otožna 31. oktober 2003 Prijavi Deli 31. oktober 2003 1 7zelena pižamca, je tko fajn ko lahk lenarim, danes ne delam nič, tko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 31. oktober 2003 Prijavi Deli 31. oktober 2003 glej ti mene ... jaz pa še posteljnino v barvi vode in kovine tele dni ... danes jo bom sicer zamenjala v nežno rumeno (s pižamco vred)... Papiga Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 31. oktober 2003 Prijavi Deli 31. oktober 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 31. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 31. oktober 2003 Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 31. oktober 2003 Prijavi Deli 31. oktober 2003 Temno modre hlače, bel polpuli s kratkimi rokavi, temno moder brezrokavnik...bose noge Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 1. november 2003 Prijavi Deli 1. november 2003 Jaz se sploh ne prepoznam več. Ko odprem omaro, je notri vse rdeče, sivo, črno, pa malo belo :o|o: , a je to moja omara? Prvi črni kostim sem si nabavila pred dvema letoma, prvo rdečo bluzo tudi.. Prej je bila moja barvna kombinacija temno modra, bela, pastelno rumena.. A je kaj čudnega, da imam danes sive hlače, pa pulover s sivo-rdečim vzorcem. Pa pašček na uri je sedaj nov: je živahne rdeče barve.. MucaMaca 1 9 6 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. november 2003 Avtor Prijavi Deli 1. november 2003 Jaz se sploh ne prepoznam več. Ko odprem omaro, je notri vse rdeče, sivo, črno, pa malo belo :o|o: , a je to moja omara? Prvi črni kostim sem si nabavila pred dvema letoma, prvo rdečo bluzo tudi.. Prej je bila moja barvna kombinacija temno modra, bela, pastelno rumena.. A je kaj čudnega, da imam danes sive hlače, pa pulover s sivo-rdečim vzorcem. Pa pašček na uri je sedaj nov: je živahne rdeče barve.. MucaMaca 1 9 6Ne vprašaj MucaMaca Običajno ne nosim črne barve, a pred leti (1998,1999 in 2000) skoraj nisem hotel obleči druge barve (razen srajce in spodnjega perila). To sem ugotovil šele v letu 2000 in ko sem potem malo gledal barvne kombinacije, sem videl, da sem bil v kijevskih hišah 9, 1 in 2. Za vse je črna kar dokaj običajna barva. Seveda je - kot smo videli v tej temi - za vsakega človeka različno, na kakšen način si izbira barve, a kolikor opažam, si jih vsak izbira na nekako svojstven a konsistenten način. Zdaj pa črne skoraj videti ne morem - no, zdaj pozimi včasih in črno jakno tudi oblečem - redkokdaj pa srajco ali pa celo obleko. In tako gremo v šoping zapravljat denarce ........ :xx!: Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. november 2003 Avtor Prijavi Deli 1. november 2003 Sem 1. novembra videl nekaj belih vodic 1 - in vse so bile oblečene v črno. Kdo ve ali zaradi 1. novembra, ali iz kakšnega drugega razloga? leto 6 mesec 6 dan 1 vode v 9 9 5 Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 1 71.november - rdeče (perilo),rjavo(hlače), svetlo rumeno(pulover), črno(polplašček), črno(čevlji), tko da ena bela vodica ni bila v črnem, kar je zelo nenavadno, ker ima drugače čist rada črno barvo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. november 2003 Avtor Prijavi Deli 2. november 2003 1 71.november - rdeče (perilo),rjavo(hlače), svetlo rumeno(pulover), črno(polplašček), črno(čevlji), tko da ena bela vodica ni bila v črnem, kar je zelo nenavadno, ker ima drugače čist rada črno barvo Otožna Saj sem ti že napisal - in danes tudi velja. Odlično uravnavaš barve, tako, da je pretok energije odličen. Čestitam. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 kako že gre tisto, najprej poskrbi zase, da boš lahko potem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. november 2003 Avtor Prijavi Deli 2. november 2003 Vojko 6 2 9 danes: bež majica, sive hlače, rjava - zunaj, črna znotraj jakna, bež nogavice, temno rjavozelen klobuk, rjavi čevlji. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 ....čarau.. al pa pozitivno vplival na druge Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. november 2003 Avtor Prijavi Deli 2. november 2003 ....čarau.. al pa pozitivno vplival na druge Zame je zagotovo dober vpliv, ko se moja okolica počuti odlično, pa je vseeno ali zaradi mene ali zaradi česa drugega..... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Jutri težak dan pred menoj, ful, dva men zelo zoprna razgovora, za tretjega se pa še pripravljam. hm, kako se naj oblečem me je danes že nekajkrat prešinilo, ampak itak, jaz lahk dons črni kostimček pripravim, belo srajčko, jutri bom pa v kavbojkah , ampak hm, res težak dan... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. november 2003 Avtor Prijavi Deli 2. november 2003 Jutri težak dan pred menoj, ful, dva men zelo zoprna razgovora, za tretjega se pa še pripravljam. hm, kako se naj oblečem me je danes že nekajkrat prešinilo, ampak itak, jaz lahk dons črni kostimček pripravim, belo srajčko, jutri bom pa v kavbojkah , ampak hm, res težak dan...Otožna Jutri je zate en full dober dan - če verjameš ali ne. Samo sprosti se in vedi, da tista napetost, ki jo boš morda čutila - je le tvoja kontrola nad samo seboj. In ko se boš tega zavedla bo vse kul. Bodi točna in urejena, prav, Vojko Aja, pa naspi se!, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Glede na to, da imam kronično pomanjkanje spanja, bi bil že čas Vojko, hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. november 2003 Avtor Prijavi Deli 2. november 2003 Glede na to, da imam kronično pomanjkanje spanja, bi bil že čas Vojko, hvala Torej, kaj čakaš - malo popoldan, zvečer malo telovadbe in čaja, meditacija, spanje. Veliko uspeha ti želim. Ko si boš izbirala sedež na sestanku se tokrat usedi s hrbtom na 1. zahod - najboljše !!!! 2. jug - prepričljivost, uspeh3. severovzhod - kreativnost4. sever - tudi to je ok. Nikakor pa hrbta ne imej obrnjenega proti jugovzhodu ali jugozahodu - če ne moreš drugače je boljše imeti hrbet proti severu lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Preden grem na sprehod, čaki kje je že zahod Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. november 2003 Avtor Prijavi Deli 2. november 2003 Preden grem na sprehod, čaki kje je že zahod Vidiš, vidiš Otožna DZK je (tudi) ravno zato odlično orodje s katerim si pomagamo živeti v tem trenutku, saj moramo biti pozorni na celo goro stvari. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. november 2003 Avtor Prijavi Deli 2. november 2003 Preden grem na sprehod, čaki kje je že zahod Otožna Morda zgleda hec. Ampak tisto o smeri sedenja sem ti povedal zelo zelo resno. Le verjemi. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Vojko, jaz zelo resno vzela in resno vprašala (moram mal pomislit, ker bo to v moji pisarni) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. november 2003 Avtor Prijavi Deli 2. november 2003 Vojko, jaz zelo resno vzela in resno vprašala (moram mal pomislit, ker bo to v moji pisarni)Otožna Potem je pa to zelo kul! Se lahko pripraviš, fino! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 torej sem jaz največkrat v pisarni s hrbtom obrnjena proti JV, moram jutri tole mal spremenit, hm, dobro da vem...Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Ti otožna vsaj veš kam si obrnjena....jaz sploh ne vem Premišljujem...pa se mi zdi...hrbet jugozahod... šment, niti v to nisem prepričana da je prav... (sem tako rekla, da moram kupit kompas....ker se tudi pri hiški kregamo o straneh neba...) No...pišem listek: kupi Kompas. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.