Vojko 3. november 2003 Avtor Prijavi Deli 3. november 2003 Jaz pa sem danes v LN barvah. Temnomodro + oranzno... To kombinacijo zelo rada nosim.9 4 1 - tole enko sicer vedno zraven pripopam, ker pac - da je zraven, lazje za analizirat oz. povezovat, moram pa rect, da mi jasna pa ni prav nic. Hvala Marsa Samo, da se dobro počutiš in fino voziš skozi čas. To, da pa še poveš kako se oblačiš, mi je pa še posebej všeč. Morda pa bo kaj iz tega po DZK plati - morda pa samo nekaj več naše pozornosti tudi iz te strani življenja. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 eno RES, RES, CHIST ZARES neprovokativno vprashanje....: kako je pa z DZK in "CESARJEVIMI OBLACHILI"? 666 .... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. november 2003 Avtor Prijavi Deli 3. november 2003 eno RES, RES, CHIST ZARES neprovokativno vprashanje....: kako je pa z DZK in "CESARJEVIMI OBLACHILI"? 666 .... O Aakhut Lepo, da si se javil. Po moje je tako kot s tvojimi! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 vish ga vojkota glih zato sprashujem, k si she gat nism nataknu.....pa klele ves roza 666 nagcou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. november 2003 Avtor Prijavi Deli 3. november 2003 vish ga vojkota glih zato sprashujem, k si she gat nism nataknu.....pa klele ves roza 666 nagcou....tralala Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Novo jutro, nov dan, težak dan... 1 7črno jakna, čevlji, mikica, nogavice, perilo, rjavo hlače počutje - a si že zdajle lahk vzamem Time out :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Jaz sem pa danes skoraj kot svoj moški klon. Temno moder hlačni kosti, stroga bela srajca z modrimi in redčimi (hehe) črtami, ura z živo rdečim paščkom. Bo OK za razgovor s šefom?? MucaMaca 1 9 6 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Danes bolj v sivem(hlače in srajca)z zelo svetlo sivo jakno...3 4 4 Upam,da si v redu spala Sanjalica....izbira pri obleki,kar v redu,za kaj več sem bom vzdržal komentarjev,ker je tule bolj Vojko pristojen...domišljaj si,da se zelo pozitivno počutiš,pa če se tudi ne....želim ti lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Oblekla tako...da me že ves čas mika, da bi šla domov in se preoblekla... Prvo črni čevlji s petkami...tk da jih imam zavidljivih 180 , črne žabe, oranžno kratko krilce, bela srajca, črn pulovrast brezrokavnik... Brez veze... MucaMaca...danes bi se v tvoji kombinaciji počutila dejva zemenjat, Sanjalica. Mogoče bi tudi moj šef raje, da bi bila jaz v kratkem krilcu! MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Sanjalica,pusti še kaj energije za čez dan in za večer,kar pričakuješ te bo seveda presenetilo-nimam rumene barvice zato naj ostane modro napisano. Kolk visoke pete imaš danes?Pazi malo,pa saj kaj bi ti svetoval...izkoristi dan,pa potem popoldan v naravo,ker spet se za petek kaže snegec! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Uspešen dan še naprej Sanjalica,saj je prav,da si uspešna,no saj jaz ti privoščim uspešnost....pa še stabilna si,glede dialekta sem se že navadil,res pa je,da se, potreboval kar nekaj časa.....lep dan v naravi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. november 2003 Avtor Prijavi Deli 4. november 2003 Jaz sem pa danes skoraj kot svoj moški klon. Temno moder hlačni kosti, stroga bela srajca z modrimi in redčimi (hehe) črtami, ura z živo rdečim paščkom. Bo OK za razgovor s šefom?? MucaMaca 1 9 6 Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. november 2003 Avtor Prijavi Deli 4. november 2003 Danes bolj v sivem(hlače in srajca)z zelo svetlo sivo jakno...3 4 4 Upam,da si v redu spala Sanjalica....izbira pri obleki,kar v redu,za kaj več sem bom vzdržal komentarjev,ker je tule bolj Vojko pristojen...domišljaj si,da se zelo pozitivno počutiš,pa če se tudi ne....želim ti lep dan Boris Danes si se tudi ti oblekel tako, da je energijska usklajenost boljša. Tvoja 3 je danes v hiši vode, kar je v redu, 4 je v hiši 2, kar te malo tišči, tako si izbral sivo - kovinsko, ki "prevaja" energijo iz 2 na 6 nato v enko. Kul. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Hvala,Vojko Sem zadovoljen z tvojim odgovorom,pa še energija se izgleda kar dobro pretaka,super ja Vojko,samo eno vprašanje,ki ne spada med barve,recimo,če je tvoja osnovna številka na položalu št.2(dvojke),kot je ta mesec pri meni,ali imaš lahko težave zaradi prehranjevanja,mislim,da si zato bolj občutljiv pri hrani.Hvala za odgovor Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Jaz sem pa kot pretežno - temno moder pulover, črne hlače, temno modri čevlji..... Modra Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. november 2003 Avtor Prijavi Deli 4. november 2003 Hvala,Vojko Sem zadovoljen z tvojim odgovorom,pa še energija se izgleda kar dobro pretaka,super ja Vojko,samo eno vprašanje,ki ne spada med barve,recimo,če je tvoja osnovna številka na položalu št.2(dvojke),kot je ta mesec pri meni,ali imaš lahko težave zaradi prehranjevanja,mislim,da si zato bolj občutljiv pri hrani.Hvala za odgovor Seveda Boris Ko je človek pod vplivom energije 2,5,8 ima lahko težave z delovanjem trebušne slinavke! Torej je dobro, da se izogiba sladki, mastni in pa škrobnati hrani - še bolj pomembno, pa vseh treh skupaj - beri SLADICE! Tudi je dobro v tem času (še posebej) tisti rek, da je vse potrebno pojesti počasi in velikokrat prežvečiti in jesti večkrat na dan. Toliko na hitro, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 A bi mi mogoce kdo zaupal.... v cem je smisel vsak dan v forum napisat kako si oblecen? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 res je isto kt počutje dneva, al pa pesem pučutja nekateri zelijo se učit, ne pa os. epp delat Ampak zabava počutja ostane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. november 2003 Avtor Prijavi Deli 4. november 2003 A bi mi mogoce kdo zaupal.... v cem je smisel vsak dan v forum napisat kako si oblecen?Tjazy Hvala za vprašanje Tjazy. Zato ker so mi mnogi forumovci pripravljeni pomagat pri mojem raziskovanju - povezave med osebno energijo, dnevno energijo in DZKjem. Če bi pogledal temo od začetka bi morda to tudi uspel kje zaznati. Poleg tega, pa je to zelo prijetno - in ne samo to. Ko je človek pozoren nase, na svoje občutke, laže živi v tem trenutku - kar je, vsaj zame, zelo pomembno - očitno pa še za nekatere forumovce. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. november 2003 Avtor Prijavi Deli 4. november 2003 res je isto kt počutje dneva, al pa pesem pučutja nekateri zelijo se učit, ne pa os. epp delat Ampak zabava počutja ostane To mi je všeč, Pokowc! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nada 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Vojko... ali bo jutri za testiranje za službo v redu bordo rdeča, s črnimi škornji in črno jakno? Meni ta bordo rdeča daje občutek toplote in varnosti... zato imam tudi posteljnino te barve Lep pozdrav, nada Citiraj BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. november 2003 Avtor Prijavi Deli 4. november 2003 Vojko... ali bo jutri za testiranje za službo v redu bordo rdeča, s črnimi škornji in črno jakno? Meni ta bordo rdeča daje občutek toplote in varnosti... zato imam tudi posteljnino te barve Lep pozdrav, nadaNada Obleci se tako, da se boš dobro počutila. Vojko P.S. Tale tema je bolj raziskovalne narave, kot pa kaj drugega. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nada 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Saj zato sem pa povedala svoje občutke ob tej barvi, Vojko Lep večer še naprej, nada Citiraj BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. november 2003 Avtor Prijavi Deli 5. november 2003 Saj zato sem pa povedala svoje občutke ob tej barvi, Vojko Lep večer še naprej, nadaSrečno in uspešno, Nada Ti želim prav sedajle, ko se ti najbrž že potiš! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nada 5. november 2003 Prijavi Deli 5. november 2003 Hvala za lepe želje Vojko! Potila se bom šele ob 13.30, ker so mi prestavili na popoldan. Lep in uspešen dan ti želim, nada Citiraj BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.