Lilit 14. december 2008 Prijavi Deli 14. december 2008 In kaj pomeni leto bele vode za rojene v beli vodi (v enki?) Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. december 2008 Avtor Prijavi Deli 15. december 2008 In kaj pomeni leto bele vode za rojene v beli vodi (v enki?) Lp Živijo Lilit Hvala lepa za tvoje vprašanje. Vabim te, da si prečitaš letni predvid, ki je objavljen na spletni strani pod rubriko - Predvidi (nekateri bi rekli, da je to Horoskop)Tam imaš vsaj delni odgovor na tvoje vprašanje. Seveda tam najdeš tudi predvide za posamezne mesece in tudi za druge energije. - bela voda 1- črna prst 2- svetlozeleno drevo 3- temnozeleno drevo 4- rumena prst 5- bela kovina 6- rdeča kovina 7- bela prst 8- vijolični ogenj 9 In, če si prečitaš še mesečne predvide za nazaj (le za belo vodo 1) ti bo dokaj jasno,kaj pomeni. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lilit 16. december 2008 Prijavi Deli 16. december 2008 Pozdravljen, Vojko! Hvala za odgovor. Sem našla mesečni predvid za belo vodo (1). In tudi za nazaj - prej nisem vedela, kako to gre... Bom pogledala tudi za ostale mesece in malo "preštudirala". Lepo se imej Lilit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 16. december 2008 Prijavi Deli 16. december 2008 svetlo zelene nogavice, temno modre kavbojke, bela majica z dolgimi rokavi in čez črna kratka majica z belo-rumenim-zelenim-roza potiskom Počutje: zjutraj mi je bilo slabo, zdaj sem uredu št. : 647 Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. december 2008 Avtor Prijavi Deli 17. december 2008 Pozdravljen, Vojko! Hvala za odgovor. Sem našla mesečni predvid za belo vodo (1). In tudi za nazaj - prej nisem vedela, kako to gre... Bom pogledala tudi za ostale mesece in malo "preštudirala". Lepo se imej Lilit Hvala, me veseli. In, če ti je v redu, priporoči predvide še komu. Morda mu jih lahko celo natisneš.... Lep pozdrav, Vojko svetlo zelene nogavice, temno modre kavbojke, bela majica z dolgimi rokavi in čez črna kratka majica z belo-rumenim-zelenim-roza potiskom Počutje: zjutraj mi je bilo slabo, zdaj sem uredu št. : 647 Hvala za tale podroben opis. Tudi meni včeraj ni bilo najboljše, je pa zato lepše in boljše danes! Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lilit 18. december 2008 Prijavi Deli 18. december 2008 Živjo, Vojko! Sem brala tvojo napoved za naslednje leto - leto bele vode (1) in me je kar malce zaskrbelo - čeprav sem rojena v letu bele vode (1). Napoveduješ nemirno leto - polno pretresov. Saj jih je bilo že sedaj zadosti - pretresov namreč: vsaj v mojem življenju in ne vem, če bi prenesla še kakšen pretres več... Prosim za tvoj komentar. Moje Ki število je: 1 8 7 Lep dan Lilit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. december 2008 Avtor Prijavi Deli 18. december 2008 Živjo, Vojko! Sem brala tvojo napoved za naslednje leto - leto bele vode (1) in me je kar malce zaskrbelo - čeprav sem rojena v letu bele vode (1). Napoveduješ nemirno leto - polno pretresov. Saj jih je bilo že sedaj zadosti - pretresov namreč: vsaj v mojem življenju in ne vem, če bi prenesla še kakšen pretres več... Prosim za tvoj komentar. Moje Ki število je: 1 8 7 Lep dan Lilit Živijo Lilit Sedaj tudi meni nekaj ni čisto jasno. Ne vem namreč, Lilit, kje si čitala mojo 'napoved' za naslednje leto. Napovedi namreč načelno ne pišem. Tu so predvidi, ki govorijo le o večjih možnostih določenih vrst dogodkov, načina dogajanja, itn....Poleg tega še nisem nikjer objavil predvida za naslednje leto - le omenjam nekatere stvari v tekočih predvidih. Tako te prosim, da mi pošlješ povezavo na stran, kjer si čitala omenjeno napoved. In, če sem kje opisoval leto na način kot sedaj čitam od tebe je to seveda priložnost zame, da predvid napišem bolj jasno in da bo v njem več tistega, kar lahko izkoristimo za svoje bolj kvalitetno življenje in za boljše življenje nas vseh. Seveda pa je res, da sem zapisal, da v letu bele vode 1 (4. II 2008 - 3. II. 2009) (leto bele vode 1 se končuje) pogosto lahko pride do določenih preobratov v družbi, ki niso dobri. No, zavedam se, da za mnoge ljudi, rojene v letih bele vode 1, letošnje leto ni vedno prijetno in je tudi zelo dinamično, bo pa naslednje leto leto rezultatov vsega tistega, kar ste VODE (vsaka zase) pridelale v zadnjih štirih letih (rezultati vašega dela in vašega nedela - nekdo je recimo uspešen v poslu pa je pozabil na zdravje, drugi pa obratno, tretji je ves čas bil pozoren do obojega in tako mu bo naslednje leto odlično). Upam, Lilit, da me sedaj razumeš boljše. - Ja, pa ni čudno, da te ne razumemo - poglej v mesečni predvid, pa ti že tam piše, da te ljudje ta mesec ne razumemo vedno tako kot si vi želite ali mislite. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. december 2008 Prijavi Deli 19. december 2008 vojko, zelo lepo povedano .....lilith, lahko se kr navadiš, da nas večinoma razumejo precej po svoje....... 196 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2008 Prijavi Deli 19. december 2008 Zivjo! long time no see... tko da, se posebej pozdravcek Vojku! fulkrat pomislim nate, no vcer sm pa glih mal bl *intenzivno* (k sem za stos izpolnila nekje, da se mi izpisejo tele cifre - ne ker jih ne bi vedla al pa kej, pac pa bl iz firbca, kaj in kok pa tile kej pravijo... no pa sm bla se kr razocarana in pomislila, kok 10x bolj(s) ma to nas Vojko izdelann in dodelan - ves tale sistemcek in vse to ) prletela sm pa tud zato, k mi je zanimiv, k mam dons cist vse od a do zh crno. sicer maram crno in jo nosim, a najveckrat recimo v kombinaciji z rdeco ali zeleno, skor nikol pa da je vse crno. no dons mam pa vse crno, razen nogavic (rdecih oz. crtastih, rdece/zeleno/oranznih -a najvec je rdece, rdeca ven tolce). pa se mi je zdel *zanimivo* (pac zame ) aja, sm sicer 9 4 1. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. december 2008 Avtor Prijavi Deli 19. december 2008 Zivjo! long time no see... tko da, se posebej pozdravcek Vojku! fulkrat pomislim nate, no vcer sm pa glih mal bl *intenzivno* (k sem za stos izpolnila nekje, da se mi izpisejo tele cifre - ne ker jih ne bi vedla al pa kej, pac pa bl iz firbca, kaj in kok pa tile kej pravijo... no pa sm bla se kr razocarana in pomislila, kok 10x bolj(s) ma to nas Vojko izdelann in dodelan - ves tale sistemcek in vse to ) prletela sm pa tud zato, k mi je zanimiv, k mam dons cist vse od a do zh crno. sicer maram crno in jo nosim, a najveckrat recimo v kombinaciji z rdeco ali zeleno, skor nikol pa da je vse crno. no dons mam pa vse crno, razen nogavic (rdecih oz. crtastih, rdece/zeleno/oranznih -a najvec je rdece, rdeca ven tolce). pa se mi je zdel *zanimivo* (pac zame ) aja, sm sicer 9 4 1. Hoj Marsa Vedno sem vesel, ko pokažeš pozornost tudi temu delu svojega foruma.Hvala za priznanje. Ja, delam na tem, da bi bilo boljše in boljše, a ne!To, da imaš danes vsa oblačila črna - ja. devetke imate tako ali tako rade črno, belo ali rdečo, druge manj. Danes je dan 4 in tako je 9 v hiši bele vode 1 (bela je samo za blindiranje, drugač pa je značilna barva bele vode 1 - temno temno modra, pa tudi črna in nato tudi vse mavrične barve). Po drugi strani je tudi devetletje še vedno 4. torej je zadeva takšnale 3 8 12 4 67 9 5 to je čas, ko si natančno ' v sredini svojih ciljev' čutiš jih tako, da ne veš več, kje se začnejo in kje končajo.veš da so. In pomembno je ta občutek zapisati in zapisati tudi vse tisto, kar imaš v načrtih za prihodnje leto. PO drugi strani pa je tvoja energija delovanja prišla med ljudi, v občutenje narave na drugačen način.Ta narava (in ljudje) včasih ne dajejo le dobre občutke. Pa nič ne mari. Bo že. Sicer pa se ti pravo, dolgo obdobje črne barve začenja s februarjem. To ne pomeni, da bi bila vednoprevladujoča. Vedno pa bo našla svoje mesto med vsemi drugimi. Hvala za to, da se javljaš. Ravno včeraj sem malo več gledal o tem, kaj počneš in kako izgledašna slikcah v osemdesetih in kako danes. Kul. Zmeraj boljše! Lep pozdrav zate in za Mitjo. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. december 2008 Prijavi Deli 20. december 2008 jeans in nežno roza majčka energije mi nekot ne zmanjka, kljub kaosu okoli mene 822 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. december 2008 Prijavi Deli 20. december 2008 Hoj Marsa Vedno sem vesel, ko pokažeš pozornost tudi temu delu svojega foruma.Hvala za priznanje. Ja, delam na tem, da bi bilo boljše in boljše, a ne!To, da imaš danes vsa oblačila črna - ja. devetke imate tako ali tako rade črno, belo ali rdečo, druge manj. Danes je dan 4 in tako je 9 v hiši bele vode 1 (bela je samo za blindiranje, drugač pa je značilna barva bele vode 1 - temno temno modra, pa tudi črna in nato tudi vse mavrične barve). Po drugi strani je tudi devetletje še vedno 4. torej je zadeva takšnale 3 8 12 4 67 9 5 to je čas, ko si natančno ' v sredini svojih ciljev' čutiš jih tako, da ne veš več, kje se začnejo in kje končajo.veš da so. In pomembno je ta občutek zapisati in zapisati tudi vse tisto, kar imaš v načrtih za prihodnje leto. PO drugi strani pa je tvoja energija delovanja prišla med ljudi, v občutenje narave na drugačen način.Ta narava (in ljudje) včasih ne dajejo le dobre občutke. Pa nič ne mari. Bo že. Sicer pa se ti pravo, dolgo obdobje črne barve začenja s februarjem. To ne pomeni, da bi bila vednoprevladujoča. Vedno pa bo našla svoje mesto med vsemi drugimi. Hvala za to, da se javljaš. Ravno včeraj sem malo več gledal o tem, kaj počneš in kako izgledašna slikcah v osemdesetih in kako danes. Kul. Zmeraj boljše! Lep pozdrav zate in za Mitjo. VojkoO Vojko, thanx za tako hiter in izcrpen pogled! (in za kompliment )((in za vse ostalo - pozdravcke nazaj in lepe praznike! )) je pa zanimivo ko si opisal stanje vcerajsnjega dne in so prisle glih moje cifre, jaz pa v crnem.ampak ves kaj se je pol zgodilo? polila sem se po hlacah in se preoblekla, pa se zazeblo me je, tko da sem nenadoma mela cist druge barve gor: zeleno (hlace, k sem si jih preoblekla), crno in rdeco (jopco k sem jo naknadno oblekla).Tako da sem nekako *slucajno* prisla na svoje barve... pa mi je pasala crna. morda pa se je kaka energijica (al pa zame, individualno) kej zamenjala cez dan, skratka, se mi je prav hecno zdelo, k sem se kasnej spomnila, ze preoblecena, da sm pravzaprav cist v drugih barvah, kot sem prej tle pisala. lepe dneve (vsem). xrosex Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lilit 20. december 2008 Prijavi Deli 20. december 2008 Hello... pozdravljena tudi Amis! Hvala za odgovor. Jaz pravzaprav nimam navade jamrati, če nekje ne najdem odgovora, grem drugam. In ga zagotovo poiščem. Vidim Amis, da imaš podobno "energijo" bele vode kot jaz - vsaj začetno. Ampak drugo imaš močnejšo - 9 -ko ... vsaj jaz si tako razlagam... Lepo se imej in lepe praznike... Enako tudi vsem ostalim! Lilit 187 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. december 2008 Avtor Prijavi Deli 21. december 2008 Hello... pozdravljena tudi Amis! Hvala za odgovor. Jaz pravzaprav nimam navade jamrati, če nekje ne najdem odgovora, grem drugam. In ga zagotovo poiščem. Vidim Amis, da imaš podobno "energijo" bele vode kot jaz - vsaj začetno. Ampak drugo imaš močnejšo - 9 -ko ... vsaj jaz si tako razlagam... Lepo se imej in lepe praznike... Enako tudi vsem ostalim! Lilit 187 Lilit Amis ve, katera energija je kakšna! Vsaka energija ima svoje lastnosti. Pomembno je tudi, katera s katero in kako deluje. Tako vsaka kombinacija da drugačne rezultate. In 8 je tudi zelo 'močna' in tako skupaj dasta - kadar jih uspeš uskladiti - zelo nežno in zelo žensko energijo rdeče kovine 7 - zelo družabno, organizacijsko in zelo seksualno.... Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. december 2008 Prijavi Deli 21. december 2008 helou lilit...sorči....prvič sem narobe napisala tvoj nick name.....sicer pa čist res 8 nč ne manjka....veš kako je z 9-ko.....kot z ognjem v naravi....če mu ne dolagaš, se bo izgorel....in ugasnil..... sicer sem se pa, vojko, prejšnji teden na tvoja predavanja spomnila.....dobila en dober mejl.....pravzaprav je ponazoritev kaj nardi 1, kadar ne more tečt, odtekat, se premikat......filmček, kjer kaže kako reka odnese cesto......no, to je sicer tak ekstremen primer, sam včasih so taki zelo nazorni........ sicer pa še vedno v darkerski fazi.....obožujem črno..... 196 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 22. december 2008 Prijavi Deli 22. december 2008 Je prevladovala črna barva,sedaj je že modra in zelena.Grem na bolje. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lilit 24. december 2008 Prijavi Deli 24. december 2008 Pozdravljena, Amis! Ja voda je res en tak element, ki ga najdeš vsepovsod (tako pravi Vojko). Mislim pa da za vodo ni prav dobro, če dolgo stoji, ... potem zastaja in nastane močvirje... Živjo, Vojko! Hvala za prejšnji komentar - zelo lep opis... mogoče sem ravno zaradi pretirano "ženskih" lastnosti brez partnerja, kaj praviš? No, pa saj to ni vse, kar človek pričakuje od življenja... mar ne? Če lahko komentiram oblačilo: danes sem v rdečih hlačah in v rdeči majici in se prav dobro počutim v njih. Upam na odgovor in vam še enkrat zaželim lepe praznike! Lilit Dodajam še moj Ki: 187 Lp, Lilit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. december 2008 Avtor Prijavi Deli 25. december 2008 helou lilit...sorči....prvič sem narobe napisala tvoj nick name.....sicer pa čist res 8 nč ne manjka....veš kako je z 9-ko.....kot z ognjem v naravi....če mu ne dolagaš, se bo izgorel....in ugasnil..... sicer sem se pa, vojko, prejšnji teden na tvoja predavanja spomnila.....dobila en dober mejl.....pravzaprav je ponazoritev kaj nardi 1, kadar ne more tečt, odtekat, se premikat......filmček, kjer kaže kako reka odnese cesto......no, to je sicer tak ekstremen primer, sam včasih so taki zelo nazorni........ sicer pa še vedno v darkerski fazi.....obožujem črno..... 196 Hoj Amis Ja, mogoče res ni pogosto, tako malokrat se pa tudi ne zgodi - posebej letos se to dogaja ves čas - ko se spomniš poročil, da so ves čas težave s plazovi in pretoki itn... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 9. januar 2009 Prijavi Deli 9. januar 2009 Danes skoraj vsa v roza Počutje: polna energije 187 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2009 Danes skoraj vsa v roza Počutje: polna energije 187 Hvala za tole Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 13. januar 2009 Prijavi Deli 13. januar 2009 Malenkost Vojko Sem mogla malo "spihati prah" s tele teme Danes roza - siva kombinacija, počutje umirjeno, sproščeno 187 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 20. januar 2009 Prijavi Deli 20. januar 2009 temno modra, zelena, roza. počutje: polna energije. 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 21. januar 2009 Malenkost Vojko Sem mogla malo "spihati prah" s tele teme Danes roza - siva kombinacija, počutje umirjeno, sproščeno 187 Le pihni kdaj pa kdaj! Hvala Vojko temno modra, zelena, roza. počutje: polna energije. 858 Kul! A je to tvoj popek? Lep in prijazen dan ti želim, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. januar 2009 Prijavi Deli 21. januar 2009 Rdece crna rjava Navihana 8 6 7 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. januar 2009 Prijavi Deli 22. januar 2009 ha včer sm bla pa tut jst v rdeče črni kombinaciji dons sm večinoma v črni (pulover ima še tanke srebrne črte). Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.