Skoči na vsebino

Barva mojih oblačil danes!

Vojko

Recommended Posts

glej ti mene ... jaz pa še posteljnino v barvi vode in kovine tele dni ... danes jo bom sicer zamenjala v nežno rumeno (s pižamco vred)...  :8):  x:)x

Papiga x:Dx

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif
Deli na socialnih omrežjih

Jaz se sploh ne prepoznam več. Ko odprem omaro, je notri vse rdeče, sivo, črno, pa malo belo :o|o: , a je to moja omara?

Prvi črni kostim sem si nabavila pred dvema letoma, prvo rdečo bluzo tudi.. Prej je bila moja barvna kombinacija temno modra, bela, pastelno rumena..

A je kaj čudnega, da imam danes sive hlače, pa pulover s sivo-rdečim vzorcem. Pa pašček na uri je sedaj nov: je živahne rdeče barve.. x:o)x

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca 1 9 6

Jaz se sploh ne prepoznam več. Ko odprem omaro, je notri vse rdeče, sivo, črno, pa malo belo :o|o: , a je to moja omara?

Prvi črni kostim sem si nabavila pred dvema letoma, prvo rdečo bluzo tudi..  Prej je bila moja barvna kombinacija temno modra, bela, pastelno rumena..

A je kaj čudnega, da imam danes sive hlače, pa pulover s sivo-rdečim vzorcem. Pa pašček na uri je sedaj nov: je živahne rdeče barve.. x:o)x

xsrcx  xsrcx  xsrcx MucaMaca  1 9 6

Ne vprašaj MucaMaca

Običajno ne nosim črne barve, a pred leti (1998,1999 in 2000) skoraj nisem hotel obleči druge barve (razen srajce in spodnjega perila). To sem ugotovil šele v letu 2000 in ko sem potem malo gledal barvne kombinacije, sem videl, da sem bil v kijevskih hišah 9, 1 in 2. Za vse je črna kar dokaj običajna barva. Seveda je - kot smo videli v tej temi - za vsakega človeka različno, na kakšen način si izbira barve, a kolikor opažam, si jih vsak izbira na nekako svojstven a konsistenten način.

Zdaj pa črne skoraj videti ne morem - no, zdaj pozimi včasih in črno jakno tudi oblečem - redkokdaj pa srajco ali pa celo obleko.

In tako gremo v šoping zapravljat denarce ........ :xx!:

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Sem 1. novembra videl nekaj belih vodic 1 - in vse so bile oblečene v črno.

Kdo ve ali zaradi 1. novembra, ali iz kakšnega drugega razloga?

leto 6 mesec 6 dan 1

vode v 9 9 5

Vojko J Kalan

1 7

1.november - rdeče (perilo),rjavo(hlače), svetlo rumeno(pulover), črno(polplašček), črno(čevlji), tko da ena bela vodica ni bila v črnem, kar je zelo nenavadno, ker ima drugače čist rada črno barvo x:Dx

Otožna

Saj sem ti že napisal - in danes tudi velja. Odlično uravnavaš barve, tako, da je pretok energije odličen. Čestitam.

lp, Vojko

Vojko J Kalan

....čarau.. x:Dx

al pa pozitivno vplival na druge x:Dx

:palec: xDDx

Zame je zagotovo dober vpliv, ko se moja okolica počuti odlično, pa je vseeno ali zaradi mene ali zaradi česa drugega.....

Vojko J Kalan

Jutri težak dan pred menoj, ful, dva men zelo zoprna razgovora, za tretjega se pa še pripravljam. hm, kako se naj oblečem me je danes že nekajkrat prešinilo, ampak itak, jaz lahk dons črni kostimček pripravim, belo srajčko, jutri bom pa v kavbojkah x:Dx , ampak hm, res težak dan...

Jutri težak dan pred menoj, ful, dva men zelo zoprna razgovora, za tretjega se pa še pripravljam. hm, kako se naj oblečem me je danes  že nekajkrat prešinilo, ampak itak, jaz lahk dons črni kostimček pripravim, belo srajčko, jutri bom pa v kavbojkah x:Dx , ampak hm, res težak dan...

Otožna

Jutri je zate en full dober dan - če verjameš ali ne. Samo sprosti se in vedi, da tista napetost, ki jo boš morda čutila - je le tvoja kontrola nad samo seboj. In ko se boš tega zavedla bo vse kul.

Bodi točna in urejena, prav, Vojko

Aja, pa naspi se!, Vojko

Vojko J Kalan

Glede na to, da imam kronično pomanjkanje spanja, bi bil že čas xrolleyesx

Vojko, hvala x:)x

:palec:

Torej, kaj čakaš - malo popoldan, zvečer malo telovadbe in čaja, meditacija, spanje.

Veliko uspeha ti želim. Ko si boš izbirala sedež na sestanku se tokrat usedi

s hrbtom na

1. zahod - najboljše !!!!

2. jug - prepričljivost, uspeh

3. severovzhod - kreativnost

4. sever - tudi to je ok.

Nikakor pa hrbta ne imej obrnjenega proti jugovzhodu ali jugozahodu - če ne moreš drugače je boljše imeti hrbet proti severu

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Preden grem na sprehod, čaki kje je že zahod x?x  x:Dx  x:Dx

Vidiš, vidiš Otožna

DZK je (tudi) ravno zato odlično orodje s katerim si pomagamo živeti v tem trenutku, saj moramo biti pozorni na celo goro stvari.

Vojko

Vojko J Kalan

Guest sanjalica

Ti otožna vsaj veš kam si obrnjena....jaz sploh ne vem :V:

Premišljujem...pa se mi zdi...hrbet jugozahod... šment, niti v to nisem prepričana da je prav... (sem tako rekla, da moram kupit kompas....ker se tudi pri hiški kregamo o straneh neba...)

No...pišem listek: kupi Kompas. x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...