Rdeča Jagoda 22. maj 2008 Prijavi Deli 22. maj 2008 Mah, dans sm pa kar gola ... 595 Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 25. maj 2008 Mah, dans sm pa kar gola ... 595 Pa uživaš v tem? Odlično! Vojko ups.....jst sm pa falila svoje številke (nism opazila, da morm odštet letnico rojstva, ker sm rojena 30.1.)no, danes sem skor cela v črnem, malenkost bele in rozamoje prave številke pa so: 463to vprašanje spada semle?: selim se v kratkem (govorim o dnevih), kdaj nabolj primerno? Živijo Ninca Kam pa se seliš? Daleč? Blizu? Posebno temo imamo za to. In na spletni strani zemljevid, ki kaže smeri, ki niso ugodne. Ko pa se seliš blizu, je to manj pomembno. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 25. maj 2008 Prijavi Deli 25. maj 2008 Pa uživaš v tem?Odlično! Ti nisi nikoli nag? Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2008 Ti nisi nikoli nag? Kaj meniš? Še vedno pravim, da je to ODLIČNO. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 ja, včeraj me je potegnila modra. danes turkizna in čokoladno rjava. 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 danes turkizna in čokoladno rjava. Vau huda kombinacija tudi meni všečna jaz pa danes roza & jeans počutje umirjeno, sanjavo 187 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 aha. ti si pa en dan bila v vijola-turkuzni kombinaciji. tudi za dol past. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 črna...počutje pa neopredeljeno 481 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 3. julij 2008 Prijavi Deli 3. julij 2008 bele hlače, bela majca, haha, da ni kje dan bele vode? v belo se pa res oblečem 3 krat letno. tako kot roza, isto, 3 krat na leto, ampak takrat mi za dušo paše edino roza. 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 3. julij 2008 Prijavi Deli 3. julij 2008 Zeleno oblekco bom danes nosila Moja št. je 959 Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. julij 2008 Prijavi Deli 13. julij 2008 rjave hlače in temno zelena majca Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 13. julij 2008 Prijavi Deli 13. julij 2008 prvi del dneva črna, rjava, modra, roza .... drugi del turkizna in bela. razen tega ponovno nosim črno. dolgo je nisem mogla sploh. zdaj pa spet prav z veseljem. paše. 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2008 rjave hlače in temno zelena majca Vse v stilu odraslega drevesa 4! Lp, Vojko prvi del dneva črna, rjava, modra, roza .... drugi del turkizna in bela. razen tega ponovno nosim črno. dolgo je nisem mogla sploh. zdaj pa spet prav z veseljem. paše. 858 ja, jaz pa v modrem, belem, pa rjavem letos Ali veš, da je 8 ta mesec v hiši bele vode 1. Torej je črna tista barva, ki jo ima voda (1), ko je znotraj bele gore (8)! Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 jah, še kar v belem ... pa bi raje bila v črnem .. grem se preoblečt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 jeans, temno vijolčna majica in črna jopa 822 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 oranžni štunfi, črne hlače, črna majica počutje: umirjeno št: 647 Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 jeans, temno zelena majica, črna jopicane vem, kaj je na tej zeleni..načeloma je sploh ne maram..zadnji čas pa mi zelo prija 822 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 jeans, roza jopica, razpoloženje - plesno! 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 črna, črna, črna in črna kratka majica z belo poslikavo 647 počutje: lačno, ampak super Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 16. avgust 2008 Prijavi Deli 16. avgust 2008 dopoldne bordo, bela in črna, zdaj pa bela in roza. počutje: fantastično. 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 4. september 2008 Prijavi Deli 4. september 2008 ves teden ali več sem bila več ali manj v beli, svetlo modri in rdeči.bela je za doma res super in razne svetle barve. 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. november 2008 Avtor Prijavi Deli 26. november 2008 Živijo Sneg je pobelil planine in primorsko, Dolenjska in Bela krajina pa sta še vedno zeleni. Nezadržno se nam bliža novo energijsko leto vijoličnega ognja 9 in hkrati tudi novo devetletje.Tako je zanimivo opazovati, kakšne spremembe se dogajajo v modnih smernicah!Ali bo res moderno tisto, kar so zasnovali modni kreatorji, ali bomo ljudje'vzeli stvari v svoje roke' in bo zavladala heterogenost izbire še bolj kot doslej? Tako je zanimivo spremljati naš okus za barve v letošnjem in preteklih letih,s tistim, kar bomo imeli radi v novem letu - po 4. februarju 2009. Lep in prijazen dan želim Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lilit 5. december 2008 Prijavi Deli 5. december 2008 Pozdravljen, Vojko!Ne vem ali še odgovarjaš na to temo... sem nova tu. Danes sem oblečena v črne hlače, rdečo majico in črno jakno. Kaj to pomeni? Lep pozdrav in lepo se imej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. december 2008 Prijavi Deli 5. december 2008 http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...entry1055465551 tu maš že temo dobrodošla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. december 2008 Avtor Prijavi Deli 6. december 2008 Pozdravljen, Vojko!Ne vem ali še odgovarjaš na to temo... sem nova tu. Danes sem oblečena v črne hlače, rdečo majico in črno jakno. Kaj to pomeni? Lep pozdrav in lepo se imej! Odgovarjam Lilit Ko sem sam nekje nov, pogledam kje so vrata v kuhinjo in kje v predsobo. Kaj bi pomenila tvoja oblačila? To bi ti lahko povedal šele, ko bi tvoje oblačenje spremljal nekaj mesecev.Vsekakor pa obleka na različne načine kaže naše počutje. Nekateri z barvami kompenzirajo tisto,kar jim manjka, nekateri pa ojačujejo tisto, kar imajo radi. Nekateri spreminjajo barve oblačil enkrat na leto, nekateri mesečno in nekateri vsak dan. Prosim te, da si izračunaš svoja KI števila, potem pa ti lahko povem več. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.