Guest Mačona 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 Uuuuu, očitno že čutiš novo energijo Lep pozdrav, Vojkoja. danes temno modra in rumena, pa roza. počutje: mešano. 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 Bela in malo roza detajlov Počutje: prijetno, nasmejano in hkrati umirjeno 1-8-7 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 9. februar 2008 Prijavi Deli 9. februar 2008 roza pidžama, roza jopica ... 858 počutje: lepo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bacci 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 pozdravljeni, v petek sem šla v nakupovanje dodatkov za dom. ni ravno "moja oblačila" ampak mislim da je to vseeno primerna tema... in kaj je nastalo: za kuhinjo en prt v rjavem drugače pa belo rdeča kombinacija. za devno sobo: vse v belo rdeči kombinaciji. neverjetno, ko sem prišla domov in postavila stvari na svoje mesto je bilo kar preveč belo in sem dodala še eno rdečo zaveso da je malo več barve v prostoru za spalnico pa tudi - rdeče vijolčne in rumeno bele kombinacije.... ne vem, a je to odraz nove energije, amapk mi zelo zelo pašejo te barvne kombinacije lp 6 4 7 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 16. februar 2008 Prijavi Deli 16. februar 2008 Kaj ti brani, da nisi družabna? Kmalu bo to. Samo še dva tedna, še manj! Še bolj pa čez dober mesec Vojko Hvala za odgovor..... Zgornje vprašanje je najbrž retorično,pa ne bom odgovarjala nanj... Počutje:srednja žalost...sj družabna sem malo bolj...ampak ne dovolj...za moj ukus.. Prevladuje rjava ,modra in vojaško zelena barva. 519 Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
heela 16. februar 2008 Prijavi Deli 16. februar 2008 4 7 2 pa temnomodro obleko imam. na splosno mi je moder dan, svetlo modra ruta itn.... počutim se....storilnostno naravnano, delovno:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 16. februar 2008 Prijavi Deli 16. februar 2008 Zeleno-rdeča 959 Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fria 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 Rdeče modra, ker je luna v levu in sonce v ribah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2008 Rdeče modra, ker je luna v levu in sonce v ribah. Živjo Fria Kje pa je Fria? Ko bi vedel tvoj rojstni datum ali KI števila, bi ti še sam lahko povedal kakšno idejo... Lep in prijeten dan ti želim, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 čisto slučajno v živo rdeči barvi od pet do glave. bolj in bolj mi je pri srcu rumena. danes bi se, če bi se mogla, odela v indigo, živo vijola in še malo smaragdne. 858. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 črna...pa mi sploh ne sede...sam zaradi službe 481 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 emmmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 30. april 2008 Prijavi Deli 30. april 2008 turkizna...črna in jeans.... 481 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2008 čisto slučajno v živo rdeči barvi od pet do glave. bolj in bolj mi je pri srcu rumena. danes bi se, če bi se mogla, odela v indigo, živo vijola in še malo smaragdne. 858. Zanimivo 29. aprila je bil dan 8. Torej je bila 8 v 'rumeni' hiši prsti 5. To torej pomeni, da ji paše vijolični ogenj 9. Mesečno pa je 8 v hiši rdeče kovine 7 !!! - čisto slučajno! Vojko črna...pa mi sploh ne sede...sam zaradi službe 481 Pinka Katera pa ti sede? Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 Pinka Katera pa ti sede?Vojko Rdeča in zelena Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 Danes je bila zelena - počutje super 481 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 13. maj 2008 Prijavi Deli 13. maj 2008 Danes belo - roza - olivno zelena kombinacija Počutje: sanjavo 187 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 14. maj 2008 Prijavi Deli 14. maj 2008 Rjava počutje the best 481 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ninca 14. maj 2008 Prijavi Deli 14. maj 2008 Jst že lahko povem v kakšni barvi sm oblečena, ampak tele številke, ki jih pišete, pa nimam pojma kaj so? Mogoče lahko kdo razloži, na kratko.... Aja, oblečena pa: črna in jeans Citiraj Carpe diem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 14. maj 2008 Prijavi Deli 14. maj 2008 na tej strani 81 KI tipov klikni na moj element" (na levi strani), na novi strani najdi svojo letnico in klikni nanjo; to ti da osnovno število nato v desnem zgornjem robu te nove strani klikneš na PODZNAK in nato na spodnjem levem koncu te nove strani poiščeš dan in mesec svojega rojstva, klikneš gor in odpre se ti nova stran, kjer se ti v zgornjem robu strani izpišejo vsa tri števila... pa seveda tudi opis za tvojo kombinacijo. LP Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ninca 14. maj 2008 Prijavi Deli 14. maj 2008 Najlepša hvala za pomoč Vilinčica No, danes oblečena: črna in jeans, moje številke so pa 3 3 5 Citiraj Carpe diem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 18. maj 2008 Prijavi Deli 18. maj 2008 Nežno turkizna in vijolična Počutje umirjeno 187 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ninca 19. maj 2008 Prijavi Deli 19. maj 2008 ups.....jst sm pa falila svoje številke (nism opazila, da morm odštet letnico rojstva, ker sm rojena 30.1.)no, danes sem skor cela v črnem, malenkost bele in rozamoje prave številke pa so: 463to vprašanje spada semle?: selim se v kratkem (govorim o dnevih), kdaj nabolj primerno? Citiraj Carpe diem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 22. maj 2008 Prijavi Deli 22. maj 2008 Ponovno turkizna (mi prav posebi paše ta barva zadnje tedne) in jeans Počutje: sproščeno 187 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ninca 22. maj 2008 Prijavi Deli 22. maj 2008 v čem je fora tega? (resnično mi ni jasno) Poveste kaj ste oblečeni in številke...in kaj zdej sledi? Citiraj Carpe diem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.