d-omen 15. marec 2010 Prijavi Deli 15. marec 2010 o to tut mene zanima sicer sem moški ampak tudi dvojček po horoskopu??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 18. marec 2010 Prijavi Deli 18. marec 2010 danes sem oblečena v sivo in črno počutje je pa tko nekaj srednjega... 481 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. marec 2010 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2010 ....dan...katera barva pa je za dvojčice ? Hoj Tole horoskop ni, čeprav je astrologija. Rabim vedet tvoj rojstni datum. Kajti po moji metodi je 6 večjih skupin dvojčkov! Lep in prijazen dan želim, Vojko Letos sem vedno večkrat oblečen v svetle barve. Črna mi sicer še 'sede', vendar včasih čutim že kar odpor. 6 2 9 Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 23. marec 2010 Prijavi Deli 23. marec 2010 Danes vijolična in jeans, kot dodatek zapestnica iz turkiza Počutje niha nekje med umirjenim in poskočnim Malo tu, malo tam 1 8 7 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 1. april 2010 Prijavi Deli 1. april 2010 danes mi je všeč rumena in sem kupila majčko nežno rumene barve. kupila sem še trenirko v jabolčno zeleni. drugače sem pa doma, oblečena v roza. komaj čakam, da bom lahko oblekla rumeno majčko. ni še za kratke rokave. mi pa super paše danes k razpoloženju - lahkotno, optimistično. učim se. 858 pa moj fant, on obožuje zeleno barvo, rad pa nosi tudi črno, rdečo, svetlo modro, veliko oblačil ima tudi v rjavih odtenkih. pa bela mu zelo paše. je pa 674. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. april 2010 Avtor Prijavi Deli 20. april 2010 danes mi je všeč rumena in sem kupila majčko nežno rumene barve. kupila sem še trenirko v jabolčno zeleni. drugače sem pa doma, oblečena v roza. komaj čakam, da bom lahko oblekla rumeno majčko. ni še za kratke rokave. mi pa super paše danes k razpoloženju - lahkotno, optimistično. učim se. 858 pa moj fant, on obožuje zeleno barvo, rad pa nosi tudi črno, rdečo, svetlo modro, veliko oblačil ima tudi v rjavih odtenkih. pa bela mu zelo paše. je pa 674. Zdaj je pa že za kratke rokave! Uživaj. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Spletne strani 16. december 2010 Prijavi Deli 16. december 2010 Jst sm pa kar v plavajočo modro, tukaj sem še link navedel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2010 Prijavi Deli 16. december 2010 jaz pa v črnem in zelenem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 16. december 2010 Prijavi Deli 16. december 2010 jaz pa v rdečem in sivem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2010 Prijavi Deli 16. december 2010 za doma z enim je blo ful smeha na to, *za doma*. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 26. maj 2011 Prijavi Deli 26. maj 2011 kao nek "urejen" dan (obveznosti, stik z ljudmi pa to):svetlo modra srajca s kr. rokavi (ki jo moram it zamenjat, ker sem si po njej potegnila fluorescentni rumeni marker , sive hlače in črne čevlje s paščkom okol gležnev. Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 27. maj 2011 Prijavi Deli 27. maj 2011 Pinki... pinki hlače, ki sem jih zavihala pod koleno in še bolj pinki majica... Oprema za aktivnosti z motiko po njivci... Manjka mi še samo disco kugla, pa bi mi ptiči nazaj znosili še tisto, kar so mi predlanskih pokljuvali in pojedli... Saj že grem nazaj na njivo... vidim, da že klatim neumnosti... Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2011 Prijavi Deli 27. maj 2011 še fluoro pink superge, pa boš taprava! Jaz bi pa imela oblečenega kaj zelenega, samo vse sušim (k sem besno prala zdej).Popoldne bom najbrž že v zelenem. (k bojo kratke hlače zihr že suhe, pol bom pa še majco zamenjala, k mam eno foro da mora bit vse usklajeno, vključno s perilom, tud 'za doma'. ) Zdej mam pa kavbojke (temnomodre) in črnobelo črtasto majico (v bistvu mornarsko).Skoraj nikoli nimam ČB oblačil. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 27. februar 2013 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2013 Letos bomo nosili 'nore' barvne kombinacije. Nobena moda jih ne bo mogla krojiti. Ljudje sami si bomo izbirali to, kar si želimo iz vsega, kar lahko dobimo in odgovarja temu, kar smo trenutno. Letos je pravi čas, da ugotovimo kdo smo in kam smo prišli. Barve pomagajo, niso pa rešitev.... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 26. september 2013 Prijavi Deli 26. september 2013 Danes črna in rdeča. Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 27. september 2013 Prijavi Deli 27. september 2013 Transparentno vijoličasto-rdeče-zelenkasto-modro-belo temna...) Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 27. september 2013 Prijavi Deli 27. september 2013 črna modra florestenčno zelena svetla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 27. september 2013 Prijavi Deli 27. september 2013 Se preoblekel v črni plašč in grem na temno mašo...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/1book.gif Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
invy 21. november 2013 Prijavi Deli 21. november 2013 (popravljeno) za doma je bla danes siva kombinacija čisto o.k., za se šetat na okoli pa je prevladala modra kombinacija http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Popravljeno 21. november 2013 -> invy Citiraj ~ ask yourself what makes you come alive & then go and do that! http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_wink.gif * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. oktober 2014 Avtor Prijavi Deli 16. oktober 2014 Ne se smejat Mene že cel mesec vleče črno modra kombinacija! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 22. oktober 2014 Prijavi Deli 22. oktober 2014 svetlo modre jeans, črna majica s par črtami odtenkov vijolične/pink 1 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. oktober 2014 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2014 Modri jeans, modra karo srajca, temno modra očala, moder nasmeh Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. oktober 2014 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2014 a si padel v modro barvo ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/scratchchin.gif ??? Ma čudn ja. Se nič ne spomnim. Samo včeraj sem nekaj barval pri hiši.... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. oktober 2014 Prijavi Deli 23. oktober 2014 pretežno črna danes, ninja http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/shuriken.gifhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png 1 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 23. oktober 2014 Prijavi Deli 23. oktober 2014 Ciklamno rdeča in črna...za vzpodbudo črna poživljajoča tekočina http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.