozdrav, Vojko Zadnji mesec dni. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. september 2007 Prijavi Deli 21. september 2007 995 Jaz pa danes bel kostim in srebrna bluza in belo srebrni čevlji in počutim se........krasnoooooooooooooooooo Vojko kaj misliš se dogaja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 21. september 2007 Prijavi Deli 21. september 2007 Haha moja majca je zeleno-bela, nosim pa kavbojke. Obožujem to majco!! Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 21. september 2007 Prijavi Deli 21. september 2007 zelena majica, vijolične hlače Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. september 2007 Avtor Prijavi Deli 21. september 2007 zelena majica, vijolične hlače Lepa hvala, blanš! Kaj, ko bi pogledal-a prejšnje poste in bi napisala še KI število in občutke? Lep večer in krasen vikend, Vojko 995 Jaz pa danes bel kostim in srebrna bluza in belo srebrni čevlji in počutim se........krasnoooooooooooooooooo Vojko kaj misliš se dogaja Živjo Audente! 'Padla v vodo' ta mesec. In kaj bi sveloba sonca v vodi naredila drugega kot belino, srebrnino in mavrico? Pa še 5 (cillji, če si aktivna in kolikor vem, si) je v beli kovini 6 Lep pozdrav, vojko Haha moja majca je zeleno-bela, nosim pa kavbojke. Obožujem to majco!! Oj, Zarya, bi nam zaupala tvoja KI števila? Uživaj še naprej in obožuj tudi vsebino majce!! Lep vikend, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 21. september 2007 Prijavi Deli 21. september 2007 juhu, jaz pa danes cela rdeca, od spodnjic, do hlac, bluze in jope pocutje fantasticno, dopoldan sem z otrockom malo polezavala, proti veceru malcek utrujena, ampak ob moji big happy family to niti ni cudno Mojca 234 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 21. september 2007 Prijavi Deli 21. september 2007 Zdravo, moji številki 5 in 9 Danes sem bila oblečena v kavbojke (modre), črno majico in bel puli. Počutje pa je nihalo, od celo dobro, sproščeno, do neugodno, preveč športno. Čeprav pogojeno tudi s tem, ker sem delala različne stvari in sem bila posledično bolj ali manj primerno oblečena, ne zaradi barve, ampak same obleke. Drugače pa vedno kombiniram barve, tako da imam ponavadi dve močni barvi na sebi, kombinacija pa zelo opazna. To delam že kakšnega pol leta, najprej sploh nisem opazila. Hm, ne vem, mogoče neumno vprašanje, ne spoznam se na "te stvari" najbolje oz. nič, delam po filingu, ampak vseeno vprašanje - kaj to pove o meni? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 21. september 2007 Prijavi Deli 21. september 2007 zanimivo (glih tolk ko banalno) v kakšne barve se oblačimo. Jaz sem imela zelo rdeče obdobje, ki je zvodenelo v 100procentno zapriseženo roza, ki se spet barva v rdeče. ne da bi o tem razmišljala. Včasih ujamem dan, ko mi zadiši črna.Zanimivejše so tiste barve, ki jih ne maramo, zdi se mi, da povejo več ...o problemu. Jaz naprimer ne maram rumene. Niti pol ure ne zdržim v rumeni majici hec. Težave s samopodobo, menda.Mislim, da bom zdajle odprla novo varijacijo na temo: Ktere barve ne maram. Da vidmo.. Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. september 2007 Prijavi Deli 21. september 2007 Živjo Audente! 'Padla v vodo' ta mesec. In kaj bi sveloba sonca v vodi naredila drugega kot belino, srebrnino in mavrico? Pa še 5 (cillji, če si aktivna in kolikor vem, si) je v beli kovini 6 Lep pozdrav, vojko uf Vojko, res sem žarela Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. september 2007 Avtor Prijavi Deli 21. september 2007 zanimivo (glih tolk ko banalno) v kakšne barve se oblačimo. Jaz sem imela zelo rdeče obdobje, ki je zvodenelo v 100procentno zapriseženo roza, ki se spet barva v rdeče. ne da bi o tem razmišljala. Včasih ujamem dan, ko mi zadiši črna.Zanimivejše so tiste barve, ki jih ne maramo, zdi se mi, da povejo več ...o problemu. Jaz naprimer ne maram rumene. Niti pol ure ne zdržim v rumeni majici hec. Težave s samopodobo, menda.Mislim, da bom zdajle odprla novo varijacijo na temo: Ktere barve ne maram. Da vidmo.. Vranja Hvala za kreativnost in iniciativo Na tem delu foruma urejam teme sam. Če želiš še razpravljati o tej temi, je tudi tukaj dovolj prostora za to.Če na vsak način želiš temo, jo lahko odpreš kje drugje. Teme pregledujem in želim obvladljivo število tem in postov. Upam, da preživiš. Lep pozdrav, Vojko uf Vojko, res sem žarela To je zato, Audente, ker ste devetke letos pod vplivom energije svetlozelenega drevesa 3.Tako vam letos energija vode daje več moči in svetlobe, saj se podpira veriga 1-3-9. Torej: 9 v 1, 9 v 3 in 9 kot ti. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. september 2007 Prijavi Deli 22. september 2007 mene pa spet roza privlači, rjava, siva, za kombinacijo črna, bela nikakor ne več rdeča.. in čisto nič ne žarim v teh tednihno danes prevladujejo barve kot so rjava in roza Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 22. september 2007 Prijavi Deli 22. september 2007 Vranja Hvala za kreativnost in iniciativo Na tem delu foruma urejam teme sam. Če želiš še razpravljati o tej temi, je tudi tukaj dovolj prostora za to.Če na vsak način želiš temo, jo lahko odpreš kje drugje. Teme pregledujem in želim obvladljivo število tem in postov. Upam, da preživiš. Lep pozdrav, Vojkojoj, oprosti. Menda sem prvič v tvoji ograjici . Vajena sem, da se v forumih odpirajo teme, nisem hotla nič slabga. Bo že preživela, seveda. Hvala za skrb Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. september 2007 Avtor Prijavi Deli 23. september 2007 joj, oprosti. Menda sem prvič v tvoji ograjici . Vajena sem, da se v forumih odpirajo teme, nisem hotla nič slabga. Bo že preživela, seveda. Hvala za skrb Hvala lepa, Vranja Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 jeans hlače, rdeča majčka, rjava jakna počutje: v vakumu, ene par starih vzorcev sem zrušla in se počasi navajam/gradim na novo mene 822 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 995 Vojko,dans so rjave hlače, roza rjava tunika,bel blazer, roza rjav nakit, rozarjav make up, rjav i čevlji... počutim se pa kar fajn..... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. september 2007 Avtor Prijavi Deli 24. september 2007 jeans hlače, rdeča majčka, rjava jakna počutje: v vakumu, ene par starih vzorcev sem zrušla in se počasi navajam/gradim na novo mene 822 Pa se iz tvojega vacuuma vidi kam? Lep dan, Vojko 995 Vojko,dans so rjave hlače, roza rjava tunika,bel blazer, roza rjav nakit, rozarjav make up, rjav i čevlji... počutim se pa kar fajn..... Audente Se mi zdi, da pretvarjaš energijo vode (skozi energijo dreves - rjava) v (svojo) energijo ognja. Kul. Lep dan, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 ja se.....in to veliko bol jasno, kot je bilo prej Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 Pa se iz tvojega vacuuma vidi kam? Lep dan, VojkoAudenteSe mi zdi, da pretvarjaš energijo vode (skozi energijo dreves - rjava) v (svojo) energijo ognja. Kul. Lep dan, Vojko upam da res.zadnje čase kar ne vem kaj bi.malo tako in malo tako.radi bi...pa mi zmanjka ....malo...hotela bi biti spet....saj veš---ogenj. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 178kavbojke, bela majica... počutje - so bili že boljši dnevi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 481 počutje je bedno...črno bela kombinacija... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 rdeči zokni, rdeča majčka, jeans hlače počutje, nekje vmessam rdečo bi nosla 822 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. september 2007 Avtor Prijavi Deli 25. september 2007 481 počutje je bedno...črno bela kombinacija... Pa se spomniš, da si kdaj v sebi našla nekaj lepega in postala odlične volje? Saj ni treba biti takoj danes dobre volje! Samo pomisli... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.