druidka 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 siva, zelena 297 počutje: zdolgočaseno, nekoristno ... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 temno modra in turkizna Pinka, meni je tudi zelena vedno bolj všeč, vsi možni odtenki, od olivne, do turkizne, do petrolejsko zelene, lipovo zelene. vse skratka. najbolje se počutim v zeleni. 858 Enako ja ful so mi všeč vsi odtenki sam vseh ne nosim, ker mi pač ne pašejo...tok sem že obsedena z njo, da bi mela tud najraje celo stanovanje pofarbano v zeleno...ha ha Danes sem v črnem in rdečem...počutje je kul sam malo preveč zaspano... 4 8 1 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 (popravljeno) Turkizna jopica in nežno-sive hlače z roza črtami Počutje: ODLIČNO 1-8-7 Popravljeno 7. november 2007 -> Vilinčica Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. december 2007 Avtor Prijavi Deli 13. december 2007 Turkizna jopica in nežno-sive hlače z roza črtami Počutje: ODLIČNO 1-8-7 In kakšne barve imaš ta mesec, Vilinčica? Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 15. december 2007 Prijavi Deli 15. december 2007 Pozdravljen Vojko Oblačila ta mesec so zelo barvita - da ublažijo to monotono sivino, ki vlada okoli nas večino zimskih dni. Se pravi čim bolj žive barve - od pistacija zelene, roza, modre, turkizne, pa tudi bela... kombiniram še z barvitimi kristali, ki mi v različnih oblikah delajo družbo vsak dan... Zadnjič sem po dolgem času hotla dat nase eno črno-belo majico, ki sem jo včasih kar dosti nosila, pa sem se zadnji trenutek premislila - ne prenesem več črne barve - vsaj v bližini svojega obraza ne - se mi zdi da mi žive barve čisto spremenijo obraz - nekako bolj žari. Tudi bela barva mi je letos favorit, je zamenjala vse prej (običajno) črne kose garderobe, ki sem jih sploh še imela. V črni so ostale le še hlače Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 15. december 2007 Prijavi Deli 15. december 2007 črna danes... pa se ok počutim Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. december 2007 Avtor Prijavi Deli 16. december 2007 Pozdravljen Vojko Oblačila ta mesec so zelo barvita - da ublažijo to monotono sivino, ki vlada okoli nas večino zimskih dni. Se pravi čim bolj žive barve - od pistacija zelene, roza, modre, turkizne, pa tudi bela... kombiniram še z barvitimi kristali, ki mi v različnih oblikah delajo družbo vsak dan... Zadnjič sem po dolgem času hotla dat nase eno črno-belo majico, ki sem jo včasih kar dosti nosila, pa sem se zadnji trenutek premislila - ne prenesem več črne barve - vsaj v bližini svojega obraza ne - se mi zdi da mi žive barve čisto spremenijo obraz - nekako bolj žari. Tudi bela barva mi je letos favorit, je zamenjala vse prej (običajno) črne kose garderobe, ki sem jih sploh še imela. V črni so ostale le še hlače Odlično Vilinčica 1 8 7 Seveda, seveda, le kako bi imela črno v času, ko čutiš polno življenja v sebi. 1 (nežne mavrične barve, bela, temno modra, črna) je v energiji temnozelenega drevesa 4 (zelena, rjava)8 (bela) je v energiji mladega drevesa (turkizna, svetlo zelena) Hvala Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. december 2007 Prijavi Deli 16. december 2007 cela v črnem....zadnji teden mi res paše sam ta barva počutje: nekaj v meni se spreminja....in ne vem, ker del men je to...tka da sem venem takem čudnem vakumu 822 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 16. december 2007 Prijavi Deli 16. december 2007 Kaj so te številke, k jih vidim v postih? No, jst sm trenutno smešn oblečena. Naj povem, da imam na sebi majčko z naramnicami in šal okrog vratu, pajkice, nad pajkicami imam pa nadkolenke. Moje počutje pa je ok, energičnost me preplavlja Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. december 2007 Prijavi Deli 16. december 2007 univerzalno, greš na tole spletno stran http://www.9zvezd.com/ greš na jeziček 9 zvezdni ki, klikneš na 81 tipov, ker si števolke določiš na osnovi leta, mesec in datuma rojstva al pa napišeš datum in ti ker drug pogleda Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 16. december 2007 Prijavi Deli 16. december 2007 Torej bom kar dodala število 9-5-9 zdaj ko jo poznam. Sam je kar preveč fajn ta številka. Se mi je pa zdelo, da bi mogla imeti nekaj ognja v sebi in sploh zanimivo je, da zadnje čase išečm vijolična oblačila, vendar, ker nisem našla pravo vijolično barvo, sem našla in kupila uhane s tapravo vijola barvo... mmm, zadovoljstvo Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 16. december 2007 Prijavi Deli 16. december 2007 Odlično Vilinčica 1 8 7 Seveda, seveda, le kako bi imela črno v času, ko čutiš polno življenja v sebi. 1 (nežne mavrične barve, bela, temno modra, črna) je v energiji temnozelenega drevesa 4 (zelena, rjava)8 (bela) je v energiji mladega drevesa (turkizna, svetlo zelena) Hvala Vojko Aha - zanimivo. Res se nekaj "pripravlja v meni" - tako nekako kot narava, ki pozimi spi in se počasi pripravlja na pomlad ko bo vse oživelo. Tako pod površjem v meni že vse migeta in čaka na nov začetek. Kljub temu, da so tile predpraznični dnevi včasih kar preveč stresni v sebi nekako ohranjam neko sladko pričakovanje prihajajočih sprememb. To pa me dela tudi bolj močno in optimistično. In če se obdam z živimi barvami se moja energija še pomnoži Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 16. december 2007 Prijavi Deli 16. december 2007 Še vedno.........jutranja haljica pa sončna očala SUPER DAN !!! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 27. december 2007 Avtor Prijavi Deli 27. december 2007 oj Vojko!v teh pozno-jesenskih in zimskih mesecih najraje oblečem rumeno ... doma .. kjer se tudi največ zadržujem 1-9-6 ... je uredu?če lahko? ... bi vprašala kar tu! ... seletev zaradi bolezni ... isti kraj ... partner 8-5-8 Pozdravljena Jeti Selitev v istem kraju je čisto OK. Samo veselo k zdravju. Lep pozdrav, Vojko cela v črnem....zadnji teden mi res paše sam ta barvapočutje: nekaj v meni se spreminja....in ne vem, ker del men je to...tka da sem venem takem čudnem vakumu 822 Pozdravljena Klarus Zanimivo opisuješ občutje. Kaj pa, ko pogledaš okrog, se najde kaj, kar slišiš, se oprimeš v tem vacuumu? Poskusi, pa čeprav le v igri. Lep pozdrav, Vojko Torej bom kar dodala število 9-5-9 zdaj ko jo poznam. Sam je kar preveč fajn ta številka. Se mi je pa zdelo, da bi mogla imeti nekaj ognja v sebi in sploh zanimivo je, da zadnje čase išečm vijolična oblačila, vendar, ker nisem našla pravo vijolično barvo, sem našla in kupila uhane s tapravo vijola barvo... mmm, zadovoljstvo Univerzalno! Če si mlajša od 27 let, potem sploh še ne veš, kakšen je pravi ogenj v tebi. Morda vedo le nekateri okrog tebe! Letos je sicer že bolj vroče, a prava vročina te čaka po letu 2009 in nato zares pravi ogenj 2018 in naprej! lp, Vojko Kavbojke in črna majica... 353 Dan ..pa obremenjajoč...po novem letu boljše bo Strelka007 Veliko boljše bo po 4. februarju! Lep pozdrav, Vojko Še vedno.........jutranja haljica pa sončna očala SUPER DAN !!! 'X~EDGE~X' Kaj je teeeeebiiii lepooooooo lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 27. december 2007 Prijavi Deli 27. december 2007 Mene pa zanima koliko pove barva oblačil o človeku??Jaz v norih letih sem se oblačila v zelo temne barve.Zdaj pa že kar neki cajta nazaj sem si čist spremenila barvo oblačil in sicer zdaj nosim noro živahne barve.....rumena,oranžna,rdeča..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 27. december 2007 Avtor Prijavi Deli 27. december 2007 Mene pa zanima koliko pove barva oblačil o človeku??Jaz v norih letih sem se oblačila v zelo temne barve.Zdaj pa že kar neki cajta nazaj sem si čist spremenila barvo oblačil in sicer zdaj nosim noro živahne barve.....rumena,oranžna,rdeča..... Čebelica Vidim več zornih kotov pogleda na oblačila in ljudi v njih. - socialni- umetniški- energijski- ...- ... Ni lahko ocenjevati ljudi in njih namer po oblačilih.Poznam ljudi, ki imajo veliko denarja, pa cel mesec nosijo pet oblačil v isti kombinaciji.Poznam takšne, ki imajo veliko denarja, pa jih nisem videl v isti kombinaciji,Poznat takšne, ki nimajo veliko denarja, pa so vedno prijetno in lepo oblečeni.Poznam takšne, ki so bogati, pa ne dajo dosti na oblačila.Poznam takšne, ki niso bogati in ne dajo dosti na oblačila. Seveda pa, ko nekoga že dalj časa poznam, ko vem, da so mu oblačila pomembna, takrat šele lahko vidim, kako in kaj. Načelno se po mojih opažanjih večina ljudi obnaša skladno s svojo letno in mesečno energijo. Jih je pa kar nekaj, za katere si ne upam trditi, v skladu s čem se oblačijo. Lahko je to dnevna energija, lahko je njihov partner, kdo ve kaj? Zase vem, da se zelo malo oblačim v črno. Vendar pa, se spomnim, da sem v času, ko sem bil pod vplivom črne prsti 2 oblačil skorajda izključno črna oblačila - ker so mi bila všeč!In ko je bil ta čas mimo, sem si rekel: "Pa čemu si si nabavil tako veliko število črnih oblačil, saj jih ne maraš!" Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 Črna, malo pridiha rdeče. Nikakor ne morem nase navleči še kakšne druge barve v zadnjem času; morebiti samo še kakšno belo ali sivo, predvsem pa me zadnje čase dosti mikajo črte. Le kaj bi to lahko bilo? 481 Pokorno javljam po dolgem času Vojko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 Danes nežno siva v kombinaciji z vijolično; počutje - še vedno odlično in polno energije me pa nekako spet ful privlači oranžna zadnje dni - mi manjka sončka pa imam potem rada na sebi take tople tone da mi dajejo energijo Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 13. januar 2008 Črna, malo pridiha rdeče. Nikakor ne morem nase navleči še kakšne druge barve v zadnjem času; morebiti samo še kakšno belo ali sivo, predvsem pa me zadnje čase dosti mikajo črte. Le kaj bi to lahko bilo? 481 Pokorno javljam po dolgem času Vojko. Živijo Večnost No, bi že lahko ugotovil, kaj bi lahko bilo, ko bi bil vedel, kaj tebi pomeni 'v zadnjem času'. Kajti, če to pomeni od februarja 2007 do sedaj, je to leto, ko je 4 v rdeči kovini 7Če to pomeni od 6. januarja letos naprej je to lahko, ker je 4 mesečno v vijoličnem ognju 9 Pa še kaj bi se lahko našlo. Tako je natančnost lahko prav prikladna. Uživaj, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 danes sem cela v roza, ne vem, kako mi je to ratalo, ampak mi je fajn. pa kdaj že tudi oblečem rumeno, pa moram reči, da se počutim fajn, ampak se še navajam na njo. sicer pa ostajam pri zeleni, že dolge mesece me vleče predvsem zelena in ni nič drugega kot zelena, še ko zaprem oči, vidim zeleno. pa tudi do črne nimam več takega odpora kot sem ga imela kakšno leto. 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 Dones? Oblačila? Ja kavbojke ane kot zmeri pa rjava majca ... mal bl puste barve ... sam že res da mi pa štunfi tok vn sevajo Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 danes sem cela v roza, ne vem, kako mi je to ratalo, ampak mi je fajn. Vojaško zelena mi odgovarja..najbolj.. Počutje:Kdaj bom( spet )bolj družabna? 519 Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 temno modra trenerka hlače in vojaško zelena majca, oboje raztegnjeno in flekasto od mleka no štumfe pa so progaste belo modre z rožco, iz Banja luke komaj čakam da se spet "oblečem" in zadiham... Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 Danes živo zelen pulover - počutje - odlično 1-8-7 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2008 danes sem cela v roza, ne vem, kako mi je to ratalo, ampak mi je fajn. pa kdaj že tudi oblečem rumeno, pa moram reči, da se počutim fajn, ampak se še navajam na njo. sicer pa ostajam pri zeleni, že dolge mesece me vleče predvsem zelena in ni nič drugega kot zelena, še ko zaprem oči, vidim zeleno. pa tudi do črne nimam več takega odpora kot sem ga imela kakšno leto. 858 Uuuuu, očitno že čutiš novo energijo Lep pozdrav, Vojko Vojaško zelena mi odgovarja..najbolj.. Počutje:Kdaj bom( spet )bolj družabna? 519 Kaj ti brani, da nisi družabna? Kmalu bo to. Samo še dva tedna, še manj! Še bolj pa čez dober mesec Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.