Skoči na vsebino

Barva mojih oblačil danes!

Vojko

Recommended Posts

Jaz sem pa vedno, ko se pogovarjam z vami, s hrbtom obrnjena proti vzhodu... drugače pa je moja miza (kjer še ni inetrneta x:Dx )... tam je moj hrbet obrnjen proti jugozahodu.

Lep dan vam želim,

BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO!
Deli na socialnih omrežjih

Jaz sem pa vedno, ko se pogovarjam z vami, s hrbtom obrnjena proti vzhodu... drugače pa je moja miza (kjer še ni inetrneta  x:Dx )... tam je moj hrbet obrnjen proti jugozahodu.

Lep dan vam želim,

Nada zdravo!

Nada,rabiš šoferja,ali imaš sedaj čas?

Če si obrnjena z licem proti Zahodu,saj to je po tabelah KUA za ženske tvojih let ja najslabša smer,tebi odgovarjajo najbolj smeri proti VZHODU z licem,da si obrnjena,ali pri spanju da imaš glavo v smeri vzhoda,jv,Severa.

Malo eksperimentiraj pa boš kaj kmalu videla učinke!

Lepo nedeljo ti želim in tudi ostalim!

Ti otožna vsaj veš kam si obrnjena....jaz sploh ne vem  :V:

Premišljujem...pa se mi zdi...hrbet jugozahod... šment, niti v to nisem prepričana da je prav... (sem tako rekla, da moram kupit kompas....ker se tudi pri hiški kregamo o straneh neba...)

No...pišem listek: kupi Kompas.  x;)x

Sanjalica

Ja, po kompasu je treba gledat.

Kupi busolo v Merkurju - v foto oddelku, ca 2500 SIT s tekočino okrog igle - notri ne sme biti mehurčka.

Zate je do konca januarja dobro, da imaš hrbet obrnjen proti SV (zadaj je dobro imeti svojo energijo ali vsaj tisto, ki te podpira) zate je to vse do konca januarja (če že ne poznaš mesečne in dnevne smeri)

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Če si obrnjena z licem proti Zahodu,saj to je po tabelah KUA za ženske tvojih let ja najslabša smer,tebi odgovarjajo najbolj smeri proti VZHODU z licem,da si obrnjena,ali pri spanju da imaš glavo v smeri vzhoda,jv,Severa.

Boris

Za spanje je res najboljše, če je glava proti severu, kadar je človek bolan proti vzhodu, vendar pa letos NE SMEMO spati z glavo proti jugovzhodu, saj je tam energija 5 - ki je najmočnejša sila, ki lahko vsako stvar naredi ali pa tudi razgradi. In ji je boljše "zreti v obraz".

:palec:

Vendar se energije menjajo ves čas!!!! Zato pravim, da je DZK krasno orodje zavedanja.

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Guest sanjalica

Sedaj me je prešinilo...

V spalnici je postelja obrnjena z glavo proti vzhodu....

Ko sem se letos julija poškodovala...nikakor nisem mogla več spati...

Obrniti smo morali posteljo...glava sever...

V sredini oktobra smo "pospravili" spalnico nazaj (bi morali videti, kako izgleda...postelja nasred osebe obrnjena tako, kot če bi padla z oblakov x;)x x:px x^x --- ampak jaz sem spala kot polh. (tudi mož se ni pritoževal...verjetno sem ga jaz s svojim globokim dihanjem uspavala.. :vragec: x;)x x^x )

Sedaj...hrbet proti SV. Juhej...zato pa sem tk prijazna, a ne? :8):

Hvala Vojko, bomo jutri res nabavili kompas ... x:Dx x:Ix

Spim z glavo na sever... pa tudi moja miza je obrnjena tako, da gledam proti severovzhodu.... zdajle pa sem res obrnjena proti zahodu xrolleyesx ..

borism... imam sedaj čas x:Dx

Spim z glavo na sever... pa tudi moja miza je obrnjena tako, da gledam proti severovzhodu.... zdajle pa sem res obrnjena proti zahodu xrolleyesx ..

borism... imam sedaj čas  x:Dx

Nada,če si sedaj obrnjena proti zahodu......vse kar boš počela,hja dobra si če se ti bo izšlo.... :palec:

Vojko,vemda se energije spreminjajo.Kaj pa poznaš KUA števila in kakđšno imaš mnenje o njih-tam so ženske in moški ločeni.Kakor vem ti nasplošno odgovarjajo 4 strani svet,4 pač ne.Če ti paše vzhodna,se moraš izogibati zahodnih.

Poglej imam primer,ko kam greva z mojo soprogo in če vem,da morava prespati in da ona spi v smeri proti vzhodu(kar je njena "smrtna" smer,absolutno nikjer ne more spati).

Pa nikoli ji ne povem,kje je katera stran,ampak se potem zmeraj zamislim in verjamem v to verzijo.

Res pa je,da ZMERAJ nosim seboj kompas,pa ne zato,da se ne bi znal orientirati ampak ,se prilagajam smerem in sem prepričan da deluje.

Nada,če imaš čas pa greva,samo tale ikonca z velikimi zobički me malo bega,to si ne znam razlagat x!x

borism... imam sedaj čas  x:Dx

Nada,če si sedaj obrnjena proti zahodu......vse kar boš počela,hja dobra si če se ti bo izšlo.... :palec:

Vojko,vemda se energije spreminjajo.Kaj pa poznaš KUA števila in kakđšno imaš mnenje o njih-tam so ženske in moški ločeni.Kakor vem ti nasplošno odgovarjajo 4 strani svet,4 pač ne.Če ti paše vzhodna,se moraš izogibati zahodnih.

Poglej imam primer,ko kam greva z mojo soprogo in če vem,da morava prespati in da ona spi v smeri proti vzhodu(kar je njena "smrtna" smer,absolutno nikjer ne more spati).

Pa nikoli ji ne povem,kje je katera stran,ampak se potem zmeraj zamislim in verjamem v to verzijo.

Res pa je,da ZMERAJ nosim seboj kompas,pa ne zato,da se ne bi znal orientirati ampak ,se prilagajam smerem in sem prepričan da deluje.

Nada,če imaš čas pa greva,samo tale ikonca z velikimi zobički me malo bega,to si ne znam razlagat x!x

Boris

Ja, vem Boris za ženske in moške.

O tem sem že veliko pisal v določanju DZK števila in v drugih temah.

Vendar, je večina žensk sprejela moško energijo ena od 30 do 50 pa žensko. In po DZK je to kar veljavno. Torej, vsake toliko časa je dobro preveriti kakšno energijo je kdo sprejel (po preteklih dogodkih in po načinu trenutnega sprejemanja sveta) potem pa se tako odločaš.

Zavedam se, da je FS metoda, ki se ukvarja z bivanjem v prostoru, zato ti predlagam, da narediš posebno temo, kjer bi se več pogovarjalo v tej smeri - čeravno že obstaja tema Feng Shui. Poleg tega na tem področju še nisem strokovnjak in se bolj strokovnih razlag raje izogibam, z veseljem pa jih čitam, posebej če vem, da je to znanje nekoga, ki stvari dobro obvlada.

Ker nikakor ne bi dal vsega v en koš, kot veš imajo zgradbe svojo energijo in drugačne cikle, kot pa človek, prostor in čas. Tako se mi zdi bolje, kajti v drugem primeru lahko prineseva le zmedo med tiste, ki te stvari jemljejo bolj na hitro ali ki so šele začetniki.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

borism... nič se mi ne rabi izzit x:Dx , saj ne delam nič drugega, kot da kvasim neumnosti po net-u x:Dx

Borism... pa pejva... čeprav ne vem, kaj imaš proti mojim lepim zobkom x:Dx ... saj ne grizem z njimi x:)x x;)x

Hvala Vojko za mnenje,ampak si kar skromen,če te kdo pohvali,res x!x

Praviš strokovnjak,hja kje je pa meja x?x

Sicer pa ti želim prijetno bivanje v deželi tulipanov in pomisli,kaj na lunatke :palec: 

:eek: xrolleyesx :O: A me je kdo pohvalil?

Res ne vem kje. Zame so pohvale in obogatitev mojega razmišljanja in znanja vsi vaši prispevki v telih temah!

Hvala za pohvalo, Vojko

Vojko J Kalan

MucaMaca 1 9 6

je danes kar doma (bolezen v družini, a gre na bolje), zato si privošči trenirko v rdeči in temno modri. xrolleyesx

Odkar imam posteljo z vzglavjem proti Zahodu, spim kot ubita. Pravzaprav lahko povsod spim kot top, tudi na potovanjih, bolnicah, obiskih etc. (Zanič spim samo v hotelih, kjer imajo balkon obrnjen na glavno cesto, kar očitno nima kaj dosti opraviti smermi neba). Pri starših sem imela posteljo obrnejeno proti severu in to mi NI ustrezalo...

Sem 1 in najbolj mi (trenutno) ustrezata zahod in jug.

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Če bom jutri v kombinaciji bele in temnomodre, a bo OK?

MucaMaca 1 9 6

je danes kar doma (bolezen v družini, a gre na bolje), zato si privošči trenirko v rdeči in temno modri.  xrolleyesx

Odkar imam posteljo z vzglavjem proti Zahodu, spim kot ubita. Pravzaprav lahko povsod spim kot top, tudi na potovanjih, bolnicah, obiskih etc. (Zanič spim samo v hotelih, kjer imajo balkon obrnjen na glavno cesto, kar očitno nima kaj dosti opraviti smermi neba). Pri starših sem imela posteljo obrnejeno proti severu in to mi NI ustrezalo...

Sem 1 in najbolj mi (trenutno) ustrezata zahod in jug.

xsrcx  xsrcx  xsrcx MucaMaca

Če bom jutri v kombinaciji bele in temnomodre, a bo OK?

MucaMaca

Bo kul, seveda, energetski krog bo sklenjen. Upaj le, da bo tudi vreme služilo tvojim barvam.

To, da ti paše jug, mi je jasno. To, da ti paše zahod (za spanje?) malo manj. Pa si tudi spočita?

Pa ne bi rad razlagal tako, da še sam sebi ne bi verjel, a ne?

Sicer pa je zelo pomembno tudi to v katerem delu hiše ali zgradbe človek stanuje, spi itn. Velike zgradbe močno spremenijo magnetno polje Zemlje (seveda samo lokalno). IN magnetno polje je tisto, na katerega smo občutljivi, saj je vsaka naša celica občutljiva nanj.

Spomnim se hčerke, ko je bila še dojenček (takrat se s temi stvarmi še nisem ukvarjal), ko sva ji z mamico kupila nov jogi - dala v isto posteljico in nikakor ni našla več smeri spanja. Obračala se je naokrog in enkrat imela glavo sem in enkrat tja - kot ura.

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Na obešalniku pripravljeno za jutri: vse bež, razen bele srajce.

Uh, sem danes kratka.

Sanjalica

Lahko, a dvomim prej belo in črno!

Ko bom vse tole spravil v tabelo in pogledal za posameznika kako se oblači - enkrat drugo leto, potem si bom upal pa trditi!

Vsekakor pa je bež do 7. še vedno barva, ki ti ustreza!

Vojko

Vojko J Kalan

Veliko uspeha Otožna! :palec: :palec: :palec:

Jaz pa sem danes v bordo rdeči barvi (spodnje in zgornje hlače, nogavice, zgornja majica) edino kratka majica, ki pa se ne vidi je v roza in ciklamnih odtenkih. Pa sploh ne vem zakaj sem to potegnila ven... sem imela čisto drugačne plane x?x x!x

Jaz pa sem danes v LN barvah. x:)x x;)x

Temnomodro + oranzno... To kombinacijo zelo rada nosim.

9 4 1 - tole enko sicer vedno zraven pripopam, ker pac - da je zraven, lazje za analizirat oz. povezovat, moram pa rect, da mi jasna pa ni prav nic. x:o)x x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hehe,

namesto v temno modri in beli, kot sem prvotno nameravala, sem se najprej hotela čisto od glave do peta vreči v sivo. Vendar NE. Tako sem spet xrolleyesx v RDEČEM in SIVEM. Saj bi še kdo mislil, da sem vse dni v istem, vendar imam na srečo dosti tehle kombinacij!

Ja, odkar spim z glavo proti Zahodu (morda je rahlo za kakih 10 stopinj še proti Severu), sem lepo spočita. Ker sem danes ponoči dežurala v otroški sobi in prespala na tamkajšnjem kavču, ki ima vzglavje obrnjeno proti severu, sem rahlo nespočita,-- :sori: , a bo bolje.

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca 1 9 6

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...